jamles 09.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kopałem i kląłem ... kląłem i kopałem .... jakbyś nie klął to byś raz tyle wykopał PS. dzisiaj sasiad zimówki zmieniał i co śruba to ....... qrwa ale cziymie i doop ...... qrwa ......... jak mu klucz zleciał przy każdej śrubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czesc, ze sie tak lakonicznie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dzień dobrye tam Gwoździk Tyś miał tylko 5 tuj tujów nagram mojego małża jak zacznie sadzić swój żywopłotek tuj tujowy na który wejdzie jakieś 200 sztuk z małym hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Było sobie inne miejsce obrać na tujowanie:D Cześć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dopiero dzisiaj poczytałam o nawiertce, Sherlocku i Watsonie, końcu Wacusiów i tujach.Dziękuję, bo pozwoliłeś mi się uśmiechnąć dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... nie będziesz się odzywać ??? odzywam się! przy cytowaniu mi wcięło moja wypowiedź - nie pokazała się w okienku! ...co ja to mówiłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór Gwoździczku a czemu Ty u siebie nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Po naszych komentach gania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.04.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ale jakos tak słabo gania w sumie . Wręcz można by rzec się snuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 dzień dobry no wlasnie u siebie by coś skompilował ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.04.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ..... skoro juz odkażanko zrobiłeś to zbieraj sie do Yetiego po rybie smarkacze. .... korci mnie, ale zanim wpuszczę ryby muszę podhodować rośliny w stawie ... jutro zamawiam:D jakbyś nie klął to byś raz tyle wykopał .... może i tak, ale to nie byłoby już takie "przyjemne";) Czesc, ze sie tak lakonicznie wypowiem. ... lakoniczne to jest "Cze" .... nagram mojego małża jak zacznie sadzić swój żywopłotek tuj tujowy na który wejdzie jakieś 200 sztuk z małym hakiem ... i na youtuba go... i na youtuba go:D Było sobie inne miejsce obrać na tujowanie .... najbliżej był beton ... przesrane tam kopać Dziękuję, bo pozwoliłeś mi się uśmiechnąć dzisiaj. ... na zdrowie ...co ja to mówiłam?? ... nie przejmuj się ... ja w tym czasie coś wylałem ... zapomniałem jak to się nazywa Gwoździczku a czemu Ty u siebie nie piszesz ... jutro się odezwę Po naszych komentach gania. ... i wreszcie dotarłem do siebie Ale jakos tak słabo gania w sumie .... ... wiem, wiem ... już nadrobiłem no wlasnie u siebie by coś skompilował ciekawego ... obiecałem Ci wyżej ... i słowa dotrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzień dobry. yyyyyyyyyy idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wacusie.....:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Co by tu napisać, żebyś miał więcej do cytowania??? Jakoś nie mam pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A ja dopiero wczoraj doczytałam dokładanie o Wacusiach. Wcześniej tylko z komentarzy domyślałam się, że nie przetrwały a wczoraj przeczytałam dokładanie dziennik W zasadzie to mąż jakoś się tak zainteresował i postanowiłam zajrzeć do dziennika. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobry wieczó oooo Gwoździk jaka piękna wyklejanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wacusie.....:cry: .... no niestety Co by tu napisać, żebyś miał więcej do cytowania??? ... też nie mam pomysłu ... Smutne. ... było minęło ... teraz uderzam w roślinność ... przed chwilą zamówiłem palmy itp... oooo Gwoździk jaka piękna wyklejanka ... to ja myślę dwie godziny jak zacytować a Ta mi o wklejankach mówi (nie wiem jak wkleić te pieprzone rogi ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 o te rogi Ci chodzi Gwoździczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no i było się zapytać to bym Ci powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie wkurzaj mnie ...bo Ci w(k)leję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts