braza 20.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jeśli faktycznie kogoś podejrzewasz i masz tę kamerę najprawdziwsza w świecie, a nie atrapę, to go dopadniesz. Proponuję jednak najpierw pogadać spokojnie ze sprawcą: pokazać mu nagranie i teatralnym szeptem zapytać, czy wie co to oznacza? No psia krew, rybek mu się zachciało. Ale Gwoździku, pamiętaj, że święta idą i ... coś musisz pomyśleć w związku z Wacusiami ... inaczej możesz się z nimi pożegnać, jak znam życie Scenariusz ciekawy ... może Agduś się zainspiruje i finezyjnie wkręci w powieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 .... ja tak nieśmiało dodam, że problemem nie jest "złodziej" bo ... to sąsiad, który dokarmiał ryby (wiedział, że przyjeżdżam raz na kilka dni to dorzucił rybkom ziemniaków z kukurydzą .....zrobił to jeszcze raz ..... wszystko się nagrało ...a wtedy po prostu garnka zapomniał...... ............... spokojny jestem ) .... martwią mnie natomiast wizje Koszykarzy , tzn. martwiły ..... ... sam się wyleczę .... Żonka mi pomoże ... o właśnie mówi, żebym nie myślał o pierdołach tylko psa wyprowadził ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Z tymi liczbami to uważaj! Takiemu jednemu też się różne liczby po życiorysie plątały. Potem wsiadł do samolotu linii Oceanic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ... masz na myśli te linie wykorzystywane w filmach ....Oceanic Airlines ??? ... są tak samo wirtualne jak moje posty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jak mogłam takie odlotowe wpisy przegapić.. Gwoździk, ty nic tylko pisz..pisz.. pan na włościach..reakcja gospodarza z prawdziwego zdarzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ale z tym TIR-em to przesadziłeś Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ale z tym TIR-em to przesadziłeś ... czy musisz mnie dobijać ?.... Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Zaraz tam dobijać .... milusio i z sympatią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Zaraz tam dobijać .... milusio i z sympatią .... ja też milusio stuk-puk po główce..cobyś pisał, bo masz talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.11.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tia... no tyle talentów wkoło... a człowiek w pracy się czasem nudzi i nie ma co poczytać... no wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Tiaaaa...niech się wstydza!!!! Agduś napisała, że nowy odcinek ma w zanadrzu ... a co, wydam Ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Już wklejony! Obiecałam, to i jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 to bałwanek łobuz już zdemaskowany (że nie łobuz a Dobroczyńca Wacusiowy ), a Ty o tym ani mrumru w PółDzienniku??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.11.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ....każdy Dobroczyńca zostaje kiedyś zdemaskowany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Przywitać się przyszłam U mnie nareszcie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kolejne progri, w których czuję normalnie zlekceważona Cześć Gwoździki Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 cześć Braza, sorry, ale nie zawsze jest czas aby odpowiedzieć szybko na dzień dobry ... i chyba w tym zakresie poprawy u mnie nie będzie .... przepraszam from the mountains Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ty zleź z tej góry .... już z niej nie przepraszaj... Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobry!A ja bym chciała na górę! Najlepiej zaśnieżoną i z wyciągiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dobry! A ja bym chciała na górę! Najlepiej zaśnieżoną i z wyciągiem... Tiiiaaaa ... z wyciągiem .... a na piechotkę nie łaska Nie umiem jeździć na nartach, więc mnie te wyciągi nie rajcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts