Gwoździk 15.12.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ....- tego dziwnego batmana, któremu kafelki same strzelają ...ale przynajmniej ci komin wyczyścił ... Hurra!!! jestem batmanem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ....- tego dziwnego batmana, któremu kafelki same strzelają ...ale przynajmniej ci komin wyczyścił ... Hurra!!! jestem batmanem ... Matkobosko bałwan batmanem To się musi sprzedać w bollywood... Tylko z termiką będzie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nic mu nie beeeeedzie - plastikowy jakiś. Jak on jest ze śniegu to ja jestem dziewica orleańska Wysyłamy go do bollywood ...póki ma dowcip i ...włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To się musi sprzedać w bollywood... ..: ...na tym forum do bollywood pasuję idealnie ..... PS. ... chyba się za mocno otworzyłem ... ale trudno, jakieś straty muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... Jak on jest ze śniegu to ja jestem dziewica orleańska ... ... cześć orleańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. ... ale barranki mają .... równowaga musi być .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... Jak on jest ze śniegu to ja jestem dziewica orleańska ... ... cześć orleańska Dziee........? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. ... ale barranki mają .... równowaga musi być .. ..jakas krzyżówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To się musi sprzedać w bollywood... ..: ...na tym forum do bollywood pasuję idealnie ..... PS. ... chyba się za mocno otworzyłem ... ale trudno, jakieś straty muszą być Z tym otwieraniem to przesadziłeś - bałwan ma skomplikowaną naturę - jak cebula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. Mają mają ! Przed moim blokiem stoi jeden - całkiem owłosiony. Dzieciaki z desperacji (dawno śniegu nie widziały) - uturlały takiego goryla oblepionego trawą ... Trawnik mamy poodzierany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...... bałwan ma skomplikowaną naturę - jak cebula. ... ja mam skomplikowaną .... budowę ... jak cebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... cześć orleańska No i się wydało ...nie jest ze śniegu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. ... ale barranki mają .... równowaga musi być .. ..jakas krzyżówka? barrwanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. Mają mają ! Przed moim blokiem stoi jeden - całkiem owłosiony. Dzieciaki z desperacji (dawno śniegu nie widziały) - uturlały takiego goryla oblepionego trawą ... Trawnik mamy poodzierany ... ...świat się wali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bałwanki nie mają włosów.. Mają mają ! Przed moim blokiem stoi jeden - całkiem owłosiony. Dzieciaki z desperacji (dawno śniegu nie widziały) - uturlały takiego goryla oblepionego trawą ... Trawnik mamy poodzierany ... ...świat się wali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry zaintrygowana jestem a raczej byłam bo czytam gwoździk a widze balwana no ale święta ida to nie dziwne że i fachofcowi, który bałwanem-batmanem-cebulowym jest - się udzieliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A ja się nie zgadzam na nowy image, ja chcę znowu Bałwanka z perkusją!!!!!!! O!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A ja się nie zgadzam na nowy image, ja chcę znowu Bałwanka z perkusją!!!!!!! O!!!!!! ja też!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A ja się nie zgadzam na nowy image, ja chcę znowu Bałwanka z perkusją!!!!!!! O!!!!!! ja pozostaję niewzruszona - az do momentu, gdy przeczytam "Ten pan po lewej ... to ja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts