braza 22.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Moja Młoda kasztanowy brąz sobie szczeliła .. no ja w Jej wieku też ... to signum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2010 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dobry wieczór a co to Włochaty z Jeżykiem wyarli?? Nie wy?arłem - cokolwiek to znaczy (?=p ,d ,m ,t ,w ,ż - wstaw odpowiednie) Siedzę tu sobie jak siedziałem. A cicho - bo z wackami się usiłuję zaprzyjaźnić (bardzio małomówne są i spokój kochają). Ale czasem wycieczki sobie robię. U ciebie też niedawno byłem. Poczytałem o tym jaki jest M dla B, a B dla M i o tym kto ma mentalność R, a po kim dziedziczy M... no i że J szantażuje porwaniem tatusia, a Wu przyznaje się do czasowego okrucieństwa i bolesnej konsekwencji... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c020.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/174.gif Wszystko to mocno skomplikowane - wróciłem do wacków. Śladów nie zostawiłem, bo śnieg stopniał i asfalt wylazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzień dobry Yetek nie czepiaj się miało być wymarli ale przynajmniej szczerze mówię a nie ściemniam jakam słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 o, tu sie jakas intryga zawiązuje.. to powieść w odcinkach będzie? Yeti, no własnie, a gdzie Ty się schowasz, jak śnieg stopnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Na jakiś czas to Włochaty może przycupnąć u mnie, śniegu mam tyle, że pewnie do kwietnia wystarczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Naśnieżane stoki narciarskie na pewno dłużej wytrzymają. A potem to juz tylko Tatry zostaną. Ino czy go tam turyści latem nie zamęczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Wiem ... na lato Włochaty do Gwoździkowej wyemigruje, tam z Wacusiami będzie bezpieczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 po szyję w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 po szyję w wodzie Eeee do takiego moczenia to włochaty ma swój staw. Naocznie zbadałam (nie wlazłam bo mógłby lód nie wytrzymać ...cosik mi się wzięło i utyło ostatnio ). Wacusi nie widziałam ale z zeznań w/w wiem, że ma kaczki szwendaczki (taki co to raz tu ...raz tam ) - więc towarzystwo się trafi. A ty Wuśka z listy gatunków chronionych przeflancowałaś nas już na listę wymarłych ...widzę A my sie do roboty wzięli po prostu. Ja na przykład mam goooowniany problem teraz. Szukam POŚ w rozsądnej cenie i użytkowników (najlepiej zadowolonych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jeżyku a bo ja ostatnio na działce jeżowego trupka znalazłam i zaczełam się martwić niedaleko mnie jest producent posiów w niezłej cenie a jakiej szukasz z drenażem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jeżyku a bo ja ostatnio na działce jeżowego trupka znalazłam i zaczełam się martwić niedaleko mnie jest producent posiów w niezłej cenie a jakiej szukasz z drenażem czy bez Trupek nie był mój ...na szczęście. Mam nadzieję, że nie zginął ...bo ktos myślał, że to ja A posia to powinnam zrobić z drenażem ...bo cena rozsądna i drenować jest gdzie aaaaale jakby biologiczna była w dobrej cenie - czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zależy co uważasz za dobrą cenę no nie raczej posłużył za kolację komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zależy co uważasz za dobrą cenę no nie raczej posłużył za kolację komuś Na razie mam w kosztorysie od mojego hydraulika pozycję "oczyszczalnia" z kwotami od 5.800 do 6.400 zależy na co się decyduję (szczegółów nie uzgadniałam ). Chętnie przyjrzę się każdej konkurencyjnej do w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 u nas drenażowa to coś kole 3-3,5 tysia chyba nawet z robocizną ale bez żwiru i kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 u nas drenażowa to coś kole 3-3,5 tysia chyba nawet z robocizną ale bez żwiru i kopania O takich pieniądzach to jeszcze nie słyszałam ... Rozwiń "u nas" proszę ... Jaka firma i skąd. Znajdę sobie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zapodam Ci namiary jak znajdę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Yeti, no własnie, a gdzie Ty się schowasz, jak śnieg stopnieje?Na jakiś czas to Włochaty może przycupnąć u mnie, śniegu mam tyle, że pewnie do kwietnia wystarczy!!Naśnieżane stoki narciarskie na pewno dłużej wytrzymają. A potem to juz tylko Tatry zostaną. Ino czy go tam turyści latem nie zamęczą?Wiem ... na lato Włochaty do Gwoździkowej wyemigruje, tam z Wacusiami będzie bezpieczny!!po szyję w wodzie Eeee do takiego moczenia to włochaty ma swój staw. Ech, od tej waszej troski, to mi zaraz skrzela za uszami zaczną rosnąć, albo przynajmniej błony pławne między palcami... Czy ja wyglądam jak bóbr, albo jakaś inna wydra? O mojej sympatii dla zimy i śniegu też już kiedyś wspominałem (przypomnieć kawał o Eskimosie?) Yeti się wam z tym białym dziadostwem kojarzy, bo tylko wtedy jesteście w stanie dostrzec jego ślady na śniegu. A latem nawet nie podejrzewacie jak blisko was w krzakach siedzi i PATRZY http://www25.patrz.pl/u/f/41/19/88/411988.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobry wieczór Yetuś nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.02.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Żadnych scen w krzakach nie będzie - tylko obserwuję. (...no chyba, że by się jakiś jeż przypadkiem nawinął...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Żadnych scen w krzakach nie będzie - tylko obserwuję. (...no chyba, że by się jakiś jeż przypadkiem nawinął...) A chcesz w kudłaty łeb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts