Agduś 24.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ależ się tu geriatrycznie zrobiło! Mnie się tam do emerytury nie spieszy - biorąc pod uwagę lata poświecone trudowi wychowywania pokolenia, które ma na nasze emerytury zarabiać, moja emerytura wystarczy na waciki. Chyba to nielogicznie wygląda, al eo tej porze i po piwku nie chce mi się rozważać. O właśnie, zapomniałam zapytać, czy trzeba się wyspowiadać, żeby móc tu dalej pisać? Bo jakby co, to ja jeszcze ze dwa piwka... eee, nie - wieczorkiem się nie opłaca, bo po tylu piwkach to się biega zamias spać... zostało mi jeszcze trochę ginu od Brazy (Andrzej nie lubi), tonik jest, cytryny nie mam, ale ostatecznie moge bez, to jakby co to ja się wyspowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Właśnie, jest tak jak powiedział Szanowny Przedmówca - wolny start! A właściwie ... chce Ci się robić ten porządek Barranki Właściwie to nieeeeee Ale przez moment to nawet nieźle brzmiało... Aż przyszła refleksja... I wcale nie geriatrycznie! Wręcz przeciwnie Dlatego właśnie pijemy na pohybel pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A mi ta geriatria pasuje ... dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 UDZIELAM WAM WSZYSTKIM ROZGRZESZENIA ... .... pijcie w pokoju .... ... albo na tarasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Wybieram pokój .. trochę jednak cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Wybieram pokój .. trochę jednak cieplej. Ty to rozgrzeszona będziesz podwójnie .... ... jak się wreszcie określisz ... czy chcesz zrobić dobrze sobie ... czy innym .... PS. myśl o sobie .... pamiętaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pijemy w pokoju, kuzynie, pijemy w pokoju Ciepło nucąc o projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pijemy w pokoju, kuzynie, pijemy w pokoju to przekażcie znak pokoju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pijemy w pokoju, kuzynie, pijemy w pokoju to przekażcie znak pokoju .... http://www.ministranci.archidiecezja.katowice.pl/liturgia/znakpokoju.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 i ja z Wami wypiję, zwłaszacza za tę 20-tą rocznicę ślubu. I tak piję, i pocichutku się zastanawiam, czy mi też będzie dane tyle przeżyć z moim mężem ... Gwoździku, gratuluję i życzę kolejnych lat w szczęściu, miłości i zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Pijemy w pokoju, kuzynie, pijemy w pokoju to przekażcie znak pokoju .... http://mapy.pomocnik.com/img/Pacyfka-na-trawie-USA.jpg przeczytałam pokażcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 .... Gwoździku, gratuluję i życzę kolejnych lat w szczęściu, miłości i zdrowiu Dziękujemy .... .... I tak piję, i pocichutku się zastanawiam, czy mi też będzie dane tyle przeżyć z moim mężem ... zapytaj Go .... http://mapy.pomocnik.com/img/Pacyfka-na-trawie-USA.jpg przeczytałam pokażcie no capisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a czy Ty mnie czasem nie obrażasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a czy Ty mnie czasem nie obrażasz ? no co Ty .... ... to chyba po włosku "Nie rozumiem" ... albo coś źle zakodowałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Przychodzę ze spóźnionymi ale baardzo serdecznymi życzeniami z okazji 20 rocznicy ŚLUBU Życzę Wam, abyście się kochali jak do tej pory, bo choć zupełnie Was nie znam, to z Twoich postów GWOŹDZIKU o ŻONIE lub wzmiankach w postach o ŻONIE można się bardzo łatwo zorientować, że TY JĄ TAK KOCHASZ, ŻE AŻ SIĘ CIEPŁO NA SERCU ROBI! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg Ps. A my z mężem jutro mamy 7 lat po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dzięki Nelli .... ... no i do jutra .... u Ciebie ... ....żebym tylko nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dzięki Nelli .... ... no i do jutra .... u Ciebie ... ....żebym tylko nie zapomniał W razie czego, z góry masz wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a czy Ty mnie czasem nie obrażasz ? no co Ty .... ... to chyba po włosku "Nie rozumiem" ... albo coś źle zakodowałem .... no tak, no tak io non capisco, a bo ja chciałam kosmitom pokazać dobra, mam zły dzień - przyjmujesz takie wytłumaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 no tak, no tak io non capisco, a bo ja chciałam kosmitom pokazać ... a co chciałaś kosmitom pokazać ???? dobra, mam zły dzień - ... to pomyśl o koniku co spier...olił z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts