Gwoździk 08.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Gwoździku, lubisz towarzystwo? To sobie poczekam z Tobą, dobrze... ... w miłym towarzystwie ...to można i bąki zbijać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To pozbijamy i ... połapiemy do słoików, będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ...a za czym ta kolejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ...a za czym ta kolejka? ... szukamy dobrego miejsca na Sylwka ... ... o dobrze, że przyszłaś .... ... to bardzo dobry pomysł .... ... jesteś ZA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ...a za czym ta kolejka? ... szukamy dobrego miejsca na Sylwka ... ... o dobrze, że przyszłaś .... ... to bardzo dobry pomysł .... ... jesteś ZA ???? oczywiście jestem ZA dobrym miejscem na Sylwka, cokolwiek by to znaczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dobre miejsce dla Sylwka, to kanapa w salonie.Sylwek mówi, ze lubi takie z wysokimi zagłówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... tak się rozgadaliśmy gdzie indziej, że nawet Cię nie przywitałem .... sorry ... ... no to witam ... Całkiem sympatyczny ten Twój loft. A daleko od wawa? ... nazwa jest myląca ..... moja fabryka nie stała nawet obok loftu ... a czy daleko? ... rzut beretem ... jak sam pisałeś nie ma co uszczegóławiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Sylwester... ciekawa idea. Z psem? czeee (zieeeeee..... w) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compadre 09.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rzut beretem to ok. 4 km Z tego wynika,że twój loft jest w okolicach Legionowa, jeśli przyjmiemy kierunek północny Ale pewnie tak nie jest, bowiem stopień zakonspirowania Twojego siedliska jest nadzwyczaj wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Sylwester... ciekawa idea. Z psem? ... ja mam psa i .... kota .... a i kilka mysz na gwoździkowej ... ......stopień zakonspirowania Twojego siedliska jest nadzwyczaj wysoki ... nadzwyczaj ... to dobre słowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Okopy świętej trójcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tyyyy, a ile z tego jest dzisiaj, coooo????? Gwoździk, mogę się zapisać na lekcje konspiracji do Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a ja się za to coraz bardziej demaskuję... ...ostatnio stwierdziliśmy z małżonkiem zgodnie, że z miejscem na sylwka nie mamy problemu - jak się juz nareszcie przeprowadzimy, to nikt nas stamtad nie ruszy! Przez długi czas!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 10.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ten pan po lewej to nie Gwoździk? A gdzie jest Gwoździk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... wbity w fotel ... Babydream - hej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kuzyn, uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przynieść obcęgi, żeby Cię z tego fotela wyciągnąć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A mnie tu jeszcze nie było Witam gospodarza i gości. Pooglądam dziennik żeby wiedzieć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kuzyn, uważaj... ... cały czas ... Przynieść obcęgi, żeby Cię z tego fotela wyciągnąć???? ... jestem zdolny ... umiem się wybić A mnie tu jeszcze nie było Witam gospodarza i gości. Pooglądam dziennik żeby wiedzieć co i jak Witaj ... akurat trafiłaś na nowe "opowieści" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 W Twoje zdolności to ja absolutnie nie wątpię, ale chciałam być przydatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts