Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Gwoździk żarty sobie robisz aż do marca masz nas zamiar porzucić :o

... nigdy bym się nie ośmielał z Wami żartować ... bo tak byście mi nastukali, że straciłbym ocynk na łbie ...

Ale ściemniacz... ładny to marzec... - 27-go wrócił i do takiej szybkiej ewakuacji mnie zmusił!

Ale teraz Gwoździu głęboko się w pierze wbił po tych swoich eskapadach.

Dodatkowo na pewno dymem z ogniska czarownika naćpany,

to po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku :roll: (i ćwierć/dziennik dokończyłem :wink: )

http://www.verwandt.de/blog/wp-content/uploads/2008/05/przeprowadzka.png

...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam.

Taki może być? :wink:

http://img708.imageshack.us/img708/9065/1005567.jpg.http://img708.imageshack.us/img708/7820/1005569.jpg

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a i pojeździłam na boazerii i wymoczyłam dupsko w gorących źródłach (nie u fryzjera)...było bosko :p

takiej to dobrze ... :lol: cześć Siostra

.....po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku ........

..a czemu Ty - Włochaty Czarowniku - chcesz uciekać ??? Źle Ci tu ?

...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam.

.....

... chwastojad fajny :lol: ... ja Ci wyślę nad Twój staw kaczkę .... rozpoznasz ją na pewno ... :wink: :wink: :wink: :lol:

.....po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku ........
..a czemu Ty - Włochaty Czarowniku - chcesz uciekać ??? Źle Ci tu ?
Ależ skąd - baaardzo dobrze :D

I wreszcie mogłem się spokojnie wygadać - Wacusie są bardzo wdzięcznymi rozmówcami: nie przerywają, nie pyskują i nie kłują :wink:

...no tylko po twoim powrocie, to się tu na pewno ruch zrobi jak na Marszałkowskiej...

Poza tym moje Wacki już też ryje z przerębli powystawiały i trzeba im towarzystwa dotrzymywać.

...no i nie będę taki... - czynsz za pobyt w postaci chwastojada zostawiam.....
... chwastojad fajny :lol: ... ja Ci wyślę nad Twój staw kaczkę .... rozpoznasz ją na pewno ... :wink: :wink: :wink: :lol:
Chwastojad mój - prywatny, na własnych chwastach uhodowany. Został zmierzony (60cm) i ułaskawiony. (następnym razem może mu się już nie udać, bo cham życzeń spełniać nie chce... :evil: )

A jak ta kaczka bidula do mnie trafi - przecież ja się ukrywam, adresu w stopce nie podaję :wink: :lol: ?

Ale teraz Gwoździu głęboko się w pierze wbił po tych swoich eskapadach.

Dodatkowo na pewno dymem z ogniska czarownika naćpany,

to po parę swoich drobiazgów wróciłem się jeszcze po cichutku :roll: (i ćwierć/dziennik dokończyłem :wink: )

..ale tylko czytać? Czy piszesz swój... mogłoby być ciekawie poczytać dziennik Yeti'ego! ;)

...

Poza tym moje Wacki już też ryje z przerębli powystawiały i trzeba im towarzystwa dotrzymywać.

... i o tym chętnie bym z Tobą podyskutował ... jeżeli tylko znajdziesz czas

.....Chwastojad mój - prywatny, na własnych chwastach uhodowany. Został zmierzony (60cm) i ułaskawiony. (następnym razem może mu się już nie udać, bo cham życzeń spełniać nie chce... :evil: )

... ja niestety nie mam jeszcze żadnych chwastów w stawie bo przy pierwszej próbie ich zasadzenia zostały zżarte przez amury, których mam (mam nadzieję, że przeżyją erę lodowcową) kilka długości ok 50 cm ...

A jak ta kaczka bidula do mnie trafi - przecież ja się ukrywam, adresu w stopce nie podaję :wink: :lol: ?

...dam radę ... jeszcze nie wiem jak ... ale sposób znajdę

...

..ale tylko czytać? Czy piszesz swój... mogłoby być ciekawie poczytać dziennik Yeti'ego! ;)

... o, o ...właśnie to byłby jeden ze sposobów Yeti :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: No to się uśmiałam... :lol: ... ale nadal nie wiem jak się mają... "czymają" Wacusie... :roll: :wink:

Wacusie dostały wczoraj tlenu ... ale się nie pojawiły w nowych przeręblach .... Czarownik wywróżył, że przeżyją ... to i ja tak myślę ... bo zawsze optymistą byłem :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: No to się uśmiałam... :lol: ... ale nadal nie wiem jak się mają... "czymają" Wacusie... :roll: :wink:

Wacusie dostały wczoraj tlenu ... ale się nie pojawiły w nowych przeręblach .... Czarownik wywróżył, że przeżyją ... to i ja tak myślę ... bo zawsze optymistą byłem :lol: :lol: :lol:

Łone żyją, tylko się chwilowo łobraziły... :D

Agduś wypluj to o wpadaniu :lol: :lol: :lol:

Wuuuśka nie bądż prosię. Porozmnażaj się troszkę za koleżankę :wink:

Mnie matka natura nie dała to ty statystyki nadrabiaj bo nam niż demograficzny grozi :wink: :lol:

Agduś - zaraz to jest dokładnie tyle ile potzrebuje Gwoździk na spłodzenie dwukilomertowego posta z gatunku misz-masz - pod tytułem:

Co autor miał na myśli ?

jestem , ha ha :lol: :lol: :lol:

Hmm tym razem się myliłam ...

Wusia, cuda się zdarzają... (te słowa usłyszała od gina moja koleżanka, oczywiście po tym, jak nieoczekiwanie zaszła w ciążę wbrew wcześniejszym kasandrycznym wizjom tegoż gina, głoszącego, że nie zajdzie z powodu różnych anomalii...). Niepokalane pewnie zdarza się rzadziej, ale...

Gwoździk, Aga wysłała Ci SMS-a, żebyś przylazł! Nie ma cudów, żebyś tak sam z siebie! Albo na czacie czatowaliście!