Gwoździk 14.12.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ...ale ja się zachwycam Szanownymi Gośćmi ... tylko i wyłącznie ... ... czasami sobą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... czasami sobą też Ojojoj...co za skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... czasami sobą też Ojojoj...co za skromność Pani barrankowa mówi, że tamto to trzeba jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co mnie ominęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co mnie ominęło??? ... nie nadrobisz ... ale Ci opowiem .... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No więc od dziś jest tak .... Gwoździk - to ja ... Gwoździk Pinezka - Żona Gwoździa Gwoździkowa - fabryka ... działka .... siedlisko ... w jednym Amen W końcu, bo ja też się gubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co mnie ominęło??? ... nie nadrobisz ... ale Ci opowiem .... kiedyś Trzymam za słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 15.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gwoździk dobrze, że podpis zostawiłeś ...naprawde myślałam że teraz ten z lewej to na pewno Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gwoździk, kto Ci to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Łojeju Bauwan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gwoździk dobrze, że podpis zostawiłeś ...naprawde myślałam że teraz ten z lewej to na pewno Ty ... kurde, zapomniałem ... miałem napisać, że ten po lewej to bałwan Gwoździk, kto Ci to zrobił fachowiec - on się zna nie tylko na kładzeniu kafelek Łojeju Bauwan? ... zgadza się ... w dodatku piszący poszarpaną stylistyką ... ale pamiętliwy jestem, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... zgadza się ... w dodatku piszący poszarpaną stylistyką ... ale pamiętliwy jestem, co ? Upierdliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 przyszlam popatrzec na zmienionego Gwozdzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... zgadza się ... w dodatku piszący poszarpaną stylistyką ... ale pamiętliwy jestem, co ? Upierdliwie ... ale tak domowo, prawda? przyszlam popatrzec na zmienionego Gwozdzika ... cześć anja .... Gwoździk ten sam ... ino trochę bałwanowaty wygląd przybrał na święta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przyglądałam się tak temu Panu po lewej, przyglądałam i .... wiesz co, jakiś taki milszy mi się wydajesz.... sympatyczniejszy ... mniej drapieżny .... no dobra, więcej nie będę wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przyglądałam się tak temu Panu po lewej, przyglądałam i .... wiesz co, jakiś taki milszy mi się wydajesz.... sympatyczniejszy ... mniej drapieżny .... ..... ... czyli głupszy ... jak to bałwan ........i do tego perkusista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tiaaaa, nawet w reklamach grasz. "Bałwan poleca" To już chyba wystarczy na gwożdzikową i jeszcze troche zostanie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gwoździku ...ten "perkusista" ...khm khm - tamten był jakiś taki ...seksowniejszy ...troszkę Czeeeść wogóle ...bo jeszcze mnie tu nie było ! Aaaa - twój kafelko-kominiarz miałby już mogiłę na mojej działce. Ty jesteś nadwyraz cierpliwy człowiek ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tiaaaa, nawet w reklamach grasz. "Bałwan poleca" To już chyba wystarczy na gwożdzikową i jeszcze troche zostanie, co? ... mój pies reklamuje farbę Duluxa ... i coTy na to ? AgaJeżyk- Witaj.... .... ponieważ jesteś tu pierwszy raz to odpowiem Ci na każde zapytanie: Gwoździku ...ten "perkusista" ...khm khm - tamten był jakiś taki ...seksowniejszy ...troszkę ... ten seksowniejszy wróci ... po świętach ... ... twój kafelko-kominiarz miałby już mogiłę na mojej działce. ... chcesz mnie pochować na swojej działce ? ... ja się nie dam ... Gwoździku Ty jesteś nadwyraz cierpliwy człowiek ...chyba ... nad wyraz czepliwy .... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie wiem ile tam zostało ci tych włosów ale twój dowcip ma jeszcze zdrowe cebulki ! A mordowałabym nie ciebie - całkiem zdolny samouk kafelkowy jesteś (junior też) - tego dziwnego batmana, któremu kafelki same strzelają ...ale przynajmniej ci komin wyczyścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts