Yeti 28.02.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Gwoździk żarty sobie robisz aż do marca masz nas zamiar porzucić ... nigdy bym się nie ośmielał z Wami żartować ... bo tak byście mi nastukali, że straciłbym ocynk na łbie ... Ale ściemniacz... ładny to marzec... - 27-go wrócił i do takiej szybkiej ewakuacji mnie zmusił! Ale teraz Gwoździu głęboko się w pierze wbił po tych swoich eskapadach. Dodatkowo na pewno dymem z ogniska czarownika naćpany, to po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku (i ćwierć/dziennik dokończyłem ) http://www.verwandt.de/blog/wp-content/uploads/2008/05/przeprowadzka.png ...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam. Taki może być? http://img708.imageshack.us/img708/9065/1005567.jpg.http://img708.imageshack.us/img708/7820/1005569.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a i pojeździłam na boazerii i wymoczyłam dupsko w gorących źródłach (nie u fryzjera)...było bosko takiej to dobrze ... cześć Siostra .....po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku ........ ..a czemu Ty - Włochaty Czarowniku - chcesz uciekać ??? Źle Ci tu ? ...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam. ..... ... chwastojad fajny ... ja Ci wyślę nad Twój staw kaczkę .... rozpoznasz ją na pewno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 .....po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku ..........a czemu Ty - Włochaty Czarowniku - chcesz uciekać ??? Źle Ci tu ? Ależ skąd - baaardzo dobrze I wreszcie mogłem się spokojnie wygadać - Wacusie są bardzo wdzięcznymi rozmówcami: nie przerywają, nie pyskują i nie kłują ...no tylko po twoim powrocie, to się tu na pewno ruch zrobi jak na Marszałkowskiej... Poza tym moje Wacki już też ryje z przerębli powystawiały i trzeba im towarzystwa dotrzymywać. ...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam........ chwastojad fajny ... ja Ci wyślę nad Twój staw kaczkę .... rozpoznasz ją na pewno ... Chwastojad mój - prywatny, na własnych chwastach uhodowany. Został zmierzony (60cm) i ułaskawiony. (następnym razem może mu się już nie udać, bo cham życzeń spełniać nie chce... ) A jak ta kaczka bidula do mnie trafi - przecież ja się ukrywam, adresu w stopce nie podaję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ale teraz Gwoździu głęboko się w pierze wbił po tych swoich eskapadach. Dodatkowo na pewno dymem z ogniska czarownika naćpany, to po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku (i ćwierć/dziennik dokończyłem ) ..ale tylko czytać? Czy piszesz swój... mogłoby być ciekawie poczytać dziennik Yeti'ego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ... Poza tym moje Wacki już też ryje z przerębli powystawiały i trzeba im towarzystwa dotrzymywać. ... i o tym chętnie bym z Tobą podyskutował ... jeżeli tylko znajdziesz czas .....Chwastojad mój - prywatny, na własnych chwastach uhodowany. Został zmierzony (60cm) i ułaskawiony. (następnym razem może mu się już nie udać, bo cham życzeń spełniać nie chce... ) ... ja niestety nie mam jeszcze żadnych chwastów w stawie bo przy pierwszej próbie ich zasadzenia zostały zżarte przez amury, których mam (mam nadzieję, że przeżyją erę lodowcową) kilka długości ok 50 cm ... A jak ta kaczka bidula do mnie trafi - przecież ja się ukrywam, adresu w stopce nie podaję ? ...dam radę ... jeszcze nie wiem jak ... ale sposób znajdę ... ..ale tylko czytać? Czy piszesz swój... mogłoby być ciekawie poczytać dziennik Yeti'ego! ... o, o ...właśnie to byłby jeden ze sposobów Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to się uśmiałam... ... ale nadal nie wiem jak się mają... "czymają" Wacusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to się uśmiałam... ... ale nadal nie wiem jak się mają... "czymają" Wacusie... Wacusie dostały wczoraj tlenu ... ale się nie pojawiły w nowych przeręblach .... Czarownik wywróżył, że przeżyją ... to i ja tak myślę ... bo zawsze optymistą byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dobry wieczór tak myślałam że to łapy Yetiego bo take włochate Gwoździk trza być optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to się uśmiałam... ... ale nadal nie wiem jak się mają... "czymają" Wacusie... Wacusie dostały wczoraj tlenu ... ale się nie pojawiły w nowych przeręblach .... Czarownik wywróżył, że przeżyją ... to i ja tak myślę ... bo zawsze optymistą byłem Łone żyją, tylko się chwilowo łobraziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dobry wieczór pusto głucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wusia, dobrze, że wpadłaś, bo już myślałam, że forum wymarło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wusia, dobrze, że wpadłaś, bo już myślałam, że forum wymarło! Nie wymarło, nie wymarło ! Zaraz Gwiździu przyleci - założymy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agduś wypluj to o wpadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Aga, właściwie to mogłabym się założyć, jeżeli uściślimy pojęcie "zaraz".Wusia, czyżbyś jakieś obawy miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agduś skąd byłoby to poczęcie z gatunku niepokalanych ale po co wywoływać wilka wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jestem , ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agduś wypluj to o wpadaniu Wuuuśka nie bądż prosię. Porozmnażaj się troszkę za koleżankę Mnie matka natura nie dała to ty statystyki nadrabiaj bo nam niż demograficzny grozi Agduś - zaraz to jest dokładnie tyle ile potzrebuje Gwoździk na spłodzenie dwukilomertowego posta z gatunku misz-masz - pod tytułem: Co autor miał na myśli ? jestem , ha ha Hmm tym razem się myliłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wusia, cuda się zdarzają... (te słowa usłyszała od gina moja koleżanka, oczywiście po tym, jak nieoczekiwanie zaszła w ciążę wbrew wcześniejszym kasandrycznym wizjom tegoż gina, głoszącego, że nie zajdzie z powodu różnych anomalii...). Niepokalane pewnie zdarza się rzadziej, ale...Gwoździk, Aga wysłała Ci SMS-a, żebyś przylazł! Nie ma cudów, żebyś tak sam z siebie! Albo na czacie czatowaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jeżyku no ja statystyczne jedno Słoneczko mam i przykrość że Ty nie masz póki co nie mogę się rozmnażać a za chwilę będę za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Agduś no wsio taki póki co cuda mi nie grożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts