Babydream 04.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czytaj ze zrozumieniem...napisałam: dobrze że jesteś bo już zaczęłam przysypiać przed monitorem... Twój urok rzuca na kolana...ale nie bądź pewy że wrócę... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No i już wyganiają ... nie dorabiaj sobie teorii.... mówiłaś, że jesteś szczera ... i ja też ... skoro mówisz, że zasypiasz przed monitorem ... to życzę dobrej nocy .... ... i tak wiem, że wrócisz .... Ot, kokiecik, kokiecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 tak sobie wpadłam Z kim ? http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/swiateczne/emot56.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))) http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg ale to chyba bardziej dla....Gwoździkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 tak sobie wpadłam Z kim ? ...no właśnie czytaj ze zrozumieniem...napisałam: dobrze że jesteś bo już zaczęłam przysypiać przed monitorem... ........ale nie bądź pewy że wrócę... ... faktycznie, przyłapałaś mnie ... ... pewny nie jestem ... tak prowokuję .... ale w pozytywnym znaczeniu ... Ot, kotlecik, kotlecik... ... .. ja szczupły jestem Mikołaja zostawiam;))) ..... ale to chyba bardziej dla....Gwoździkowej ... przekażę, nie przekażę, przekażę, nie przekażę, przekażę, nie.... cholera pałek mi zbrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ot, kotlecik, kotlecik... ... .. ja szczupły jestem I tak się dyskretnie wyciąga informacje osobiste od niczego nie spodziewającego się delikwenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 I tak się dyskretnie wyciąga informacje osobiste od niczego nie spodziewającego się delikwenta. ... szybko się uczysz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A kto powiedział, że ja się dopiero uczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie zdążyłam się przywitać "mikołajkowo"... chyba czas na sen... kolorowych życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A kto powiedział, że ja się dopiero uczę? Agentura jakaś, czy cóś? Normalnie strach się odezwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Iiiiieeee taaaaam, Ciebie to już rozgryzłam z grubsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I Ciebie to już rozgryzłam To Ci się tylko tak wydaje... z grubsza... Będzie mi tu tuszę wypominała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 z grubsza... Będzie mi tu tuszę wypominała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przyszłam, nie mam pojęcia o co chodzi, ale i tak dobrze, że w ogóle jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I Ciebie to już rozgryzłam To Ci się tylko tak wydaje... z grubsza... Będzie mi tu tuszę wypominała!!! Ty jesteś ścichapęk, taki najbardziej niebezpieczny, zakamuflowany gatunek. Już ja wiem, na ile Cię stać. A z tą tuszą - zaraz tam "wypominała". Toż Ty chuda jak patyk od kaszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I Ciebie to już rozgryzłam To Ci się tylko tak wydaje... z grubsza... Będzie mi tu tuszę wypominała!!! Ty jesteś ścichapęk, taki najbardziej niebezpieczny, zakamuflowany gatunek. No dobra, z tym się zgodzę. Już ja wiem, na ile Cię stać. Nie wiesz! (ja sama nie wiem) A z tą tuszą - zaraz tam "wypominała". Toż Ty chuda jak patyk od kaszanki. Nie będę dyskutowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I Ciebie to już rozgryzłam To Ci się tylko tak wydaje... z grubsza... Będzie mi tu tuszę wypominała!!! Ty jesteś ścichapęk, taki najbardziej niebezpieczny, zakamuflowany gatunek. No dobra, z tym się zgodzę. Już ja wiem, na ile Cię stać. Nie wiesz! (ja sama nie wiem) Ja wiem - Ciebie stać na (prawie) wszystko. JA WIEM. A z tą tuszą - zaraz tam "wypominała". Toż Ty chuda jak patyk od kaszanki. Nie będę dyskutowała. I słusznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jestem!!! ... ale się nagadałaś ... spójrz na te Panie u góry ... te to mają gadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts