malka 12.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Drzewa sobie poradzą, a widoki są bajkowe po prostu!!! Nawet ja dostrzegam magię śniegu ... podwórko mam czyste ooooo to to, ja dziś jak jechałam koło budowy, to cos mi mocno nie grało, a teraz juz wiem, że to ta czystość spowodowana przez snieg mi krajobraz zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Braza, podoba mi się ten tok myślenia.. moje podwórko również wyprzystojniało, śnieg przykrył nawet taczki pozostawione przez wykonawców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 cześć Wam ... moje gwoździkowe podwórko też pięknie wygląda ... tak myślę, bo nie mam kiedy tam o rozsądnej porze pojechać ... Martwią mnie Wacusie ... bo piszą, że z powodu długotrwałych mrozów w zbiornikach wodnych robią się tzw. przyduchy ... Muszę koniecznie pojechać w ten weekend i robić przeręble ... Czy ma ktoś pożyczyć respirator ... tylko musi być mały, najlepiej taki dla lalek ... Tfu, tfu ... mam nadzieję, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ja Ci wysle respirator w razie jakby co przyszlam zobaczyc jaki masz imidż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ja Ci wysle respirator w razie jakby co nie mi, nie daj Boże ... wacusiom przyszlam zobaczyc jaki masz imidż ... a jakiego się spodziewałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zatesknilam za balwankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zatesknilam za balwankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzień doberek! Coś cisza zapadła w półdzienniku... Chyba trzeba szybko robić te przeręble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zatesknilam za balwankiem no i co się szczerzy to chwyt zaczepny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 "przyleciałam" cze Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Coś cisza zapadła w półdzienniku... ... bo wypierdzieliłem aparat fotograficzny zatesknilam za balwankiem no i co się szczerzy to chwyt zaczepny był ... dlatego się szczerzy "przyleciałam" cze Wszystkim ... cześć Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 .... też jestem wszystko widze i wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 .... też jestem wszystko widze i wszystko wiem Prezydent K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to jak...kontrola musi być Gwoździku martwiłam się o Ciebie...tak cicho siedziałeś...to mój przywilej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... taczki ...! Magiczne słowo... nie dałoby się jednej zorganizować Czeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 może jaką ściepkę zrobimy na taczke dla brazki bo bidula już w snach szczytuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 o siup , dwie ściepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 .... też jestem wszystko widze i wszystko wiem ...super, to nadawaj posłuchamy Prezydent K. ... Ty mi tu z wielkimi politykami nie wyskakuj Gwoździku martwiłam się o Ciebie...tak cicho siedziałeś...to mój przywilej... ... cicho? ... żartujesz chyba ... taczki ...! Magiczne słowo... nie dałoby się jednej zorganizować Czeeeee ... a chcesz zelazną czy ocynkowaną? może jaką ściepkę zrobimy na taczke dla brazki bo bidula już w snach szczytuje... widzę, że Ty płacisz podwójnie ... sorka...mnie się udziela podniecenie i dwa razy klikam .. a czym klikasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zazwyczaj klika się nosem...tak sądzę... P.S to nie było śmieszne bo właśnie mam katar... ...może chce ktoś...oddam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... Ty mi tu z wielkimi politykami nie wyskakuj wielkimi , no tos dowalił 160 pare cm - szleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts