malka 24.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Teraz to ja się zastanawiam, skąd Małgoś tyle tych Wacusiów weźmie i gdzie Ty masz je zmieścić... Nie Małgoś na forum jest 116417 użytkowników, niech no tylko 5 % bedzie tymi , których wzruszy los Gwoździka i martwych Wacków , to Brat bedzie miał przepykane , karmić to ustrojstwo w ilości masakrycznej Dokladnie. Wystarczy, ze Malgos po watkach polata i masz prze...ne. ...znaczy zarybione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry ludzie o czym Wy mówicie Yeti gdzie się gubisz To mniej więcej jest tak : Wyróżniczkowali Malkę dyskretnie z macierzy całką doprowadziwszy do koszmarów nocnych ... Yeti w ferworze walki budowlanej ...nawet żon został wkręcony w to szaleństwo ... do tej pory się dzielnie broniła Wykombinowałam sobie matematycznie khm khm ... że 5% użytkowników zgotuje Gwoździowi hurtownię ryb z sugestią , żeby je jednak zamrozić ...bo sie popsują ...wszak to 5.820,85 Wacusi ... ...ale ponieważ niefortunnie wróciłam do lodu ... to ja juz nic nie mówię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.03.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 cześć Wam .....wybaczcie, że dziś nie będę Was cytował ... .....ale dwie godziny temu wróciłem z Gwoździkowej ... i wiem, że ... .... umarło mi życie w stawie ... PS. kilka smutnych zdjęć w dzienniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no i co ja mam Ci bracie powiedzieć ? daj nr konta, prześlę piątaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 daj nr konta, prześlę piątaka Ja też ... tylko nie wklejaj juz fotek ...starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To do mnie zamiast piątki możesz po młodzież przyjechać. Wyciągaj nieboszczyki, żeby na dno nie opadły i nie zaczęły się rozkładać. W TV o podobnym pomorze gadali - nie wiem - w Piotrkowie czy Bełchatowie Pamiętam że po mojej katastrofie coś do stawu jeszcze lałem, żeby trochę odkazić, ale nie wiem już co... nadmanganian potasu(?) a może wapnowałem(?) U mnie, odpukać, wszystkie skrzelaki przeżyły. Ale cieszyć, to się będę mógł dopiero za jakiś miesiąc, jeśli po wzroście temperatury przyduchy nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Yeti gdzie się gubisz Yeti w ferworze walki budowlanej ...nawet żon został wkręcony w to szaleństwo ... do tej pory się dzielnie broniła ...a poza tym znowu witaminki i czasu na wszystkie kąty Muratora brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.03.2010 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 U Ciebie , to widzę jakieś skłonności masochistyczne do samobiczowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.03.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Współczuję, szkoda żywiątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzień dobry chwalić Bozię nie wiem co to całka mnie próbował uczyć angielskiego ale stwierdził, że lepiej gramy w skata i dał sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.03.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gwoździku bardzo mi przykro z powodu Twoich Wacusiów. Ale nie jesteś sam...u nas w stawie też wszystkie rybki posneły i pływają sobie smętnie do góry brzuszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór Gwoździk normalnie tyle pysznego żarcia się zmarnowało ale weź daj to konto na piątaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gwoździku - Nie daj się, nie smuć mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ... to już lepiej niech każdy z tych 116417 wyśle mi po 5 zł ... Dawaj nr konta, może być na priva! Gwoździku, Ocynkowany Przyjacielu, co ja będę się uzewnętrzniać ... szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry Gwoździk duszyczko no czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry Gwoździk duszyczko no czekamy ... nie lubię czekać ... więc Wam odpowiem .... tak w pigułce daj nr konta, prześlę piątaka .... daj to konto na piątaka Ja też ... Dawaj nr konta, może być na priva! ... wyślijcie tego piątaka na konto Frania ... albo tam, gdzie już nigdy więcej się nie pojawię .... To do mnie zamiast piątki możesz po młodzież przyjechać. ... wpisałem sobie w kalendarz ... będę jutro U Ciebie , to widzę jakieś skłonności masochistyczne do samobiczowania . ... no skoro widzisz, to korzystaj ile wlezie Współczuję, szkoda żywiątek... ... kilka żab przeżyło ... jest nadzieja .. mnie próbował uczyć angielskiego ale stwierdził, że lepiej gramy w skata i dał sobie spokój ... Wacuś ??? ... nie wierzę ... .....u nas w stawie też wszystkie rybki posneły i pływają sobie smętnie do góry brzuszkami. .... wyławiaj jak najszybciej ... .... a jak wyłowisz, to napisz mi kilka zdań o stawie ... będzie okazja wymienić doświadczenia tak jak z Yetim Nie daj się, nie smuć mocno... ... smutno było ... ale się skończyło .... PS. ... bo zawsze byłem optymistą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 PS. ... bo zawsze byłem optymistą ... nie podoba mi się czas przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 PS. ... bo zawsze byłem optymistą ... nie podoba mi się czas przeszły OPTYMISTĄ .....BYŁEM ... JESTEM ... i ......POZOSTANĘ ... (takie Veni, Vidi, Vici w wersji Gwoździkowej ) .... aczkolwiek w tym tygodniu KTOŚ NA GÓRZE sprawdził mój wrodzony optymizm nie tylko na froncie nieżywych Wacusiów ... ale także na czterech innych frontach ... .... jedna czwarta frontu "ukaże" się w dzienniku ... ale nie dziś ... bo idę spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.03.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a pozostałe 2/4 proszę na priv dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Fenix999 napisał: U Ciebie , to widzę jakieś skłonności masochistyczne do samobiczowania . ... no skoro widzisz, to korzystaj ile wlezie No wiesz do sadystów się nie zaliczam . Jest duża różnica....... więcej nie napisze bo się tu zaraz wszystkie baby (ze względu na ich rojenia falliczne) zlecą do komentowania . I znowu zrobią ze mnie jakiegoś perwersa forumowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts