jamles 05.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 wkręcik nie gwoździk chyba, że to z połączenia papioka i cweka (cweczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 HO HO ....ładne klocki ...ktoś tu chce taką deską od kibelka po dupsku dostać ... niby nic strasznego ... ale jak ta deska jest jednak z gwoździem ... oj!!! ...może boleć !!! ... jamles , Braza , malka ... to było do WAS !!! nitko - dziękuję za życzenia (nie wiem czy lubisz taki skrót ... ale Nitubago jakoś tak niegentelmeńsko mi zabrzmiało ) aka z ina - również dziękuję za życzenia sztuka tutaj http://www.kolo.co.hu/_images/content/miska_wiszaca_stal.jpg Wkręcikiem go, Droga Pani, wkręcikiem ... eee, w taki to nawet chętnie bym się wbił ......od czasu do czasu ... tylko musiałby mieć werbel z przodu chyba, że to z połączenia papioka i cweka ... a ja przeczytałem cwela ... i tak mi się smutno zrobiło ... przez chwilę Hello! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nic nie widzę, cos mi się na oczy rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nic nie widzę, cos mi się na oczy rzuciło gwoździem sobie wygrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 już nie trzeba łomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 nitko - dziękuję za życzenia (nie wiem czy lubisz taki skrót ... ale Nitubago jakoś tak niegentelmeńsko mi zabrzmiało ) Może być Nitka, a już całkiem mnie rozbestwisz mówiąc mi Nituś... bo ja pieszczoch jestem sakramencki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.01.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ojej, ale dużo napisaliście! I jak to teraz wszystko przeczytać, miejcie litość! widzę, Gwoździku, że zostałeś wkręcikiem! To pasuje do historii z dziennika.. pozdrawiam i dobrego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 HO HO ....ładne klocki Ja żadnych klocków nie widzę - deska spuszczona. A podgrzewana ona chociaż, bo jeżeli nie, to ja wolę tę drewnianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 HO HO ....ładne klocki Ja żadnych klocków nie widzę - deska spuszczona. A podgrzewana ona chociaż, bo jeżeli nie, to ja wolę tę drewnianą. I w taki wdzięczny sposób Agduś spowodowała, że mam świetny humor Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzień doberek! Wieści czytam, myślałam, że coś nowego, a tu stare wywiady wigilijne z Wacusiami, phi... I stare nominacje pinezkowe, phi... Swoją drogą, te duchy ogniste to bardzo interesujące są, niejeden "badacz" zjawisk paranormalnych udowadniałby pewnie zawzięcie, że Gwoździkowa to miejsce nawiedzeń jest. W sumie miałby rację, tyle, że Gwoździkową to Fachowiec nawiedza, a nie duchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja osobiście wolałabym duchy od takiego fachofca Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 już nie trzeba łomu? ... a ... jeszcze Ciebie miałem ochrzanić ... ... ale już mi przeszło ... bo wylazłem sam, bez łomu Może być Nitka, a już całkiem mnie rozbestwisz mówiąc mi Nituś... bo ja pieszczoch jestem sakramencki Nituś powiadasz ... hmmm ....muszę spytać Pinezkę .... bo ja pantoflarz jestem sakramencki .... widzę, Gwoździku, że zostałeś wkręcikiem! To pasuje do historii z dziennika.. ... ... jest w tym sporo racji .. Ja żadnych klocków nie widzę - deska spuszczona. .... ... mocna jesteś ... I w taki wdzięczny sposób Agduś spowodowała, że mam świetny humor .. ... ja toże Dzień doberek! Wieści czytam, myślałam, że coś nowego, a tu stare wywiady wigilijne z Wacusiami, phi... I stare nominacje pinezkowe, phi... ... skoro wszystko stare, to czemu Cię tak długo nie było ? ....musiałem Cię niegentelmeńskim fortelem wywabić abyś przylazła .... ... ale wreszcie przylazłaś , cieszę się ... Gwoździkową to Fachowiec nawiedza, a nie duchy. ... nawiedzał ... bo wyjechał do Irlandii ... ale obiecał wrócić .... a duch to może jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No, mnie długo nie było, bo mnie wcale nie było. Ty też czasem wszystkim znikasz. Kurczę, muszę szybko pisac, bo bułeczki mi się przypalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Byłam, byłam...tylko po cichu A co...tęsknił ktokolwiek? taa tęsknił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ..... Ty też czasem wszystkim znikasz. .... ... ale tylko czasami ....... masz rację Hej!! Hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej!! Hej!!! Lepszy grafoman ode mnie...dał 3 wykrzykniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oooookeeey .. a za mną to ktokolwiek zatęsknił ... Masochistka ... normalnie masochistka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 OK ... OK ... tęskniłem za Wami .... już dobrze? PS. .... kobiety są dziwne .... ale warto im odpowiedzieć, aby się o tym przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kobiety sa dziwne? Kobieta mówi KTOKOLWIEK, a ten zaraz mysli że to o nim...to jest dopiero dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts