malgos2 03.12.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czesc Gwozdziu i Karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć nocne,Brat ... sorry że tak późno ... ale Cześć Siostra Czesc Gwozdziu i Karpie. cześć małgoś ... Gwóźdź cześć małgoś ... karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam! Piękny wieczor, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee tam piękny . Ja już mam zepsuty . Strasznego wqrwu dostałem dzisiaj na autostradzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam! Piękny wieczor, prawda? cześć, ... na pewno u Ciebie piękniejszy .... idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeee tam piękny . Ja już mam zepsuty . Strasznego wqrwu dostałem dzisiaj na autostradzie . cześć fenix - a co, to Ty jechałeś tym motorem 220 na godz ... i masz teraz 15 pkt karnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 03.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 opowiesci o fachowcach wysmienicie opisane. Chociaz samych doswiadczen nie zazdroszcze. Tez mialam najrozniejszych fachowcow, ktorych po koleji z budowy wywalalam. Chyba 4 ekipa robila plytki na tarasie, 5 w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Niee znowu sztuczne korki robione przez umysłowych imbecyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 opowiesci o fachowcach wysmienicie opisane. Chociaz samych doswiadczen nie zazdroszcze. ......... Witaj marta w moich komentarzach ... W sumie doświadczenie mam wyjątkowe ... myślisz, że powinienem wyrzucić "fachowca" na zbity pysk....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Niee znowu sztuczne korki robione przez umysłowych imbecyli. ... łyknij se pifko ... i zapomnij o nich .... choć dziś wieczorem ... ... bo jutro i tak wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 03.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja bym pewnie tak zrobila.no chyba ze jest wyjątkowo tani...wtedy mozna zastosowac taryfe ulgowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja bym pewnie tak zrobila. ... nie mogę .... podpisałem głupi umowę na zrobienie całości ... a tak poważnie .... to jest zupełnie inaczej ..... .... ale jak, to o tym w dzienniku opisałem .... tylko trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zmień nik na Wkręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Wkręcik! Mój fachowiec się zawziął i właśnie tapetuje wiatrołap. Ja wymiękłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zmień nik na Wkręt ... Ty to naprawdę moją Siostrą jesteś ... śmieję się do monitora .... czas na leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Wkręcik! ...cześć .... już mi się ksywka spodobała ... Mój fachowiec się zawziął i właśnie tapetuje wiatrołap. Ja wymiękłam. ... tak dobrze ... czy tak źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Wkręcik! ...cześć .... już mi się ksywka spodobała ... pasuje! i dużo lepsza niz śrubka lub kołeczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Wkręcik! ...cześć .... już mi się ksywka spodobała ... A mówi się, że to kobieta zmienną jest! No chyba, że nas wkręcasz i jesteś kobietą... Mój fachowiec się zawziął i właśnie tapetuje wiatrołap. Ja wymiękłam. ... tak dobrze ... czy tak źle ? Pewnie, że dobrze tapetuje! Zdolna bestyja z niego. Trochę mnie wyrzuty sumienia męczą, że on tam, a ja tu, ale tylko trochę - namawiałam, żeby był tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 i dużo lepsza niz śrubka lub kołeczek... ... np. Kołek Forum ... fuj ... A mówi się, że to kobieta zmienną jest! No chyba, że nas wkręcasz i jesteś kobietą... ... a co powiesz na to : ja Ciem lubie.. jesteś tak samo pierd..lnięta jak ja ... i ja ... no to już jest nas trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ale się ubawiłam Brat jesteś Wkretbossssski i taki dobry ps ślubny mnie zaraz do psychiatryka wyśle, jak nie przestane chcihotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts