Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Ależ się tu geriatrycznie zrobiło! Mnie się tam do emerytury nie spieszy - biorąc pod uwagę lata poświecone trudowi wychowywania pokolenia, które ma na nasze emerytury zarabiać, moja emerytura wystarczy na waciki. Chyba to nielogicznie wygląda, al eo tej porze i po piwku nie chce mi się rozważać.

O właśnie, zapomniałam zapytać, czy trzeba się wyspowiadać, żeby móc tu dalej pisać? Bo jakby co, to ja jeszcze ze dwa piwka... eee, nie - wieczorkiem się nie opłaca, bo po tylu piwkach to się biega zamias spać... zostało mi jeszcze trochę ginu od Brazy (Andrzej nie lubi), tonik jest, cytryny nie mam, ale ostatecznie moge bez, to jakby co to ja się wyspowiadam.

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie, jest tak jak powiedział Szanowny Przedmówca - wolny start! A właściwie ... chce Ci się robić ten porządek Barranki :roll:

Właściwie to nieeeeee :D Ale przez moment to nawet nieźle brzmiało... :wink: Aż przyszła refleksja...

I wcale nie geriatrycznie! Wręcz przeciwnie :wink:

Dlatego właśnie pijemy na pohybel pogodzie :wink:

....

Gwoździku, gratuluję i życzę kolejnych lat w szczęściu, miłości i zdrowiu :D

Dziękujemy ....

....

I tak piję, i pocichutku się zastanawiam, czy mi też będzie dane tyle przeżyć z moim mężem ...

zapytaj Go .... :wink: :D

http://mapy.pomocnik.com/img/Pacyfka-na-trawie-USA.jpg

przeczytałam pokażcie :oops:

no capisko :roll: :roll:

Przychodzę ze spóźnionymi ale baardzo serdecznymi życzeniami z okazji 20 rocznicy ŚLUBU :D

Życzę Wam, abyście się kochali jak do tej pory, bo choć zupełnie Was nie znam, to z Twoich postów GWOŹDZIKU o ŻONIE lub wzmiankach w postach o ŻONIE można się bardzo łatwo zorientować, że TY JĄ TAK KOCHASZ, ŻE AŻ SIĘ CIEPŁO NA SERCU ROBI! :D

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg

Ps. A my z mężem jutro mamy 7 lat po ślubie :wink:

a czy Ty mnie czasem nie obrażasz ?

no co Ty ....

... to chyba po włosku "Nie rozumiem" ... albo coś źle zakodowałem ....

no tak, no tak io non capisco, a bo ja chciałam kosmitom pokazać :oops:

dobra, mam zły dzień - przyjmujesz takie wytłumaczenie ? :oops: