kala67 18.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kala ja to piję bo poprawianie dyktand doprowadza mnie do szału... Ale Ty to chyba z radości... Reszta śpi ja z radości, że wekeend wreszcie mam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 18.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja też "mam" ale jeszcze poślęczę do północy Dobrze,że znieczulenie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja nie wiem co wszyscy robią o tej godzinie...nawet nie ma się z kim piwa napić... Ja wiem co robią niektórzy z nich. W pracy siedzą i czekają na zakończenie horernego szczytu w Kopenhadze. I będą oni mogli pić jak wrócą do domu Buuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja nie wiem co wszyscy robią o tej godzinie...nawet nie ma się z kim piwa napić... Ja wiem co robią niektórzy z nich. W pracy siedzą i czekają na zakończenie horernego szczytu w Kopenhadze. I będą oni mogli pić jak wrócą do domu Buuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 NIe tylko . Pij ten soczek malinowy pod kołderką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 NIe tylko . Pij ten soczek malinowy pod kołderką... Nie tylko?... ..a coś jeszcze się dziś zakańcza? (btw, ja dziś świętuję przyjazd kota do nowego domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 cześć Braciszek i reszta rodziny (dalszej lub bliższej) i cześć....bo roboty dużo czasu, mało ale jak wstanę w poniedziałek ok 14 to juz długo się mnie nie pozbedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Gwożdziku, znowu się demaskowaleś? ... znów wyszedłem na małpę ... nic nie straciłaś ...nawet nie ma się z kim piwa napić... przykro mi ...że mnie piwosza ... nie było mnie na czas ... Gwoździk, a Ty nie lubisz rakiji??? ... jak wyżej .... dawno Cię nie było, cześć ... a gdzie Ty łazisz ? ... w łóżku leż ... i kuruj się na Sylwka Pij ten soczek malinowy pod kołderką... popieram ... ale jak wstanę w poniedziałek ok 14 to juz długo się mnie nie pozbedziesz ... jakoś mnie to nie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie bardzo rozumiem, o co chodzi w tym wszystkim, ale przecież nie za rozumek jestem kochana... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie bardzo rozumiem, o co chodzi w tym wszystkim, ale przecież nie za rozumek jestem kochana... Cześć ... Ty mi tu focha nie strzelaj ... ... bo to, że Ciebie nie zacytowałem, to nie znaczy, że nie pamiętam pamiętasz? - zaraz napiszę do Ciebie list z żądaniami ... tfu... prośbami świątecznymi ... i co , nie zareagowałem ? Cześć ... .... żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nieeee nooo Przyjacielu Ocynkowany, to nie tak!!! Ja wiem, że Ty wiesz, że ja wiem ... dobra, zaplątałam się ... Nie wiem, co oboje wiemy, że wiemy ... chyba lepiej będzie, jak się zamknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ... chyba lepiej będzie, jak się zamknę .... ani mi się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie wiem, co oboje wiemy, że wiemy ... chyba lepiej będzie, jak się zamknę ja dziś mam tak - obryta jestem jak monster truck po występie : bo gdy coś wiesz, wiesz, że to wiesz, a gdy nie wiesz, wiesz, że nie wiesz - to właśnie jest wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie wiem, co oboje wiemy, że wiemy ... chyba lepiej będzie, jak się zamknę ja dziś mam tak - obryta jestem jak monster truck po występie : bo gdy coś wiesz, wiesz, że to wiesz, a gdy nie wiesz, wiesz, że nie wiesz - to właśnie jest wiedza. No mówiłam, że nie za rozumek jestem kochana, mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ...obryta jestem jak monster truck po występie : skąd Ty znasz takie fajne teksty ? .... jeżeli sama wymyślasz, to .......jestem pod wrażeniem ... No mówiłam, że nie za rozumek jestem kochana, mówiłam ... ja to już w ogóle nic nie rozumiem ... .. no ale bałwan tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Gwoździk .... nie moge patrzeć na tego Mikołaja w awatarze ... toć sie chopak zajedzie na ament braza też ma inny awatar ... ście sie zgadali cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ...obryta jestem jak monster truck po występie : skąd Ty znasz takie fajne teksty ? .... jeżeli sama wymyślasz, to .......jestem pod wrażeniem ... Młode mi nie chciało powiedzieć jak nazywa sie występ tych gigantów, mówił,że monster jam, ale mi się jakoś nie kleiło idę ryć dalej jak Sorex araneus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie wiem, co oboje wiemy, że wiemy ... chyba lepiej będzie, jak się zamknę ja dziś mam tak - obryta jestem jak monster truck po występie : bo gdy coś wiesz, wiesz, że to wiesz, a gdy nie wiesz, wiesz, że nie wiesz - to właśnie jest wiedza. no i kicha! skoro ja często nie wiem, że czegoś nie wiem, to co ze mnie za wiedźma?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts