Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździki to już chyba wyszły z mody. Mój ojciec miał ich mnóstwo - różnych, większych, mniejszych. A małż, chociaż w domu więcej działa, tylko wkręcików używa. Ja nikogo nie chcę martwić, ale chyba odchodzi w zapomnienie. Muzelane gabloty i te sprawy...

Gwoździki to już chyba wyszły z mody. Mój ojciec miał ich mnóstwo - różnych, większych, mniejszych. A małż, chociaż w domu więcej działa, tylko wkręcików używa. Ja nikogo nie chcę martwić, ale chyba odchodzi w zapomnienie. Muzelane gabloty i te sprawy...

eeee, chyba nie do końca, przy zbijaniu pleców w szafie ich pomoc jest nieoceniona. Nie można tak z gwoździkami i do więźby idą takie duże gwoździki też i za wieszaczek budowlany posłuzą. Gwoździk zawsze poda ci swą pomocną.... dłoń(?), a te śrubki i samowierty to wiecie niby to fajne jest, ale łeb często im można ukręcić ;)

Dzień Dobry

Przeczytałem cały dziennik . Widzem że kolega obszarnik . Willa na mazurach , pałacyk z jeziorkiem na wsi , nie pogadasz . :lol:

A tak szczerze to chyba bym się nie odważył na coś takiego . No dobra, to ze strachu przed żoną napisałem , bym długo nie pożył jakbym taki numer wykręcił . No chyba żebym w beskidach coś takiego (super taniego - właściwie to za darmo) znalazł.

Troszkę zazdroszcze bo możesz to sobie samemu powolutku i bez zbędnego pośpiech urządzać . A my to mamy wyścig szczurów prawie że . Dobra już nie przynudzam .

p.s. aha w związku ze zbliżającymi się świętami WOLNOŚĆ DLA WACUSII , karpii znaczy (ich mięso i tak niesmaczne jezd) 8)

Byłam w domu, ale teraz wylazłam i przylazłam :D

... wzorcowo ... :D

....Gwoździk zawsze poda ci swą pomocną.... dłoń(?)....

Cześć Myszko ... od tej pory (jeśli pozwolisz) zawsze będę cytował Twój post .... tym, którzy uważają, że jest odwrotnie ....

... i jeśli jeszcze u mnie nie byłaś wcześniej ... to Witaj !!! .... jeśli byłaś ... to też witaj ...

:lol:

... obszarnik . Willa.... , pałacyk z jeziorkiem ....

Witaj Fenix ....:D ... te trzy słowa to z "Nad Niemnem" chyba .... a ja od Niemna daaaleko ...

A tak szczerze to chyba bym się nie odważył na coś takiego ....

... no na taką jazdę po bandzie to wygląda ... ale jestem dobrej myśli ... kupiłem za małe pieniądze .... nie stracę gdyby co ...

p.s. aha w związku ze zbliżającymi się świętami WOLNOŚĆ DLA WACUSII , karpii znaczy (ich mięso i tak niesmaczne jezd) 8)

... One są WOLNE ... :D