Gwoździk 07.02.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Co Ty Gwoździku wiesz o zaspach... ... proszę podać numer zdjęcia ... bo opis pasuje do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.02.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ... chciałem dodać, że TU można się nieźle wyładować ... można opisać zdjęcie jak się chce ... .. i ja to wszystko wkleję do dziennika ... bez skrótów .... Rydzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No ...kosze REWELACJA !!!!!!! Spadłam z fotela, a wygodny i trudno z niego spaść !!!!! Gwoździk ty pewnie na drugie imie masz - POMYSŁOWY DOBROMIR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Co Ty Gwoździku wiesz o zaspach... ... proszę podać numer zdjęcia ... bo opis pasuje do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Eeee, no tak z wieczora to mój intelekt już śpi dawno, jeśli jakiś jest w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 1. Uczestnik wyprawy nie przygotowany - dyskryminacja - brak nałapników. Podchodzi pod "znęcanie się nad zwierzętami" 2.Mam ładniejszą kłódkę 3.Sie nie chce odśnieżać to tak się ma ... mam dokładnie tak samo 4.Kupuje patent ... a te chodaczki po wiela zanabył ? 5. ....... Ślady zostawiacie jak ... Yeti ... (jeeeżu cos mi się przypomniało ! ) 6. Tato mi opowiadał, że są tacy co prądem ryby łowią ... nie wierzyłam do dziś ... 7.Dziura ... jak dziura ...mnie tam dziury nie pod... nie rajcują ... 8.Mówiłam, że znęcanie pod paragraf podchodzi ... "zieloni" gonią za psa i ryby ... i słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Przyszłam, ale bez komentarzy ... mogę chwilę zostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 nie skomentuję, bo nie widzę administracyjny szlaban na albumy picasa tylko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No ...kosze REWELACJA !!!!!!! Spadłam z fotela,..... Gwoździk ty pewnie na drugie imie masz - POMYSŁOWY DOBROMIR ? witaj meg60 ... spadaj częściej .. tzn. wpadaj częściej ... a kosze wymyślił pomysłowy Junior .... ... więc mi pozostało na drugie tylko Dobromir Eeee, no tak z wieczora to mój intelekt już śpi dawno, jeśli jakiś jest w ogóle. ... z rana chyba też ..... 7.Dziura ... jak dziura ...mnie tam dziury nie pod... nie rajcują ... 8.Mówiłam, że znęcanie pod paragraf podchodzi ... "zieloni" gonią za psa i ryby ... i słusznie. ... opisy rewelacja !!!! a te powyżej to już w ogóle odjazd Chyba nikt Cię jeżykowa nie przebije Miłego dnia ... a Ty Stasia tak długo szukałaś na pustyni ? Przyszłam, ale bez komentarzy ... mogę chwilę zostać?? ... to mi lekko zakrawa na lenistwo nie skomentuję, bo nie widzę .... ... braza Ci opisze ... wreszcie przestanie leniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Biore pierwsze zdjecie i zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No raz ...chociaż raz mnie pochwalił ...jestem wzruszona http://img5.imageshack.us/img5/3923/trzepierzsami.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Miłego dnia ... a Ty Stasia tak długo szukałaś na pustyni ? No coś w tym racji jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Biore pierwsze zdjecie i zmykam. ... może chcesz przy okazji go wykąpać ? ... bo mnie to czeka, nakładanie szamponu 10 minut, szorowanie tułowia 10 minut, szorowanie łba 10 minut, szorowanie łap 10 minut, płukanie 15 minut, wycieranie 10 minut, kiedyś jeszcze dochodziło suszenie 30 minut ... ale teraz tłumaczę psu, że bez suszenia zdrowiej ...jestem wzruszona ... a jak to wygląda u jeżyków No coś w tym racji jest.... ... czyli nie w pustyni tylko w puszczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ...jestem wzruszona ... a jak to wygląda u jeżyków Rozglądam się za lejkiem ... żartowałam. Mlaszczę i dziamgam a potem się szudram i ksiutam a na koniec troszke przytupuję - no ...to tak mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 6 kto pod kim dołki wierci...... cześć Wkręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 .... a potem się szudram i ksiutam .... to po polskiemu czy jeżykowemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 6 kto pod kim dołki wierci...... cześć Wkręcie podpis do nr 6 świetnie pasuje ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 .... a potem się szudram i ksiutam .... to po polskiemu czy jeżykowemu ? Byś miał kolce ...to byś zrozumiał ... Boszszszsze jaka ja jestem tu samotna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ale ja Gwoździk jestem z jednej strony zakończony kolcem ... to pomyślę szudrać to może drapać, swędzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts