Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No bo jak to mawiał pewien komik hamerykański (z pochodzenia latynos) - to się trzeba skupić na tym a nie myśleć o wszystkim innym , o zakupach , o gotowaniu o spotkaniu z psapsiółkami itd..... Facet jest cały czas skupiony , no to szybciej mu idzie . :wink:

p.s. zapodałbym linka do tego monologu , ale kobity pewnie znowu sie obrażom . :roll:

No bo jak to mawiał pewien komik hamerykański (z pochodzenia latynos) - to się trzeba skupić na tym a nie myśleć o wszystkim innym , o zakupach , o gotowaniu o spotkaniu z psapsiółkami itd..... Facet jest cały czas skupiony , no to szybciej mu idzie . :wink:

p.s. zapodałbym linka do tego monologu , ale kobity pewnie znowu sie obrażom . :roll:

eeeeeeee tam :) dawaj moze pośmiejemy.... :) a jak nie pośmiejemy to najwyżej powiemy żeś zboczuch, no ale o to się chyba nie obrazisz, co? nooo :p

to ja też tak z pewną dozą nieśmiałości powiem dobry wieczór :lol:

... przepraszam bardzo, że dopiero dzisiaj Cię witam w komentarzach :oops: ... lepiej późno niż wcale.... wybaczasz wu ?

... no pewnie, co ja głupi pytam ... przecież byś dzisiaj nie przyszła :lol: :lol: :lol:

fenix - wiedziałem, że po takim tekście przylecisz do mnie w trymiga :wink: :lol: ... ale że Braza, wu, anja i Niteczka, przepraszam Nituś tak szybko skomentują to się nie spodziewałem :wink: :wink: :wink

... przy okazji chciałbym dodać, że tekst o dochodzeniu zapożyczyłem z filmu "Ciacho", którego zajawki widziałem w necie ....

.....sam bym czegoś takiego nie wymyślił :wink: :wink: :wink: