AgaJeżyk 16.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja zwariuję ... Czy ten bałwan to się obraca ? Przysiegam - nic nie piłam ale co na niego spojrzę to diabeł w inną stronę patrzy. Chyba jestem przemęczona ... Gwoździk - jak ty qrde wyglądasz skoro tu polowanie na twoją "paszczękę" było?! Ale jakby jakaś zrzutka na operację plastyczną - to ja się dorzucę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja zwariuję ... Czy ten bałwan to się obraca ? Przysiegam - nic nie piłam ale co na niego spojrzę to diabeł w inną stronę patrzy. Chyba jestem przemęczona ... ... ... mówisz masz..... teraz się obraca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeeessssu ...nie zwariowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Gwoździk no i po co się wczoraj ujawniłeś??...Teraz nikt nie chce Cię już odwiedzić Ja nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeeessssu ...nie zwariowałam ... ... tak prawdę mówiąc ... to najpierw był lewy profil ... potem prawy ... i po Twoim poście połączyłem je oba ... cobyś nie zwariowała Gwoździk no i po co się wczoraj ujawniłeś??...Teraz nikt nie chce Cię już odwiedzić Ja nie widziałam... Po pierwsze to bardzo ładny masz awatarek ... ujawniłaś się tak jak ja wczoraj o 22.00 ? Po drugie Ty mnie odwiedziłaś i Aga, która jeszcze nie zwariowała ... więc jest spoko ... jak to mówi mój Junior (podoba mi się te słowo - a czy wiesz, kiedy się go używa?) Po trzecie możesz zobaczyć... jeżeli chcesz ...ale możesz się rozczarować porównując mnie do awatarkowego perkusisty, który wróci po świętach ... to jak? ładny awatarek, powtórzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 cześć Małpo ale mi się nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dziękuję i chcę zobaczyć ...bardzo spoko mówi się wtedy kiedy jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 cześć Małpo ... pięknie qrwa pieknie ... ale mi się nic nie chce ... ale ja Ci nic nie proponuję ... przecież do Babydream to było ... ALE I TAK DOBRZE ŻE PRZYSZŁAŚ .... sorry, musiałem to wykrzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dziękuję i chcę zobaczyć ...bardzo ...dobra ... za 5 minut zmienię awatar ... tylko na chwilkę ... OK? spoko mówi się wtedy kiedy jest spoko .. też tak myslałem .... ale spoko odpowiada się przede wszystkim komuś kto Ci dziękuje,zamiast "nie ma za co" , dziwny ten młodzieżowy język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no to zmieniam ... rach ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ...dobra ... za 5 minut zmienię awatar ... tylko na chwilkę ... OK? ta.......niech też czekają do 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ta.......niech też czekają do 22 ... nie robię tych samych rzeczy dwa razy ... poza niektórymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie no ...ogolisz się trochę i będzie dobrze... powaliło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie no ...ogolisz się trochę i będzie dobrze... powaliło mnie idę się ogolić ... i przebrać ...świątecznie ... teraz to już będę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no ale zapomniałeś się ogolić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ... ale za to wiem, że ..........nie jesteś mężczyzną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A stwarzam takie pozory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ...nie ... ale awatarki są mylące ... to tak jakbyś pisała z małpą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No teraz piszę do Mikołaja...ale jakiś niemrawy bo prezentów nie daje... A po czym wnioskujesz,że nie jestem facetem? Po tym, że kazałam Ci się ogolić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts