kala67 28.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj!!! chyba pierwszy raz tutaj jestm ale głowy obciąc sobie nie dam ..powiem tak.....rewelacyjnie opisujesz wszystko w swoim dzienniku niektóre rzeczy opisujesz z humorem.....a inne z czułością !! urzekła mnie szczególnie tekst o żonie: ... to, że ja się starzeję.... a ONA wciąż piękna .... ...pięknie to napisałeś!!! jestem po wrażeniem.....i też jestem 20 lat po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Cześć Kala! I cześć Gwoździku, gospodarzu komentarzy... a ja nie dlatego nie przychodziłam, bo sobie pomyślałam, tylko dlatego, że nie byłam w stanie myśleć! Wiesz, tez mi się dzisiaj taki fachowiec pelętał po budowie. Przez cały dzień jeden kinkiet przy tarasach (tych przyszłych) zamontował. Wyobrażasz to sobie! ...a na koniec podsumował pokrzepiająco, ze jutro zrobi resztę, bo już wie jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj!!! chyba pierwszy raz tutaj jestm pierwszy ... prowadzę pamiętnik, to wiem Cześć !!! jestem po wrażeniem.....i też jestem 20 lat po ślubie ... Witaj w Klubie 20-sto latków ... prawda, że można poczuć się młodo? PS. jutro poczytam Twoją opowieść ... Wiesz, tez mi się dzisiaj taki fachowiec pelętał po budowie. Przez cały dzień jeden kinkiet przy tarasach (tych przyszłych) zamontował. Wyobrażasz to sobie! ...a na koniec podsumował pokrzepiająco, ze jutro zrobi resztę, bo już wie jak! ... i jak tu Takiego Fachowca nie kochać ? .... Za ileś tam lat... będzie w stanie opowiedzieć wnukom "ciekawą historię" o kinkiecie, który .... napsuł krwi .... ... a wnuki będą słuchały .... i słuchały .... ... tak jak ja słuchałem swojego śp. Dziadka .... Fachowca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ... i jak tu Takiego Fachowca nie kochać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nasi fachowcy lepsi są - pierwszy wczoraj robił gładzie w łazienkach (czyt. naprawiał to, co kiedyś zepsuł, bo teraz już wie jak), drugi malował ścianę, której kolor mu nie odpowiadał, bo kiedyś mu się wydawało, że można wymarzony kolor osiągnąć domowymi sposobami, potem nie osiągnął, ale żeby nie wylać dużej puszki zepsutej farby, pomalował nią ścianę. Znaczy moi fachofcy się poprawili! Trochę wysłku i czasu ich to kosztowało, ale dobrze im tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja tam mówię, że nie czytam, bo jak nie ma anonsu, to ja nie sprawdzam dzienników. Zajęłoby mi to chyba cały dzień przy moim necie, więc zawsze domagam się info, że trzeba zajrzeć. I wtedy mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Też mam takich fachowców, żebyś sobie nie myślał! Jeden walczy z kinkietem w salonie od ponad dwóch tygodni tylko dlatego, że drugi ciągle zapomina ... zamówić Hejeczka, i przyznaję: w dzienniku jeszcze nie byłam, ale pójdę, jak się najem ... kiszki mi marsza grają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a ja byłam w dzienniku.....i coś ściągne od Ciebie... do mojego ogrodu!!!! ....i to nawet bez pozwolenia Twego do mojego ogrodu będzie idealnie pasowało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kala, tylko nie mów, że Wacusie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kala, tylko nie mów, że Wacusie?? sure... cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wacusie, Wacki, Wacek...hmm....na patelni Wacek.... Moja wyobraźnia ne ma granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .....nieźle ten komin został wyczyszczony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nasi fachowcy lepsi są .... ...no to nieźle .... Ja tam mówię, że nie czytam, bo jak nie ma anonsu, to ja nie sprawdzam dzienników. ... obiecałem ... to anons wysyłam Hejeczka, i przyznaję: w dzienniku jeszcze nie byłam, ale pójdę, jak się najem ... kiszki mi marsza grają! ... zawsze tak długo jesz ? ... a ja byłam w dzienniku.....i coś ściągne od Ciebie... do mojego ogrodu!!!! ....i to nawet bez pozwolenia Twego ... tylko się nie pomyl i nie ściągnij Agenta czeskiej bezpieki ... krecika Kala, tylko nie mów, że Wacusie?? ... tego nie dam Wacusie, Wacki, Wacek...hmm....na patelni Wacek.... Moja wyobraźnia ne ma granic ... Ty to w ogóle mnie intrygujesz Babydream - pojawiasz się i znikasz ...tak szybko ... za szybko .... .....nieźle ten komin został wyczyszczony!! :lol: ... każdy facet byłby dumny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cóż mam powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... już wiem, że jeszcze nie budujesz ... .. to tak jak ja ... .. już jest pierwsza cecha wspólna ... .. druga to to, że masz poczucie humoru ... tak jak ja (przynajmniej tak mi się wydaje ) ... podaj trzecią .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... pojawia się i znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Niestety... nie moge powiedzieć bo wciąż jest przed 23... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No ... to Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tylko wróć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts