malka 05.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 i tak nie mam nic mądrego do powiedzenia, a juz napewno nie do cytwania fajna wrona czy innych kraaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Nie będzie plemnik... czy jakoś tak... http://republika.pl/blog_gm_440175/4833942/tr/pk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Ocynkowany i wszyscy Milusińscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Kra, kra, kra! skoro Agduś kracze to trzeba tasiemca stworzyć Gwoździk cos czuję że Ci Braza łebek rozklepie i Yetiemu na dokładkę też ...Braza wie, że my z Yetim z czystej dobroci działamy ... no czasami z ciekawości .....Karpie u mnie trą się na bank. Być może nie każdego roku, ale za to całkiem obficie . ... dorzucasz im viagry czy co? ..... Znam zbiorniki (glinianki), gdzie jest sytuacja odwrotna - zarasta je moczarka. Zastanawiałem się już nad wrzuceniem jej do siebie, ale obawiam się, że narobię sobie kolejnego kłopotu... ... w 2008 r. wrzuciłem do stawu 12 wiader moczarki ... po tygodniu nie było po niej śladu ... wtedy się utwierdziłem, że nie tylko karpiki pływają w stawie ale i amury też ... ... kracząca Agduś, no nie... ... no ja też nie mogę się przyzwyczaić Wszystkie ryby w stawach mają rodzaju męskiego ... ... pewnie chciałabyś pomieszkać w takim stawie, co ? ... branie nawet spod lodu byś miała i nawet kolce by nie pomogły ... u mnie nawet na pomoście byłoby dla Jeżykowej niebezpiecznie i tak nie mam nic mądrego do powiedzenia, a juz napewno nie do cytwania ... eee tam gadasz ... a jak zwykle z jakimś mądrym wyrazem wyskoczysz !!! Co to jest cytwanie ? Nie będzie plemnik... czy jakoś tak... ... pluł nam.... To chciałaś napisać ... ???? No, to teraz kombinuj. dobry wieczór Ocynkowany i wszyscy Milusińscy czemu pozdrawiasz tylko mnie, Yetiego i Jamlesa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Nie będzie plemnik... czy jakoś tak... ... pluł nam.... To chciałaś napisać ... ???? No, to teraz kombinuj. Nie!!! Nie będzie plemnik od jaja lepszy!!! Bo dobre jajo nie jest złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ... jakoś mnie nie przekonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ciekawy temat - to w zwiazku z swiętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 I am sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 me to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 me to... me too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 me to... me too bad keyboard or low preasure... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 excellent excuse PS. tak się przekomarzam ... jedno czy dwa "o" nie mają dla mnie żadnego znaczenia ... ....znaczenie ma dla mnie to, że mnie odwiedzasz...... częściej niż ja Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 imho - Ty może rzadziej, acz treściwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 imhao - Ty może rzadziej, acz treściwiej... co oznacza imhao ? ... jestem pewien, że mnie nie obrażasz... ale chciałbym wiedzieć ... IMO - in my opinion ... ha w środku... nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 nie kojarzysz 'H'? IMHO = in my humble opinion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 nie kojarzysz 'H'? .. kilku na H kojarzę ... chociaż oni bardziej na CH niż na H ...ale ich na szczęście na FM nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździku Milusińscy wychodzi na to że to wszyscy oprócz Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździku Milusińscy wychodzi na to że to wszyscy oprócz Ciebie ... ja mogę być Gwoździem Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździku Milusińscy wychodzi na to że to wszyscy oprócz Ciebie ... ja mogę być Gwoździem Forum juz jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Gwoździk Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts