Agduś 01.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Buuuuuu! Znów czuję się wykluczona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jaka wykluczona Bez Was żadna impreza się nie odbędzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Z zespołu wykluczona! Buuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Mam jeszcze jedne kastaniety, jak chcesz możemy se postukać razem, a co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A jak nie w rytm będzie? Ja antytalent jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A jak nie w rytm będzie? Ja antytalent jestem! miałem coś napisać ... ale załamałaś mnie .... ... no cóż ... za publikę będziesz robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A jak nie w rytm będzie? Ja antytalent jestem! miałem coś napisać ... ale załamałaś mnie .... ... no cóż ... za publikę będziesz robić ... Iiiieeetaaaammmm ... stukanie kastanietami do rytmu proste jest jak budowa cepa, skoro ja to umiem to Ty też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Buuuu! Czuję się wykluczona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Buuuu! Czuję się wykluczona! Przestań buczeć, kastaniety mam toż napisałam już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Buuuu! Czuję się wykluczona! Przestań buczeć, kastaniety mam toż napisałam już!!!! Ale do zespołu mnie nie przyjmą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Iiiieeetaaaammmm ... stukanie kastanietami do rytmu proste jest jak budowa cepa, skoro ja to umiem to Ty też!!!! ... typowy syndrom idiofonu ... ....pomaga ... ale sam nie zagra ... Ale do zespołu mnie nie przyjmą! ..przyjmą .... wpisowe ino będzie większe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Eeee, nie zapiszę się. Na trzeźwo się nie wygłupiam, a nie zanietrzeźwiam się na tyle często, żeby na wszystkich próbach być. Pobuczeć sobie tylko chciałam, żeby zobaczyć, jak to jest. Moja jedyna (na szczęście) nastolatka mnie takim buczeniem z nerw wyprowadza, to chciałam sprawdzić, jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Eeee, nie zapiszę się. Na trzeźwo się nie wygłupiam.... .... wiele tracisz .... Pobuczeć sobie tylko chciałam, żeby zobaczyć, jak to jest. Moja jedyna (na szczęście) nastolatka mnie takim buczeniem z nerw wyprowadza, to chciałam sprawdzić, jak to działa.. ....no i jak to działa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wiem, odbijam sobie w innych formach twórczości Jak działa? No działa! Fajnie tak! Co nie zmienia faktu, że w wykonaniu mojego dziecięcia przeżywającego okres burzy i naporu, po godzinie zaczyna mnie wkurzać do białości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć Brat , wszyscy fajni pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 czeee Gwoździk - tak tylko przyszłam się przywitać....no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiem, odbijam sobie w innych formach twórczości ...wiem, wiem ... i nawet świetnie Ci to wychodzi Cześć Brat , wszyscy fajni pozdrowieni Dziękuję ... ... a teraz melduj mi natychmiast who is who czeee Gwoździk - tak tylko przyszłam się przywitać....no ... no i słusznie .... ja też Ciebie wywoływałem do tablicy ... ale chyba przerwę jakąś miałaś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No to juz sprawozdam.... ale na podstawie czego dobra...przywołuję wspomnienia Śliczna blond cięzarna to Anja Pokręcone na głowie brunet bóstwo - Lidszu Seksowna blondyna - Megi77 Wysokie , chude nieustannie ze szklaneczką pysznego w ręce - Dejw, osobisty mąż Anji Blondyna z rubinowym ustem - Małgoś Paparazzi z pokręconą ciemną czupryną - Jej mąż P. Takie dwa postrzelone w pierś to Becia i MążBecia Czarne, a potem białe to Rasia (ale to wiesz) Ten co zupa była za słona i chciał się unicestwić przy pomocy powrozu - to Barranek płci męskiej Pani Barrankowa to ta z raną postrzałową czaszki w okolicy czołowej Taki jedyny trzeźwy to mój ślubny Ciągle uśmiechnięta nastolatka to Aniawmuratorze A taka chudzieńka dziefcynka od której bije ciepełko to Nellka kogo pominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kogo pominęłam ... siebie samą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zaćmiło mnie musg. Malka mnie widzi na zdjęciu a ja siebie nie widzę... coś po tym sznurze na szyi niedobrze mi się z oczmi poczyniło. Nie należy się wieszać za często. Idę jeszcze raz popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts