Gwoździk 12.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 W Twoje zdolności to ja absolutnie nie wątpię, ale chciałam być przydatna... ... cały czas jesteś ... od początku mojej "opowieści" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Może babydream to nie ta po lewej i wbijałeś sie niepotrzebnie? Braza, musimy go pilnować, w pewnym wieku to się pewne rzeczy zaczynają wymykać z kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Barranku, stoję na straży całen czas - zwarta i gotowa wybijać w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Bardzo dopsz, bardzo dopsz, jestem z ciebie dumny. Aż bym ciem usiostrzył Chyba że masz status siostry gwoździka z jego licznego klanu sióstr, to wtedy się nie da, bo kuzynek to kuzynek A w ogóle to z zadziwiających przepastnych głębin wygrzebawszy zupełnie niebywałą płytę islandzkiego zespołu postrockowego Sigur Ros. Uwielbiam poszukiwania muzyczne. A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czytanie dziennika musiałam przełożyć na dzisiejszy poranek bo niestety wczoraj szanowny małżonek podsiadł mnie przy komputerze i już wieczorem nie miałam szans dobić się do komputera. Nie nalegałam zbytnio bo w słusznej sprawie klikał po różnych stronach i mam nadzieję, że dowiedział się z czego najlepiej zrobić nasz płaski daszek. A dziennik bardzo dobrze się czyta. Zdjęcia miło ogląda. Krajobraz dookoła przepiękny. A loft zapowiada się super. Podziwiam całą rodzinkę za zaangażowanie w pracach nad Gwoździkową (chociaż czasem czytając zastanawiałam się czy piszesz o miejscu czy o żonie ). Na pewno będę tu zaglądać, bo już mnie bardzo wciągnęły Twoje opowieści i jestem ciekawa efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry nnnnoooooo nie powiem to się fachowiec napracował.... ukłony biję ukłony ps. obróbka na kwadratowo - super , nie zauwazyłam różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Może babydream to nie ta po lewej i wbijałeś sie niepotrzebnie? Braza, musimy go pilnować, w pewnym wieku to się pewne rzeczy zaczynają wymykać z kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Może babydream to nie ta po lewej i wbijałeś sie niepotrzebnie? Braza, musimy go pilnować, w pewnym wieku to się pewne rzeczy zaczynają wymykać z kontroli Tiaaaaaa.... Ale rzecz pozostała niewyjaśniona Hej, babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Braza, musimy go pilnować, w pewnym wieku to się pewne rzeczy zaczynają wymykać z kontroli szczególnie jedna (i wbija w fotel)... http://i.demotywatory.pl/uploads/1256210354_by_loreq_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tiaaaaaa.... Ale rzecz pozostała niewyjaśniona Hej, babydream No i musze sie przyznać...ta lewej to też ne ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Bry Brat Z fusów wróżysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A co tu taka cisza wymarliście jak dinozaury, czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja dopiero wymieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Lekarz...czy jest lekarz na sali !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie krzycz tak... Właśnie się odciskam w mezozoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dobra już nie krzyczę....ale dobrze się odciśnij, co by potomnym slada jakiegos zacnego zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry dziś nie pada prawda, ze pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dobra już nie krzyczę....ale dobrze się odciśnij, co by potomnym slada jakiegos zacnego zostawić. To będzie komunikat dla przyszłej ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie krzycz tak... Właśnie się odciskam w mezozoiku ależ asertywna ta żywa skamienielina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie krzycz tak... Właśnie się odciskam w mezozoiku ależ asertywna ta żywa skamienielina... Wiesz, trzeba czynić delikatnie, chodzi o to, żeby nie naruszyć struktury warstw. Tak przynajmniej twierdzi Pratchett. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts