DPS 22.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 malgos2 napisał: Gwozdzik, malka ma racje... Mozesz miec za chwile wiecej Wacusiow niz mozesz zmiescic... ... teraz to już się zaczynam bać na poważnie Teraz to ja się zastanawiam, skąd Małgoś tyle tych Wacusiów weźmie i gdzie Ty masz je zmieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ... no dlatego zacząłem się martwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Teraz to ja się zastanawiam, skąd Małgoś tyle tych Wacusiów weźmie i gdzie Ty masz je zmieścić... Nie Małgoś na forum jest 116417 użytkowników, niech no tylko 5 % bedzie tymi , których wzruszy los Gwoździka i martwych Wacków , to Brat bedzie miał przepykane , karmić to ustrojstwo w ilości masakrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobry wieczór a gdzie tam będzie musial 8/9 terenu poświęcić coby staw powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 na forum jest 116417 użytkowników, niech no tylko 5 % bedzie tymi , których wzruszy los Gwoździka i martwych Wacków , to Brat bedzie miał przepykane , karmić to ustrojstwo w ilości masakrycznej ... to już lepiej niech każdy z tych 116417 wyśle mi po 5 zł ... .. ja już sobie sam te ryby kupię ... i karmę też ... ... i nawet dom o kształcie karpia se pierdyknę, a co ... ma się wizję ... no nie? a gdzie tam będzie musial 8/9 terenu poświęcić coby staw powiększyć ... jeżeli każdy da pięć zybli ... to se wszystko powiększę a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gwoździczku czy Ty aby za pazerny nie jesteś zaraz po piątaku chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Bo On się ze mną dzieli fifty fifty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ... jeżeli każdy da pięć zybli ... to se wszystko powiększę a co... ...Chcesz o tym porozmawiać?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jakby co, to ja miałam nadmiar gupików i molinezji. Dzisiaj się pozbyłam, ale pewnie znów się rozmnożą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gwoździczku czy Ty aby za pazerny nie jesteś zaraz po piątaku chce ... pazerny ??? ... pazerny to jest mój znajomy, który chciałby mieć wszystko i nie wydać na to ani grosza.... ... ja jestem zwolennikiem inwestowania ... czasami 5 zł może dać Ci kiedyś 500.000 .... ... słowo kiedyś jest tu kluczowe Bo On się ze mną dzieli fifty fifty .. umowa była taka: tyle ile lat tyle procent .... ... to co ? ile masz? ... jeżeli każdy da pięć zybli ... to se wszystko powiększę a co... ...Chcesz o tym porozmawiać?... ... oczywiście ... Ślicznotkę miałem na myśli ... Jakby co, to ja miałam nadmiar gupików i molinezji... ... dzięki Agduś ... próbowałem sobie wyobrazić siebie siedzącego nad brzegiem stawu ... z lornetką ... obserwującego gupika ... albo paproch jakiś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 .. umowa była taka: tyle ile lat tyle procent .... ... to co ? ile masz? 55 a Irma mówi,że wygladam na 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ... to już lepiej niech każdy z tych 116417 wyśle mi po 5 zł ... .. ja już sobie sam te ryby kupię ... i karmę też ... ... i wylazło prawdziwe oblicze Gwoździoła ... ... i nawet dom o kształcie karpia se pierdyknę, a co ... ... jaaaasne - zaraz by sie budował ....... ma się wizję ... no nie? .... to już nie wizja ...to fantazja ułańska ... a gdzie tam będzie musial 8/9 terenu poświęcić coby staw powiększyć ... jeżeli każdy da pięć zybli ... to se wszystko powiększę a co... .... sprecyzuj ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ... i wylazło prawdziwe oblicze Gwoździoła ... ... hmmm .... wylazło to, co chciałem żeby wylazło ... ... jeżeli każdy da pięć zybli ... to se wszystko powiększę a co... .... sprecyzuj ...... ... każdy element Ślicznotki będzie powiększony .... a Ty o czym myślałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 55 a Irma mówi,że wygladam na 24 no to możesz dostać najwyżej 12 procent ... bo 55 na pół to 12 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no z matmą to przyjaciółmi nie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 bo 55 na pół to 12 ... Taaa albo ja powinnam juz spać ...albo to wyższa matematyka ...i nigdy mi taki wynik nie wyjdzie... albo od 55 trzeba odjąć to co sie przespało i wtedy ...może ... Ja jednak pójdę spać lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no z matmą to przyjaciółmi nie jesteście .. jesteśmy jesteśmy ... to nie zasady tabliczki mnożenia ... tylko zasady byznesu .....i nigdy mi taki wynik nie wyjdzie... albo od 55 trzeba odjąć to co sie przespało i wtedy ...może ... ... wyprowadź całkę ... wyjdzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 jeszcze raz przeczytam słowo "całka", a juz moje palce tu nie postaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ... wyprowadź całkę ... wyjdzie na pewno Sucz już była z kotką nie wychodzę ... i żadna nie jest całka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 jeszcze raz przeczytam słowo "całka", a juz moje palce tu nie postaną O jeżu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts