Fenix999 13.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Karp się sam wyżywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Szczęściara! ...zależy, czy ma pół etatu czy dwa Etat mam jeden...a jestem szczęściarą bo robię w życiu to co lubię Gwoździku drogi, nie bylo mnie długo bo też byłam zarobiona...nie myśl, że w szkole to jest tak lekko...szczególnie gdy ma się taką szefową jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.02.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 to samo myślę.... ... rośniemy w siłę Bierz tego podróżnika... i aparat! ... ciężko jest samemu sobie zrobić zdjęcie ... szczególnie po odpaleniu dynamitu A ja ci mówię spompuj chociaz troszkę wody ! ... pomysł dobry, ale niestety mam za małą pompkę Niom będzie lodowisko , na wynajem . ... już widzę krowy sąsiada śmigające na łyżwach do dojenia .... jestem szczęściarą bo robię w życiu to co lubię .... pasujesz mi na nauczyciela j. polskiego lub obcego ... nie pytaj czemu tak myślę, bo nie wiem ... ... ...szczególnie gdy ma się taką szefową jak ja ... no cóż, tylko pozazdrościć Przyszłam. Wreszcie ... mam nadzieję, że u Ciebie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.02.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Jakoś ... hm ... ulep chociaż bałwana ... nazwij go swoim problemem ... a potem kamieniami go ... i ogniem ... ... powinien szybko zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 ... hm ... ulep chociaż bałwana ... nazwij go swoim problemem ... a potem kamieniami go ... i ogniem ... ... powinien szybko zniknąć Brazula, tak mu zrób http://www.ibeatyou.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/5701_2851_suicidal-snowman.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 dobry wieczór Gwoździk i co wymśliłeś jak Wacusiom pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.02.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 cześć ... ... nic nowego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 to już Ci chyba zostaje powiercić w lodzie i rury pcv powkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja tam upierałabym się przy sposobie Jeżysiowego gramotnego chłopa. Jedno popołudnie i powstaje poduszka powietrzna, wystarczy kilka cm. Życzę jak najszybszego odmarznięcia stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://mikrojezioro.met.pl/grafika/przerebel.jpg TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 fajne to UFFO szkoda że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 to już Ci chyba zostaje powiercić w lodzie i rury pcv powkładać ... nie w tym roku Życzę jak najszybszego odmarznięcia stawu. ... a mogłabyś Depsia jakiś ciepły front przydmuchać TUTAJ ... dzięki - szkoda, że ja tego nie znalazłem wcześniej Wacki już przeżyły kilka zim pod lodem, nawet bez robienia przerębli, więc nie przykładałem wagi do systemowego rozwiązania napowietrzania stawu. Niestety, w tym roku lód utrzymuje się bardzo długo ... Jeżeli ryby przeżyją, na pewno przygotuję się na następną zimę, aby się tak nie stresować jak teraz fajne to UFFO szkoda że tak późno ... pogody dzisiaj nie przewidzisz ... jak zainstaluję UFO w tym roku ... to mrozów nie będzie przez 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Chciałem coś poszukać nt wysadzania przerębli , ale chyba ABW zaczeło by mnie namierzać jako potencjalnego terroryste . Widziałem jeszcze instrukcje do zrobienia dzidy przeręblowej a potem to . p.s. uwaga na forum Dzień Kiczu i Badziewia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry Gwoździk no to faktycznie już by dynamit został tylko nie wiem jak Wacusie by zniosły huk wybuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry Gwoździk no to faktycznie już by dynamit został tylko nie wiem jak Wacusie by zniosły huk wybuchu brzuchami do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a skoro i tak mają szansę tak skończyć to moze lepiej oszczędzić na dynamicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a skoro i tak mają szansę tak skończyć to moze lepiej oszczędzić na dynamicie jeszcze powodzie mogą być a wtedy albo wacusie odpłynąć mogą... albo jakieś napływowe do nich dołączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no jak Wacusiów przybędzie to chyba Gwoździk nie będzie płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts