Gwoździk 13.12.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja rownież z tych "w ogóle"... ...cześć! Ty to jesteś z tych "pewnych" ... I am sure ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja rownież z tych "w ogóle"... ...cześć! Ty to jesteś z tych "pewnych" ... I am sure ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobra, to ja poudaję , że rozmowna jestem przecież Ty "w ogóle" jesteś ... dobra, wiedziałam, że to udawanie mi bokiem wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobra, wiedziałam, że to udawanie mi bokiem wyjdzie ... no wreszcie .... w Rodzinie poukładałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jak to dlaczego . Przecież teraz nikt stanu licznika nie odczyta i woda za darmo będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jak to dlaczego . Przecież teraz nikt stanu licznika nie odczyta i woda za darmo będzie..... .... Fenix - dzięki, że czytasz (Pół)dziennik ... ... ale trafienie złe ..... licznik da się odczytać ..... kombinuj dalej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Widocznie niedokładnie zapiankowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jak to dlaczego . Przecież teraz nikt stanu licznika nie odczyta i woda za darmo będzie..... no ja bym obstawiała, brak otuliny pod reką, albo konieczność wykorzystania pianki,której data przydatności chyliła się ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 .... rurka w ogóle nie była "piankowana" ... ona jest "opatulona" wełną "akustyczną" .... ... dopiero jak obejrzałem zdjęcie, zauważyłem, że wygląda jak "oblana" pianką montażową .... i stąd ta zagadka .... .... ale za pionierską odwagę - plus dla Ciebie Fenix .. malka - była bliżej .... ale się nie rozwinęła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 bo ja juz tak srednio rozwinięta jestem, czas się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 bo ja juz tak srednio rozwinięta jestem, czas się z tym pogodzić ... nie przejmuj się ... to rodzinne ... ...Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oj! Ten link wygląda na uszkodzony.Sugestie: •Pokaż kopię strony z Google •Szukaj w Google: Google Toolbar – pomoc - Dlaczego wyświetla mi się ta strona? ©2009 Google – Strona główna Google takie ustrojstwo wyświetla się zamiast Twojego dziennika bry zapiankowane co by nie zamarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no miałam Ci mówić, ze sie z dziennikiem popitoliło ale ja mam swoje sposoby Gosia, jak się cieszę, że Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no własnie, co z dziennikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej Gwożdzik! Stuk... stuk... Ukłony dla Pinezki i Młodego! Fantastyczne było nas zgarnięcie-wyciągnięcie!!! Dzięki wielkie jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zacytuję klasyków "Hej, to znowu my Z piekła wracamy..." bry kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 bry zapiankowane co by nie zamarzło? .. cześć Gosiu, dawno Cię nie było ... nie jest zapiankowane no miałam Ci mówić, ze sie z dziennikiem popitoliło ... przypomniałaś mi fajne słówko z dzieciństwa no własnie, co z dziennikiem? ... ma się dobrze ... chociaż ze stylistyką na bakier Hej Gwożdzik! Stuk... stuk... Ukłony dla Pinezki i Młodego! Fantastyczne było nas zgarnięcie-wyciągnięcie!!! Dzięki wielkie jeszcze raz! ... polecamy się ... Zacytuję klasyków "Hej, to znowu my Z piekła wracamy..." bry kuzyn zacytuję innych klasyków: "Witam się popołudniowo ... i herbatkę przynoszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja to też kropki lubię...wróciłam...miej satysfakcję...urok działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja to też kropki lubię...wróciłam...miej satysfakcję...urok działa ... WOW! ... I feel good ... naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ej...bo w samozachwyt popadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts