wu 14.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wiecżór Gwoździk no co z tym opisem bo sie stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Na Brazę w drewutni chyba się zapatrzyłeś, a wcześniej na Yetiego z Jeżysią, co? ... NIE !!! ... zapatrzyłem się na Ciebie i na Chefa Paula ... bo łączy was coś innego niż wyżej wymienione pary ... No wiesz - nie ma to jak łączność dusz i kubków smakowych! Poza tym - Chef to Chef, to ktoś bardzo specjalny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 [ To proste, z sennika: Szczupak, sen o szczupaku oczekują Cię ciągle i nieustannie cześc Brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Słuchajcie, słuchajcie, ja po prośbie. Zobaczcie tutaj:http://forum.muratordom.pl/bronmy-naszych-praw,t183121.htmi ewentualnie podpiszcie, jeśli uważacie za słuszne - ja gorąco namawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździk Ty sadysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Gwoździk no co z tym opisem bo sie stresuję ... no zacząłem przecież ... No wiesz - nie ma to jak łączność dusz i kubków smakowych! Poza tym - Chef to Chef, to ktoś bardzo specjalny jest. ... tak wiem ... i to też miałem na myśli cześc Brat ... a Ty umiesz budować zdania złożone ? Gwoździk Ty sadysto Gwoździku Słońce Ty moje ... nie wierz nigdy kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 cześc Brat ... a Ty umiesz budować zdania złożone ? Witaj starszy bracie w ten pogodny marcowy, wczesny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no brawo ... ... bo już myślałem, że poszłaś w ślady Juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździku Tobie ten śnieg to chyba sąsiedzi z połowy wsi nawieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no brawo ... ... bo już myślałem, że poszłaś w ślady Juniora no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kiedy będzie ciąg dalszy? Zapowiada się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Gwoździku Tobie ten śnieg to chyba sąsiedzi z połowy wsi nawieźli ... wjazd na moją prywatną 200 metrową drogę jest na wzniesieniu, pomiędzy polami, gdzie wiatr piździ że hej ... a w zimie "nadsypuje" na pierwsze kilkanaście metrów drogi full śniegu. Poza tym, pługi miały w nosie mój nieujeżdżony wjazd i nadsypywały muldę przy styku z asfaltem... Stąd do tej pory na tym odcinku tyle śniegu no brawo ... ... bo już myślałem, że poszłaś w ślady Juniora no .. to dziwne ... tak mi się pokazał Twój cytat ... a kilka postów wyżej widać co innego .... jakiś nowy algorytm czytający w myślach Murator napisał czy co ? Kiedy będzie ciąg dalszy? Zapowiada się ciekawie... ... dzięki, niezły komplement z ust (klawiatury) prawdziwej Pisarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 malka - teraz już wszystko jasne .. w tym czasie jak ja Cię cytowałem to Ty zmieniłaś swój post ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie to juz zakrawa o jakąś paranoję tfuuuuuuu telepatię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Siemano Ocynkowany Przyjacielu Siemano Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dobry z wieczorka Gwoździku uzupełniłes wpis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A se dygnę tak z wieczora:http://supergify.pl/images/stories/Bajki/cinderela.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A se dygnę tak z wieczora: http://supergify.pl/images/stories/Bajki/cinderela.gif Braza no no aleś ty się seksowna zrobiła po tej drewutni Zawsze mówiłam, że TO terapeutycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździk ja się uprzejmnie pytałam o coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Seksowna jak seksowna, ale patrz jakich manier nabyłam ... drewutnia ma sens, jak bony dyny!!!! Idę zasiąść przed kominkiem z filiżanką kawy, w mieście tego nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts