wu 14.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 oj nie brzęcz kawałeczku stali wchodzisz w zaawansowaną edycję odpowiedzi po prawej masz mordeczki a pod nimi napis więcej jak klikniesz masz dużo mordków albo diabełka robisz tak : evil : tylko oczywiscie wywalasz spacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to to ja wiem ... ale ja używam szybkiej edycji ... a tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to Ci napisałam evil między dwukropkami bez spacji i masz różki ot tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... to nie do Ciebie Wusia .... to próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... to nie do Ciebie Wusia .... to próba a ja spróbuję tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 To ja tak :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzień dobry Malka to do mnie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 nie próba emotikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Trzeba było na weselszych próbować. O tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobrya Gwoździk to gdzie się wbił że łebka wyciagnąć nie może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Hmmm ... wróciłam ... a tu co to ? Nie ma wariata z kijami ... i nie ma drugiego wariata co to twierdzi, że to nie on ... i nie ma podpisu, drugiego wariata, że pierwszy wariat to nie ten drugi ... (no nie ważne i tak wszyscy wiedzą co chciałam powiedzieć ) Gwoździoł wystaw łeb bo mi pierwszy raz naprawdę potrzebny jesteś. Woda mi zzieleniała i nic jej nie pomaga Wsypałam już dwa pudła Pokonu jakiegoś na glony ... jeszcze większy kożuch cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 dobry wieczór rozglądam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a ja spróbuję tak! a która jesteś od lewej ? To ja tak ... malkę to rozpoznam od razu ... po niewyparzonym .... Malka to do mnie było?? ... nie, to chyba do mnie ... nie próba emotikon ... to się nazywa dyplomacja Trzeba było na weselszych próbować. O tak: ... Ty mi też pasujesz na pierwszą od lewej a Gwoździk to gdzie się wbił że łebka wyciagnąć nie może;) ... wbijam się do admina aby pozwolił mi wkleić mój stary grający awatar ... Nie ma wariata z kijami ... i nie ma drugiego wariata co to twierdzi, że to nie on ... i nie ma podpisu, drugiego wariata, że pierwszy wariat to nie ten drugi ... ... wiesz jak mnie to martwi ... tak bym chciał wrócić do swojej starej normalności Woda mi zzieleniała i nic jej nie pomaga Wsypałam już dwa pudła Pokonu jakiegoś na glony ... jeszcze większy kożuch cholera ... Jak nie masz ryb to załatw to wapnem jak ja... jeżeli masz ryby ... to kup prawdziwy torf, włóż do worka jutowego i wrzuć do wody. Jeżeli masz małe oczko, to można je zakryć od słońca (kurczę, wstyd mi ale ja nie przypominam sobie abyś w dzienniku pisała o stawie lub oczku wodnym ) . Wstaw wąż ogrodowy nad lustro wody i niech wypluwa z siebie strumienie w staw, coby jeszcze dotlenić ... A no i wyławiaj kożuch ile się tylko da ... ja robiłem to latem wielokrotnie ... rozglądam się ... napisz gdzie jesteś i co widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 .......hmmmmmm ja też sie przyszłam przywitać........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 dobry wieczórGwoździczku ciemność widzę za oknem bo w domu jestem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 .......hmmmmmm ja też sie przyszłam przywitać........) ... chwali się, chwali Gwoździczku ciemność widzę za oknem bo w domu jestem:lol: ... ale w domu światło masz, co? czy na świeczkach bazujesz ? PS. kurcze - JAK MI BRAK MOJEGO GRAJĄCEGO AWATARA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no właśnie..........dlaczego zmieniłas avatarek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 napisałem w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no ten to mi się z kosą kojarzy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts