Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Ja zwariuję ...

Czy ten bałwan to się obraca ? Przysiegam - nic nie piłam :oops: ale co na niego spojrzę to diabeł w inną stronę patrzy. Chyba jestem przemęczona ...

Gwoździk - jak ty qrde wyglądasz skoro tu polowanie na twoją "paszczękę" było?!

Ale jakby jakaś zrzutka na operację plastyczną - to ja się dorzucę ...

:lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeeeessssu ...nie zwariowałam ...

... tak prawdę mówiąc ... to najpierw był lewy profil ... potem prawy ... i po Twoim poście połączyłem je oba ... cobyś nie zwariowała :wink: :lol:

Gwoździk no i po co się wczoraj ujawniłeś??...Teraz nikt nie chce Cię już odwiedzić :wink: :lol: :lol:

Ja nie widziałam... 8)

Po pierwsze to bardzo ładny masz awatarek ... ujawniłaś się tak jak ja wczoraj o 22.00 ? :wink:

Po drugie Ty mnie odwiedziłaś i Aga, która jeszcze nie zwariowała ... więc jest spoko ... jak to mówi mój Junior (podoba mi się te słowo - a czy wiesz, kiedy się go używa?)

Po trzecie możesz zobaczyć... jeżeli chcesz ...ale możesz się rozczarować porównując mnie do awatarkowego perkusisty, który wróci po świętach ... to jak? :wink:

ładny awatarek, powtórzę się

dziękuję i chcę zobaczyć ...bardzo :oops:

...dobra ... za 5 minut zmienię awatar ... tylko na chwilkę ... OK?

spoko mówi się wtedy kiedy jest spoko :wink:

.. też tak myslałem .... ale spoko odpowiada się przede wszystkim komuś kto Ci dziękuje,zamiast "nie ma za co" , dziwny ten młodzieżowy język