barranki2 29.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tak myślałem... A więc to jednak kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 królik,ino mu uszki cos opier..ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ze wstydem przyznaję, że po lewej to ja - na drabinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 królik,ino mu uszki cos opier..ło ten po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przyszłam, ale nie będę się wymądrzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przyszłam, ale nie będę się wymądrzać! .... i słusznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć kuzynie. Siostra była grzeczna. Jedna i druga zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wiem ... no pewnie, że wiesz Cześć kuzynie. Siostra była grzeczna. Jedna i druga zresztą ... dzięki za informację ... chowam pasa .... ... a Wy byliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 [quote name="Gwoździk ... a Wy byliście ??? [/quote] uhhmmmmmmmmmm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 na naszej pierwszej próbie mi opowiesz .... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Chciałam zapytać, czy mogę byc wokalistką na tej pierwszej próbie, ale przypomniałam sobie przytomnie że i owszem, mam mnóstwo zalet, ale głosu nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Chciałam zapytać, czy mogę byc wokalistką na tej pierwszej próbie, ale przypomniałam sobie przytomnie że i owszem, mam mnóstwo zalet, ale głosu nie mam... ... ważne żebyś czuła rytm ... jeżeli tak .... to ... możesz grać na idiofonach ... ...wyprzedzam odpowiedź na pytanie ..... .... "Nie obrażam Cię!!!" ... np. jak zrobić idiofona ..... ... znajdujesz na Uroczysku starą puszkę po piwie ...( nie może być zgnieciona )... i robisz z niej marakasy ... czyli coś z rodziny idiofonów ... ... wsypujesz tam groch ... zaklejasz czymś "otwór dogębny" ... i potrząsasz w rytm muzyki ... efekt zajefajny ... tylko musi być w rytm ... bo w przeciwnym przypadku słuchający uznają, że jesteś pijana PS. ... nazwa idiofon ... nie oznacza, że każdy głupi może na nich grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 z tą puszką w Uroczysku może być problem, Braza nie pije piwa a puszka po śledziach daje kiepski dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ale mam kastaniety ... stukają i robią sporo hałasu - nadadzą się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Aaaaa ... nie poczułam urażona ... wcale a wcale jakoś mi ten idiofon do mnie nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ale mam kastaniety ... stukają i robią sporo hałasu - nadadzą się???? .... a umiesz grać ? jeżeli tak ... to witaj w zespole, ..... którego jeszcze nie ma .... ... ale będzie ... Jamles .... będzie klakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jeśli tłuczenie kastenietami w rytm oczywiście, można nazwać umiejętnością grania to ... umiem Jamles przecież dudziarz jest... kobzę ma ja ta lala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jeśli tłuczenie kastenietami w rytm oczywiście, można nazwać umiejętnością grania to ... umiem ... no to pierwszy koncert u Ciebie ... co Ty na to ? J Jamles przecież dudziarz jest... kobzę ma ja ta lala!!! ... cofam "klakiera" .... jest pełnoprawnym członkiem .... .... Zespołu Którego Jeszcze Nie Ma PS. ... ale jazda będzie z kozą ... tfu ... kobzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jestem za!!! Przyjeżdżajcie na próbę, byle szybko bo modrzew igły traci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts