Fenix999 29.01.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Czemu profanacja !? Z tonicem nawet czysta szlachetma ...dobra Eeee tam od razu profanacja , raczej coś jak parówki z dzemem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja Martini Bianko to nawet lubię ... z tonikiem ... wiem, wiem - profanacja, ale mi smakuje diabelna profanacja ale skoro smakuje a jeszcze lepsze ze spritem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ze spitem to świetna jest czerwona Finlandia !!! Gwoździk. over!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ...Ale sie "rozsmakowaly" ... A Gwoździoł ma w d...e za przeproszeniem. Piwo żłopie i gapi się w TV ...meczojad jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 usmiałam się! idę się złapac za łopatę - dzis od nowa walka ze śneigiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Sure, wpadnij do mnie z tą łopatą skoro tak fajnie Ci idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 niestety po drodze musieliśmy z malżonkiem "wpaść" do apteki i zakupić opaski elastyczne na nadgarstki, teraz wyglądamy jak od kompletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 jak tu cichutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Gwoździk, czy mam zacząć szukać odrdzewiacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Gwoździk, czy mam zacząć szukać odrdzewiacza?? A ja wazeliny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Gwoździk, czy mam zacząć szukać odrdzewiacza?? A ja wazeliny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malka - już on wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja też wiem,chciałam rozmowę rozruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja też wiem,chciałam rozmowę rozruszać Wiesz co my tu możemy rozruszać ...bez Gwoździa ? ... Oleeeeeewa nas no Żadna prowokacja nie wychodzi .....mecze zaszkodziły czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nooooooooooooo smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeszcze sie te mecze nie skończyły? Przepraszam że pytam ale ja prawie wcale tv nie oglądam...no i przez to trochę niedzisiejsza jestem...wybaczcie Gwoździku...come back...bez Twoich zgryźliwości nuuudą tu wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Szanownych Komentatorów !!! Pośpiesznie melduję, że nikogo w nosie nie mam ... po prostu ostatni tydzień plus kilka dni był "logistycznie szalony" i nie zaglądałem na FM ... ... ale jak już dzisiaj wszedłem.... to i się wypowiem .... trza od nowa.. ... jak trza to trza ... tylko może już za późno ... jeszcze wazelina i odrdzewiacz ... Jak głosa na Dario nie dasz ... .. teraz to już na pewno dam... nawet jeżeli jest za późno ... do największych po prostu wkładasz głowę. a do naj największych wchodzi w całości I czasem dłuuugo nie wychodzi. ... jesteście zboczone Dobra, od teraz obojętnieję... .... nie wierzę Brat - obejrzałam do końca i dupa ... już pisałem żeś zboczona .. to i dupa na końcu ... no przecież Cię wkręcałem ... .... ja mam na pewno więcej o 100 (lat), dlatego powinieneś mnie słuchac... ... no przecież słucham ... Przypomniał mi się kawał: Facet nerwowo drepczący w sypialni patrzy na swoją "dyspozycyjnie" rozlokowaną na łóżku żonę, która mówi: "No chodź wreszcie!" ... On na to: " No przecież chodzę!" ...Smarrrrkaczu... ... swój swojego pozna ... kurde Gwoździk ale Cię tu postarzeli ... "błogosławieni ci co nie widzieli a uwierzyli" ... potem panie rozprawiały o meczach, winie, sprite'ach .. a Fenix o parówkach z dżemem..... ...a potem ..... A Gwoździoł ma w d...e za przeproszeniem. Piwo żłopie i gapi się w TV ...meczojad jeden ... i tu PROTESTUJĘ !!! ... zresztą źle przeczytałem i wyszło, że jestem moczojad jak tu cichutko... ... cicha woda ... Gwoździk, czy mam zacząć szukać odrdzewiacza?? ... a co, potrzebujesz dla swojego Tico ? A ja wazeliny ? ... a co, potrzebujesz dla swojego .... ? nooooooooooooo smutno ... nieprawda, po prostu inaczej ... Gwoździku...come back...bez Twoich zgryźliwości nuuudą tu wieje ... WYKRAKAŁAŚ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 bry brat marnotrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ...Smarrrrkaczu... ... swój swojego pozna ... O ja cię, mów do mnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 bry brat marnotrawny ... dzień dobry ...się pisze, albo cześć ... co to za bry ? O ja cię, mów do mnie jeszcze... ... smarkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts