Gwoździk 16.11.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 O matko, czy dam radę odpowiedzieć na powyższe wpisy? .... spróbuję ... Braza, musimy go pilnować, w pewnym wieku to się pewne rzeczy zaczynają wymykać z kontroli ... nawet coraz częściej się ich szuka ... Barranku, stoję na straży całen czas - zwarta i gotowa wybijać w razie czego ... wartownik się znalazł ... ....Na pewno będę tu zaglądać, bo już mnie bardzo wciągnęły Twoje opowieści i jestem ciekawa efektu końcowego. ... hurra, mam zapewnioną czytelniczkę do 2034 roku to się fachowiec napracował.... ... cieszy mnie, że doceniasz mojego fachowca .... Reszta raczej nie dotyka tego drażliwego tematu ... tylko mi współczują sure - dzięki za świetny demotywator No i musze sie przyznać...ta lewej to też ne ja ... a myślałem, że takie sprytne zdjęcie sobie zrobiłaś ... Bry Brat Z fusów wróżysz ? ... i z kart .... kredytowych ... dzień dobry witaj Czarny Pasie zrobiłaś mi bardzo miłą niespodziankę ... naprawdę tylko nie zniknij .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 eeee... ja to Ciebie często odwiedzam... podobnież jak Efilo... tyle, ze nie zawsze się wcinam ludziom w gadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 eeee... ja to Ciebie często odwiedzam... podobnież jak Efilo... ... ... mam nadzieję, że te "buźki" oznaczają zaskoczenie ... bo to chciałem wyrazić ... .... tyle, ze nie zawsze się wcinam ludziom w gadkę .....tu jest to mile widziane... jak w Hyde Parku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no to dobrze zatem obiecuje że nie dość, ze nie zginę to jeszcze czasem dam głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 to jeszcze czasem dam głos Hau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hau hau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jeszcze mówi się "szczek" To takie bardziej ekspansywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzwoni telefon. Pies odbiera i mówi:- Hau!- Halo?- Hau!- Nic nie rozumiem.- Hau!- Proszę mówić wyraźniej!- H jak Henryk, A jak Agnieszka, U jak Urszula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Noooo, będę rechotał... A miałem się spokojnie odciskać wymierając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Muszę sobie zaznaczyć, dokąd doczytałam, więc przykleję tu mojego kapryśniego kotka. Ostatnio zresztą nie ucieka - za zimno mu chyba. Jednocześnie uprzejmie informuję, iż nie wymieram. O ile dobrze się orientuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Mnie wymarł net, znaczy zdechł dość niespodziewanie.Jestem zdruzgotana:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I wzburzył się był pył od zdruzgotu... Może go kopnij? Czasem pomaga Czeludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ....Na pewno będę tu zaglądać, bo już mnie bardzo wciągnęły Twoje opowieści i jestem ciekawa efektu końcowego. ... hurra, mam zapewnioną czytelniczkę do 2034 roku A myślisz, że co będę robić na emeryturze? Dopiero wtedy będę miała czas żeby spokojnie klikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.11.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no patrz pan ... właśnie u Ciebie Greta pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no patrz pan ... właśnie u Ciebie Greta pisałem I już Ci odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hau!!!! Cudo! Cześć Ocynkowany Przyjacielu i cała reszto Murarskiej Ferajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cześc Brat, u Cię wszystko ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 GWÓŹDŹ! Tchibo przesyła mi newsletter z pomysłami na prezenty świateczne i patrz co nalazłem: tadaaaaaam masz już finger drums? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Noooo hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts