Gwoździk 11.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ooooo, dziękuję za podpowiedzi, poleciałam zobaczyć to allegro - czy to okazja i trza już kupować, czy lepiej poczekać do wiosny, może się co trafi? Bo u nas teraz to dość cienko z kasą... ....to był przykład ... Jak będziesz miała kupować to daj znać .... znajdziemy coś .... Żeby było jasne - Pani Gwoździkowa szuka coś dla Brazy .... ...........Junior-Gwoździk poszuka coś dla Twojego Juniora ....a ja... ...no właśnie ....a ja, jakiś niepotrzebny się staję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ...no nie tak źle ...ostatecznie łącznikiem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 To i ja się też ujawnię tutaj. Bywałam, owszem, ale jakoś mnie palce nie zaświerzbiały... Dobry wieczór zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ...to przed Mistrzem Pióra kapelusz chylę ...przy Gwoździkowej rurze http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/11%20LISTOPAD/kapelusz.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No jak niepotrzebny? A kto to wszystko powoduje i Juniora pyta? No OK, to ja poczekam spokojnie do wiosny, może uda się jakieś oszczędności porobić. Bo to w marcu będzie. Do tego czasu może jakoś... Dzień doberek i miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no miodzio! puść nam może jeszcze jaką mp3 tego Waszego bicia, co? byłoby gwoździkowo-klimatycznie... a zdjęcie rodzinne rozczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ...no właśnie ....a ja, jakiś niepotrzebny się staję ... Większej bzdury to jeszcze na tym Forum nie przeczytałam Buziaki Gwoździku....czuj się potrzebny Śliczną masz Rodzinkę I jaka liczna, w życiu bym nie przypuszczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 to ja może do bandu/bandy zgłoszę moję dziecię które to bębni na pianinie... a młodsze na nerwach gra wspaniale... może się nadadzą a rura bossska... godne zastanowienia, czy sobie takowej nie walnąć w rozrywkowej części stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No rura i owszem, fajna, ale zy ona aby nie ma za dużych gabarytów No jak tu taka porządnie objąć .... coby nie grzmotnąc z hukiem podczas wygibasów A skoro o nerwach mowa ... moja córcia też pięknie na nich gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 noo to już gabaryty rury trza dopasować do swoich gabarytów i rozstawu kończyn dolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 kiedyś przyjedziecie to i rurę obejmiecie ... i wtedy wyjdą gabaryty Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ho, ho wesoło tu ale uważam, że ta rura renowacji wymaga, dla Pani Gwoździkowej.. Ty sie Gwoździk nie migaj.. Ty wiecej kapeluszy zakup.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.11.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 lepiej żeby te gabaryty stały jak stoją a nie gdzieś lazły czy też wychodziły... bosz... chyba po tym łykendzie skojarzenia mam zbyt monotematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ho, ho, ho, jakie tutaj już się bandy porobili i jeszcze rura-timy! Jakbyście jaką działalnośc robili, to ja posadę kibelbabki rezerwuję i sprzedaż wyrobów gumowych - praca siedząca, nie męcząca i intratna. Na rułe to ja nie nadająca, jescze by konstrukcja się uszkodziwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ....jedna ma doła, kilka innych jest zakompleksionych.... .... ja pierdziu... a ja tylko rurkę wkleiłem... ...a na pocieszenie .....pamiętajcie, że zawsze są inni co mają większe problemy .. http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dziewczyny_lubia_pokazywac_pepki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To nie problen .... to BIG PROBLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No nieeee, aż tak źle nie jest. Dzień dobry i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 e tam kompleksy od razu się przyprawia... rura jaka jest każdy widzi... nie każdy gabaryt nogami ją obejmie coby wdzięcznie się na nim gibać a mi z wychodzącymi gabarytami się skojarzyło trochę inaczej... że jak my tak się gibać będziemy to gabaryty staną... no to się wytłumaczyłam ale, że są gusta i guściki, to każdy gabaryt amatora swojego znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Te stawające gabaryty tak mnie z lekka zaintrygowały ... to one tak na baczność będą stawać ... te gabaryty Miłęgo dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 a widziałaś jakiś gabaryt co by na baczność nie stanął jak takie MY się byśmy gibały przy rurze? musowo skąpo odziane? ech... ja wiem wiem... mi się gabaryt skojarzył dwutorowo... jako wielkość ogólnie i ... wielkość szczególnie pewnej części ciała i to nie żeńskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts