Agduś 24.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mój ojciec jeździł na narty do Pięciu Stawów. Tam wyciągu nie ma, więc dreptali przcowicie na górę przez pół godziny, żeby potem w 5 minut zjechać. Pewnie, że to piękne i romantyczne, ale ja takiej kondycji nie mam, niestety, więc w tłumie innych równie pospolitych ludzi podczepiam się do wyciągu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 W tłumie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wiesz, że tłumów nie cierpię, więc wybieramy najmniej zatłoczone i zarazem najmniej szpanerskie stoki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Że najmniej zatłoczone to okey, ale czamu najmniej szpanerskie ??? To bardzo ciekawe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Taaa, ciekawe, owszem. Dla miłośników mocnych wrażeń. Byliśmy raz w Laskowej-Kamionnej. Stok piękny, długi, dobrze przygotowany. Ino że buractwo po nim jeździ straszne! Rozpędza się taki kamikadze z samej góry na krechę, a pod koniec przypomina sobie, że nie umie hamować, bo na tej lekcji jeszcze nie był. I wbija się kretyn w pełnym pędzie w stojącą na dole kolejkę do wyciągu, rechocząc jeszcze przy tym, że to niby takie fajne i śmieszne! Jeżeli trafi na faceta o 50 kg. od siebie cięższego, to OK, najwyżej oberwie, kiedy się obaj pozbierają, ale gdy wjedzie w dziecko? Gdyby wjechał w moje, to bym go zabiła na miejscu (narzędzie się ma)!!! W dodatku na dole jest jakiś bar, a w tym barze ktoś wydumał, że najmilej się jeździ na nartach do wtóru muzyczki. Głośniki sa tylko na dole, więc żeby zapewnić melomanom na górze stoku dobrą słyszalność, wyją na cały regulator. Na dole nie da się rozmawiać! Obłęd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Agduś ... to ty narciarka jesteś ??? ja ze sportów zimowych ... to tylko grzane z miodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wszystko, co z górami związane!Narty też!I dziecka się zaraziły od nas!Ja zresztą góry też "złapałam" dzięki rodzicom. Zwłaszcza dzięki ojcu, bo to on nas wszystkich wyciągał latem na włóczęgę a zimną na narty. Długo zresztą do nart się nie mogłam przekonać, bo chociaż sam był świetnym narciarzem, to zdolności pedagogicznych nie miał, i zniechęcil mnie do nart na wiele lat. W końcu jednak pozazdrościłam bratu i zaczęłam jeździć. Może nie pięknie i wspaniale, ale z przyjemnością.Za to na łyżwach nie umiem ni w ząb. Kiedys poszłam na lodowisko i po jeździe najbardziej bolały mnie ręce...Za to dziewczyny na łyżwach posuwają. Andrzej je nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A ja na łyżwach jestem dobra Nawet 20 lat przerwy nie zaszkodziło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jak zamarznie staw to może spróbuję na "hokejówkach" .... 30 lat temu nieźle mi szło, łącznie ze strzelaniem krążkiem do bramki (raczej ławki co za bramkę służyła) zamelduję o wynikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 o mały włos..sprawdzam dwa razy, czytotu czynietu.. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No, to nam się Papiok zadomowił Vivat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No, to nam się Papiok zadomowił Vivat!!!!!! gratulacje Gwoździku od an-budów gosia i jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Gratulki i ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 hej, pobudka dobrego dnia http://dzaga25.blox.pl/resource/pobudka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry. Mam nadzieję, że nikt papioków nie używał do walenia w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 hej, pobudka dobrego dnia http://dzaga25.blox.pl/resource/pobudka.jpg A gadają, że pingwiny to takie pacyfistyczne stworzenia są ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 przylazłam to ja gosia dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Braza one są poprostu towarzyskie tak-tak-takk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Braza one są poprostu towarzyskie tak-tak-takk Nooooo ... nawet bardzo ... ciekawe co niedźwiadek na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.11.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dobry wieczór, Tylu znajomych przywitało się ze mną z rana (An-bud- ków witam) .... a ja taki cham i nawet nie odpowiedziałem na "dzień dobry" Wybaczcie, ale .... ... tak będzie prawie zawsze ... ...... ja "dynamicznie" pracuję i nie mogę niestety odwdzięczyć się tym samym .... ... mam tylko nadzieję, że nawet jak nie odpowiem szybko na dzień dobry ...to zawsze pozytywnie odbierzecie moje dobry wieczór A.. i dziękuję za gratulacje za 500-tkę PS. Żonka mi mówi, że po 500-set postach to forumowa choroba już ... Ale gdyby Ona odpisywała na posty, które czytuje, to by miała tyle co jamles :D Tylko jak Ją namówić ???? Nie mam sposobu .... .... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts