Gwoździk 08.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a ksiutać to może puszczać bączki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a ksiutać to może puszczać bączki ? No wiesz ? Ksiutanie jest baaardzo przyjemne (potem trzeba założyć lejek ) A szudrać znaczy wiercić jakby się miało ...pchły. Ale ja nie mam http://img697.imageshack.us/img697/3039/nienienie.gif Noooo latem ...może... czasami ... ale to jedną - najwyżej dwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... Ksiutanie jest baaardzo przyjemne (potem trzeba założyć lejek ) ... ... to może jest to picie piwa ... bo potem stajesz się lejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... Ksiutanie jest baaardzo przyjemne (potem trzeba założyć lejek ) ... ... to może jest to picie piwa ... bo potem stajesz się lejkiem Taaaaa ...roz-lejkiem i ob-lejkiem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Eeee, no tak z wieczora to mój intelekt już śpi dawno, jeśli jakiś jest w ogóle. ... z rana chyba też A ścierką chcesz, smarkaczu? Nawet nie wiesz, co to jest szudranie i ksiutanie, a mnie tutaj od braku intelektu wyzywa! A sam pewnie nie wiesz jeszcze co to jest leszczenie się i błykanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... A sam pewnie nie wiesz jeszcze co to jest leszczenie się i błykanie! phi, leżenie i bzykanie , każdy to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to co , Ruskie już porządnych hand-granatów na bazarach nie sprzedujom ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... A sam pewnie nie wiesz jeszcze co to jest leszczenie się i błykanie! phi, leżenie i bzykanie , każdy to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 niezłe rakiety śnieżne sobie obstalowałeś na tę wyprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... A sam pewnie nie wiesz jeszcze co to jest leszczenie się i błykanie! phi, leżenie i bzykanie , każdy to wie Ja nie wiedziałam, czy to znaczy że mój intelekt całkowicie odszedł w siną dal Byłam, jestem i pozostanę leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hejka! Przywitam się tylko i jutro poczytam, co pod deską piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Mówiłam, że kiedyś mi głowę rozwali ... gentelmen z trąbą Już nie mówię, że kwiatki mógłby dać ...ale chociaz glizdę albo ślimaczka ...jeżykowi ... w ramach odszkodowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Ciemno było, nic nie widziałam i zastanawiałm się, czy Jeżykowi mało tuptania pod tą deską, że jeszcze kobzy dołożyła??? Tera to ja już mundra jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.02.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Ciemno było, nic nie widziałam i zastanawiałm się, czy Jeżykowi mało tuptania pod tą deską, że jeszcze kobzy dołożyła??? Tera to ja już mundra jezdem Ale coś Jeżyka teraz nie słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Ciemno było, nic nie widziałam i zastanawiałm się, czy Jeżykowi mało tuptania pod tą deską, że jeszcze kobzy dołożyła??? Tera to ja już mundra jezdem Ale coś Jeżyka teraz nie słychać?? Jamles chyba za długo siedział jednak na tej desce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pod deską to na pewno Jeżyk piszczy o przepraszam już złażę z tej deski Ciemno było, nic nie widziałam i zastanawiałm się, czy Jeżykowi mało tuptania pod tą deską, że jeszcze kobzy dołożyła??? Tera to ja już mundra jezdem Ale coś Jeżyka teraz nie słychać?? Jamles chyba za długo siedział jednak na tej desce... ... i teraz jeżyk wbił się kolcami w deskę. Gdzie są spece od wyciągania Gwoździków? Może Jeżyka też wyciągną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jamles soft fakir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 cześć Wam ... ... sam się wyciągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts