Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Witaj!!! :p

chyba pierwszy raz tutaj jestm :wink: ale głowy obciąc sobie nie dam :lol: :lol:

..powiem tak.....rewelacyjnie opisujesz wszystko w swoim dzienniku :lol: :lol:

niektóre rzeczy opisujesz z humorem.....a inne z czułością !!

urzekła mnie szczególnie tekst o żonie: ... to, że ja się starzeję.... a ONA wciąż piękna ....

...pięknie to napisałeś!!!

jestem po wrażeniem.....i też jestem 20 lat po ślubie :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kala! :D

I cześć Gwoździku, gospodarzu komentarzy... a ja nie dlatego nie przychodziłam, bo sobie pomyślałam, tylko dlatego, że nie byłam w stanie myśleć! ;)

Wiesz, tez mi się dzisiaj taki fachowiec pelętał po budowie. Przez cały dzień jeden kinkiet przy tarasach (tych przyszłych) zamontował. Wyobrażasz to sobie! :roll:

...a na koniec podsumował pokrzepiająco, ze jutro zrobi resztę, bo już wie jak! :wink:

Witaj!!! :p

chyba pierwszy raz tutaj jestm :wink:

pierwszy ... prowadzę pamiętnik, to wiem

:wink:

Cześć !!!

jestem po wrażeniem.....i też jestem 20 lat po ślubie :lol: :lol: :lol:

... Witaj w Klubie 20-sto latków ... prawda, że można poczuć się młodo? :wink:

PS. jutro poczytam Twoją opowieść ...

Wiesz, tez mi się dzisiaj taki fachowiec pelętał po budowie. Przez cały dzień jeden kinkiet przy tarasach (tych przyszłych) zamontował. Wyobrażasz to sobie! :roll:

...a na koniec podsumował pokrzepiająco, ze jutro zrobi resztę, bo już wie jak! :wink:

... i jak tu Takiego Fachowca nie kochać ? .... Za ileś tam lat... będzie w stanie opowiedzieć wnukom "ciekawą historię" o kinkiecie, który .... napsuł krwi ....

... a wnuki będą słuchały .... i słuchały ....

... tak jak ja słuchałem swojego śp. Dziadka .... Fachowca ....

Nasi fachowcy lepsi są - pierwszy wczoraj robił gładzie w łazienkach (czyt. naprawiał to, co kiedyś zepsuł, bo teraz już wie jak), drugi malował ścianę, której kolor mu nie odpowiadał, bo kiedyś mu się wydawało, że można wymarzony kolor osiągnąć domowymi sposobami, potem nie osiągnął, ale żeby nie wylać dużej puszki zepsutej farby, pomalował nią ścianę. Znaczy moi fachofcy się poprawili! Trochę wysłku i czasu ich to kosztowało, ale dobrze im tak!

Ja tam mówię, że nie czytam, bo jak nie ma anonsu, to ja nie sprawdzam dzienników. Zajęłoby mi to chyba cały dzień przy moim necie, więc zawsze domagam się info, że trzeba zajrzeć. :roll:

I wtedy mi pasuje.

Też mam takich fachowców, żebyś sobie nie myślał! Jeden walczy z kinkietem w salonie od ponad dwóch tygodni tylko dlatego, że drugi ciągle zapomina ... zamówić :D

Hejeczka, i przyznaję: w dzienniku jeszcze nie byłam, ale pójdę, jak się najem ... kiszki mi marsza grają!

Nasi fachowcy lepsi są ....

...no to nieźle :wink: ....

Ja tam mówię, że nie czytam, bo jak nie ma anonsu, to ja nie sprawdzam dzienników.

... obiecałem ... to anons wysyłam :lol:

Hejeczka, i przyznaję: w dzienniku jeszcze nie byłam, ale pójdę, jak się najem ... kiszki mi marsza grają!

... zawsze tak długo jesz ? ... :lol:

a ja byłam w dzienniku.....i coś ściągne od Ciebie... do mojego ogrodu!!!! 8)

....i to nawet bez pozwolenia Twego :wink:

... tylko się nie pomyl i nie ściągnij Agenta czeskiej bezpieki ... krecika :lol:

Kala, tylko nie mów, że Wacusie?? ;)

... tego nie dam :evil: :wink:

Wacusie, Wacki, Wacek...hmm....na patelni Wacek....

Moja wyobraźnia ne ma granic :wink:

... Ty to w ogóle mnie intrygujesz Babydream - pojawiasz się i znikasz ...tak szybko ... za szybko .... :wink:

.....nieźle ten komin został wyczyszczony!! :lol: :lol: :lol:

... każdy facet byłby dumny ... :lol: :lol: :lol: