braza 15.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Sure, gratuluję rozpalenia ... wiem, jakie to dramatyczne przeżycie, gdy nie ma rozpałki Wzruszyłam się teraz czuję się bohatersko - jak Siłaczka ! Jak to pisałam, łzy mi ciekły po policzkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... pies mnie musi wyprowadzić ... pozwólcie, że odezwę się później ... Ekhm ... mróz jest, uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... pies mnie musi wyprowadzić ... pozwólcie, że odezwę się później ... Ekhm ... mróz jest, uważaj... psie, uwolnij już Gwoździka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... pies mnie musi wyprowadzić ... pozwólcie, że odezwę się później ... ...tylko się nie zgub ... na smyczy idziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mnie przed chwilą wyprowadziły dwa... przez co dwa razy szybciej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mnie przed chwilą wyprowadziły dwa... przez co dwa razy szybciej było... Znaczy zgodnie szły - w jednym kierunku ? ...byłyby dwie rasie ... Gwoździk ma chyba jakiś problem ...z trawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja myślę, że zamarzło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Kurczę, gwizdałam na mojego psa psim gwizdkiem. Jeżeli pies Gwoździka usłyszał i pędzi teraz do Niepołomic ciągnąc właściciela, to możemy przez kilka dni gospodarza tego wewątku nie widzieć. Jakby dotarli, to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 a ja wpadłam tylko powiedzieć, że mnie dziś chłopy tak wymęczyły,ze nie mam już sił klupać w klawiaturę bzzzzzzzzzzzziuuuuuuuuuuuuuum coś śmignęło za oknem.... w kierunku Niepołomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Matkoooo, Gwoździk na Niepołomice ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.01.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 jeszcze nie wrócił z tego spaceru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wróciłem ... .......przygody opisałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nooooo....! To Wacusie uratowane! Dzielny Gwożdzik Ratowacz Rozpruwacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ja w tego księdzu od razu nie wierzyłam ... daaaaawnooo przestałam wierzyć w cuda... A tak teraz wyglądają wszystkie Gwoździkowe Wacusie ... to jeden z nich, za delegaturę robi ... zdjęcie robione w podczerwieni to i kolorki nie takie... http://czarownicazla.blox.pl/resource/karp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 sprytne, skąd pomysł z ta matą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nooooo....! To Wacusie uratowane! ... ... okaże się na wiosnę.... Dzielny Gwożdzik Ratowacz Rozpruwacz! dziękuję Rasiu za wspaniałe hasło wyborcze Ja w tego księdzu od razu nie wierzyłam ... daaaaawnooo przestałam wierzyć w cuda... ... ja też ... fajny ten Wacuś w podczerwieni sprytne, skąd pomysł z ta matą? stary wiejski sposób ... tylko zamiast maty stosowało się snopki ... niestety w dzisiejszych, zmechanizowanych, czasach ... newet rolnicy ich nie mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie mam nic mądrego do powiedzenia, ale przyszłam ... chociaż pomilczę sobie w miłym Towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Uff, nareszcie, od niedzieli nie mogłam do dziennika wejść. Ksiądz, powiadasz... Kurna, jak to na mrozie ludziom się różne rzeczy wydają. Dobrze, że on przyjechał, ten ksiądz, bo dopiero byłaby maniana. A skąd on się nabrał wewnątrz hali, ten śnieg? Tak przez drzwi nawiało? Snopka słomy we wsi nie ma? Eeee, to u Was nie wieś, ino miejscowość podmiejska zwykła, kochanieńki. U nas to mało który nie ma słomy jakiejś w stodole. Ale staramy się w butach nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Nie mam nic mądrego do powiedzenia, ale przyszłam ... chociaż pomilczę sobie w miłym Towarzystwie... Ja w zasadzie też Pomilczmy zatem obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 "... bo tylko w wyśmienitym towarzystwie milczenie nie bywa kłopotliwe ... " Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts