Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

a co to Włochaty z Jeżykiem wyarli?? :wink:

Nie wy?arłem - cokolwiek to znaczy :wink: (?=p ,d ,m ,t ,w ,ż - wstaw odpowiednie)

Siedzę tu sobie jak siedziałem. A cicho - bo z wackami się usiłuję zaprzyjaźnić (bardzio małomówne są i spokój kochają).

Ale czasem wycieczki sobie robię. U ciebie też niedawno byłem. Poczytałem o tym jaki jest M dla B, a B dla M i o tym kto ma mentalność R, a po kim dziedziczy M... no i że J szantażuje porwaniem tatusia, a Wu przyznaje się do czasowego okrucieństwa i bolesnej konsekwencji... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c020.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/174.gif

Wszystko to mocno skomplikowane - wróciłem do wacków.

Śladów nie zostawiłem, bo śnieg stopniał i asfalt wylazł.

po szyję w wodzie :lol: :lol: :lol:

Eeee do takiego moczenia to włochaty ma swój staw.

Naocznie zbadałam (nie wlazłam bo mógłby lód nie wytrzymać ...cosik mi się wzięło i utyło ostatnio :oops: ). Wacusi nie widziałam ale z zeznań w/w wiem, że ma kaczki szwendaczki (taki co to raz tu ...raz tam ) - więc towarzystwo się trafi.

A ty Wuśka z listy gatunków chronionych przeflancowałaś nas już na listę wymarłych ...widzę :-? :evil:

A my sie do roboty wzięli po prostu.

Ja na przykład mam goooowniany problem teraz. Szukam POŚ w rozsądnej cenie i użytkowników (najlepiej zadowolonych :roll: )

Jeżyku a bo ja ostatnio na działce jeżowego trupka znalazłam i zaczełam się martwić :wink:

niedaleko mnie jest producent posiów w niezłej cenie a jakiej szukasz z drenażem czy bez :lol:

Trupek nie był mój ...na szczęście. Mam nadzieję, że nie zginął ...bo ktos myślał, że to ja :o :o :o

A posia to powinnam zrobić z drenażem ...bo cena rozsądna i drenować jest gdzie aaaaale jakby biologiczna była w dobrej cenie - czemu nie :p

zależy co uważasz za dobrą cenę :lol: :lol: :lol: no nie raczej posłużył za kolację komuś :-?

Na razie mam w kosztorysie od mojego hydraulika pozycję "oczyszczalnia" z kwotami od 5.800 do 6.400 zależy na co się decyduję (szczegółów nie uzgadniałam ).

Chętnie przyjrzę się każdej konkurencyjnej do w/w

Yeti, no własnie, a gdzie Ty się schowasz, jak śnieg stopnieje?
Na jakiś czas to Włochaty może przycupnąć u mnie, śniegu mam tyle, że pewnie do kwietnia wystarczy!!
Naśnieżane stoki narciarskie na pewno dłużej wytrzymają. A potem to juz tylko Tatry zostaną. Ino czy go tam turyści latem nie zamęczą?
Wiem ... na lato Włochaty do Gwoździkowej wyemigruje, tam z Wacusiami będzie bezpieczny!!
po szyję w wodzie :lol: :lol: :lol:
Eeee do takiego moczenia to włochaty ma swój staw.

Ech, od tej waszej troski, to mi zaraz skrzela za uszami zaczną rosnąć, albo przynajmniej błony pławne między palcami... :-? Czy ja wyglądam jak bóbr, albo jakaś inna wydra? :evil:

O mojej sympatii dla zimy i śniegu też już kiedyś wspominałem (przypomnieć kawał o Eskimosie?) :x

Yeti się wam z tym białym dziadostwem kojarzy, bo tylko wtedy jesteście w stanie dostrzec jego ślady na śniegu. A latem nawet nie podejrzewacie jak blisko was w krzakach siedzi i PATRZY

http://www25.patrz.pl/u/f/41/19/88/411988.jpg