wu 27.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzień dobry Gwoździk często musi być bardzo źle żeby potem było lepiej ja wiem że wrednie to zabrzmi ale tyle pysznego żarełka się zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 27.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ekhm...Gwoździku....nie wiem czy moje doświadczenia w pielęgnacji stawu i hodowli ryb w czymś Ci pomogą...wszak moje doświadczenia ograniczają się do przesiadywania nad stawem, podgladania pluskajacych się rybek i słuchania kumkania żabek Będę okrutna i powiem, że lubię też konsumować conieco z tego stawu No...tymi doświadczeniami mogę się podzielić. O całe to tałatajstwo dba moja połówka i to on wie co jak i kiedy. Mogę tylko powiedzieć tyle, że staw jest naturalny, pięknie bije źródełko (za płotem rzeka), mniejszy od Twojego...myślę,że ok 200m2...a i w tym roku był bardzo gruby lód. Mój mąż by oszczędzić czas i energię wybijał przeręble łychą od koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Piszesz, że amury wyjadają roślinność Nasze dwa na 200m stawu nie mogły dać rady rzęsie, nie mówiąc o przybrzeżnych szuwarach, które miały się świetnie - to tak z autopsji a ogólnie to serca nie masz tak dawkując emocje ...zaczynam szukać pomocy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.03.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 a pozostałe 2/4 proszę na priv ... prosić możesz ... i tak nie dostaniesz ... ... ... więcej nie napisze bo się tu zaraz wszystkie baby (ze względu na ich rojenia falliczne) zlecą do komentowania . I znowu zrobią ze mnie jakiegoś perwersa forumowego. ... już Ci kiedyś odpisałem, że u mnie możesz czuć się bezpiecznie ... ... zwróć uwagę, że żadna babka nie skomentowała Twojej wypowiedzi ... .... ja wiem że wrednie to zabrzmi ale tyle pysznego żarełka się zmarnowało ... około 500 puszek pasty rybnej ... .. moje doświadczenia ograniczają się do przesiadywania nad stawem, podgladania pluskajacych się rybek i słuchania kumkania żabek .... ... moje do tej pory też ... w tym roku będę słuchał tylko kumkania Wesołych świąt Wielkanocnych... ... dzięki ... pozdrów Londyn Piszesz, że amury wyjadają roślinność Nasze dwa na 200m stawu nie mogły dać rady rzęsie, nie mówiąc o przybrzeżnych szuwarach, które miały się świetnie ... ... może macie amury wegetariańskie ...a ogólnie to serca nie masz tak dawkując emocje ... serce mam ... czasu nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Jakbym dokończył zdanie , to nie wiem co by było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No iiiiiiiiiiiiiiii co dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 a pozostałe 2/4 proszę na priv ... prosić możesz ... i tak nie dostaniesz ... ... dobra a już Cię chciałam do piersi przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry Gwoździk jakiej pasty w jajeczku i bułeczce i na patelnie nooooo kocham karpie jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dobra a już Cię chciałam do piersi przytulić A inni też się mogą załapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dobra a już Cię chciałam do piersi przytulić A inni też się mogą załapać ? a zdechły Ci karpie i spadły na łeb inne plagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Karpi nie jem bo som fuuuuuj . A co do innych plag , to wczoraj mnie w krzyżu łupało . Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 a w którym krzyżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 mnie próbował uczyć angielskiego ale stwierdził, że lepiej gramy w skata i dał sobie spokój ... Wacuś ??? ... nie wierzę ... Całka, ale chyba Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 To Ci się upiekło tyle nerwów ale przynajmniej rurka wytrzymała A fachowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jakbym dokończył zdanie , to nie wiem co by było . przecież wiesz, że u mnie możesz sobie "pofolgować"... ....ciekawy jestem jak daleko sięga Twoja wyobraźnia ... No iiiiiiiiiiiiiiii co dalej ???? .... nadpisałem .... a tak w ogóle, to witaj Nefer w moich komentarzach ... a już Cię chciałam do piersi przytulić ... brata ???? .... na pewno Fenix się zgłosi... ... nooooo kocham karpie jeść ..dziwna jesteś ... [ A inni też się mogą załapać ? malka ... a nie mówiłem ? Całka, ale chyba Andrew .... a Ty jak zawsze ... stronę do tyłu ... ... ale i tak się cieszę, że znajdujesz czas To Ci się upiekło .... ... tak, tak ... z tą rurką, że nie "pierdyknęła" ... ... a z resztą to jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Oglądałem dzisiaj nowy katalog Obi-ogród i tam są jakieś napowietrzacze do stawów . Tylko czy to w zimie daje w ogóle radę ? No i prądu masę zżera pewnikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ... a tak w ogóle to proszę o wyrozumiałość , że Was ostatnio nie odwiedzam .... ... nadrobię .... obiecuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ... a tak w ogóle to proszę o wyrozumiałość , że Was ostatnio nie odwiedzam .... no jak nie nawet ostatnio sie niemiłosiernie rozgadałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzień dobry idę się leczyć trzecia osoba mi tu na forum napisała że dziwna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts