Gwoździk 23.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie mamy w familii jakiegoś Balonika ? kogo? Mrrrumrrru! wiedziałem jak zaprosić Agduś ... wystarczy zamiauczeć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie mamy w familii jakiegoś Balonika ? kogo? bo ten mógłby penc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja to jednak tępy jestem... Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 eeeeeee ino lekko zardzewiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 chcesz pasem przez kolano od starszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Gwoździki to już chyba wyszły z mody. Mój ojciec miał ich mnóstwo - różnych, większych, mniejszych. A małż, chociaż w domu więcej działa, tylko wkręcików używa. Ja nikogo nie chcę martwić, ale chyba odchodzi w zapomnienie. Muzelane gabloty i te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ... ja Ci dam muzeum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Przyjdę oglądnąć. Ciekawe, czy będziesz leżał w poziomej gablocie, czy zawiśniesz w pionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 chcesz pasem przez kolano od starszego ? przez kolano juz byli tacy, co kolana przetrącali i w pięty tłukli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Iiiiihahahaaaaaa!! Przyjdę oglądnąć. Ciekawe, czy będziesz leżał w poziomej gablocie, czy zawiśniesz w pionowej. Nie wiem, która jest bardziej nobliwa, ale ja wolałabym leżeć nie wisieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 sio do domu .... ale już .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Byłam w domu, ale teraz wylazłam i przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Gwoździki to już chyba wyszły z mody. Mój ojciec miał ich mnóstwo - różnych, większych, mniejszych. A małż, chociaż w domu więcej działa, tylko wkręcików używa. Ja nikogo nie chcę martwić, ale chyba odchodzi w zapomnienie. Muzelane gabloty i te sprawy... eeee, chyba nie do końca, przy zbijaniu pleców w szafie ich pomoc jest nieoceniona. Nie można tak z gwoździkami i do więźby idą takie duże gwoździki też i za wieszaczek budowlany posłuzą. Gwoździk zawsze poda ci swą pomocną.... dłoń(?), a te śrubki i samowierty to wiecie niby to fajne jest, ale łeb często im można ukręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień Dobry Przeczytałem cały dziennik . Widzem że kolega obszarnik . Willa na mazurach , pałacyk z jeziorkiem na wsi , nie pogadasz . A tak szczerze to chyba bym się nie odważył na coś takiego . No dobra, to ze strachu przed żoną napisałem , bym długo nie pożył jakbym taki numer wykręcił . No chyba żebym w beskidach coś takiego (super taniego - właściwie to za darmo) znalazł. Troszkę zazdroszcze bo możesz to sobie samemu powolutku i bez zbędnego pośpiech urządzać . A my to mamy wyścig szczurów prawie że . Dobra już nie przynudzam . p.s. aha w związku ze zbliżającymi się świętami WOLNOŚĆ DLA WACUSII , karpii znaczy (ich mięso i tak niesmaczne jezd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Byłam w domu, ale teraz wylazłam i przylazłam ... wzorcowo ... ....Gwoździk zawsze poda ci swą pomocną.... dłoń(?).... Cześć Myszko ... od tej pory (jeśli pozwolisz) zawsze będę cytował Twój post .... tym, którzy uważają, że jest odwrotnie .... ... i jeśli jeszcze u mnie nie byłaś wcześniej ... to Witaj !!! .... jeśli byłaś ... to też witaj ... ... obszarnik . Willa.... , pałacyk z jeziorkiem .... Witaj Fenix .... ... te trzy słowa to z "Nad Niemnem" chyba .... a ja od Niemna daaaleko ... A tak szczerze to chyba bym się nie odważył na coś takiego .... ... no na taką jazdę po bandzie to wygląda ... ale jestem dobrej myśli ... kupiłem za małe pieniądze .... nie stracę gdyby co ... p.s. aha w związku ze zbliżającymi się świętami WOLNOŚĆ DLA WACUSII , karpii znaczy (ich mięso i tak niesmaczne jezd) ... One są WOLNE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pewnie, że wzorcowo, humanistka jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pewnie, że wzorcowo, humanistka jezdem ... może i tak ... ale do Greenpeace'u by Cię na pewno nie przyjęli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 nie zjesz Wacusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Taaaa a kto je patelnią straszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 nie zjesz Wacusi? .....za nic na świecie ... cześć anja Taaaa a kto je patelnią straszył . ... straszenie było tylko jednym z elementów dobrego wychowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts