Gwoździk 19.04.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Idę "do siebie". ... ..... .. Może lepiej nie ... bo ja w Twoich komentarzach zapadłem się pod ziemię ... Witam Gwoździka Mam nadzieję, iż nie masz nic przeciwko łobserwacji (a nawet inwigilacji permanentnej )dziennika. ... witaj Moose ... Kiedyś na karcie do głosowania na Białorusi było takie pytanie: Czy nie masz nic przeciwko, aby Łukaszenka został prezydentem? Tak , nie mam nic przeciwko. Nie, nie mam nic przeciwko. I ze mną jest tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 kurcze - JAK MI BRAK MOJEGO GRAJĄCEGO AWATARA !!! A ja widze jakiś nieruchomy fragment twojego dawnego awatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dobry wieczórGwoździk znowu odmieniony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 PS. kurcze - JAK MI BRAK MOJEGO GRAJĄCEGO AWATARA !!! Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.04.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 A ja widze jakiś nieruchomy fragment twojego dawnego awatara. ... teraz już na pewno nie widzisz Gwoździk znowu odmieniony;) ... no dzisiaj próbowałem po południu Photoshopem zmienić grającego Gwoździka na jak najmniejszy. Niestety, żeby spełnił warunki "formalne" musi przestać grać ... a to mnie nie interesuje ... na razie wróciłem do "gwoździa sprzed ponad 2 lat" Tobie? ... a Tobie też ? ... dawno Cię nie było PS. a ja mam przed oczami Twój pierwszy awatar ... w tej spódnicy ... fajny był ... taki inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Oj kuzynie, kuzynie, za spódniczkami się uganiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Oj kuzynie, kuzynie, za spódniczkami się uganiać... Jak sie zacznie uganiać za portkami - bedzie gorzej ... ... a tak widać, że nie jest zdezorientowany seksualnie chłopak ... Gwoździk - relacja z glonowojny w dzienniku ( znaczy moge iść spać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ...Tak , nie mam nic przeciwko. Nie, nie mam nic przeciwko. ... No to mnie uspokoiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ... teraz już na pewno nie widzisz No jak nie widzę, jak widzę? Nowy awatar widzę i foruma widzę i w ogóle widzę. Słabo i goowiniano, ale widzę. Zimno, kurczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ... a Tobie też ? ... dawno Cię nie było BYŁO BYŁO TYKLO PO CICHU BYŁO PS. a ja mam przed oczami Twój pierwszy awatar ... w tej spódnicy ... fajny był ... taki inny NIESTETY WSIĄKNĄŁ MI GDZIEŚ I NIE MOGE GO ODNALEŹĆ...A CHĘTNIE BYM DO NIEGO WRÓCIŁA...BYŁ BARDZO MÓJ...TYMCZASEM ZMIANA...4U ps. choć przefarbowałam włosy to blondynka ze mnie wychodzi...nadal nie wiem gdzie te cholerne buźki w tym popapranym fofum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Oj kuzynie, kuzynie, za spódniczkami się uganiać... ... ja się uganiam na FM pod Nadzorem ... ... Nadzór jest wyrozumiały ... na razie Jak sie zacznie uganiać za portkami - bedzie gorzej ... ... a tak widać, że nie jest zdezorientowany seksualnie chłopak ... ... najbardziej z tego cytatu podoba mi się ostatnie słowo - chłopak - tak młodo brzmi ... No to mnie uspokoiłeś ... spoko Słabo i goowiniano, ale widzę. ... . Idzie ślepy na lewe oko i widzi na chodniku gooowienko psa. Wiesz ile goowien widzi? Odp. Dwa ... bo prawym okiem widzi gooowno a lewym gooowno widzi NIESTETY WSIĄKNĄŁ MI GDZIEŚ I NIE MOGE GO ODNALEŹĆ...A CHĘTNIE BYM DO NIEGO WRÓCIŁA...BYŁ BARDZO MÓJ...TYMCZASEM ZMIANA...4U] ... na tym awatarze wyglądasz mi na taką Marzannę ......... co to Niemca nie chciała ... Skoro 4ME ... to mam prośbę ... nie rzucaj się w otchłań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 . ... najbardziej z tego cytatu podoba mi się ostatnie słowo - chłopak - tak młodo brzmi ... Przecież ty jesteś młody....nie kumam o co Ci chodzi ... na tym awatarze wyglądasz mi na taką Marzannę ......... co to Niemca nie chciała ... Skoro 4ME ... to mam prośbę ... nie rzucaj się w otchłań ... Phi...nie chcę być niemiła ale Ty na swoim awatarze wygladasz jak kupka złomu (jak mam Ci pokazać język??...cholera szlag mnie trafia na tym nowym forum ...) Dobra...proba nr 2...Marzanną być nie chcę.............tadam zmiana....też może być 4U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Phi...nie chcę być niemiła ale Ty na swoim awatarze wygladasz jak kupka złomu ... ... nigdy, ale to nigdy nie zaczynaj tak zdania ... bo to są tzw. przecieki ... ( oczywiście wiem, że żartujesz ... ale to, co jest poza nawiasem zawsze się sprawdza) Dobra...proba nr 2...Marzanną być nie chcę.............tadam zmiana....też może być 4U podoba mi się ... jest tak samo oryginalny jak pierwszy ....... no i jest sukienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 no jasne, że sie nie gniewam !!!!!!!!!!!! ..........ja tak szybko sie nie obrażam wariacie ) ) ) avatar mi sie podoba ! no :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dobry wieczóri ciekawe jak Gwoździk z tego sensowny cytat zrobi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ... nigdy, ale to nigdy nie zaczynaj tak zdania ... bo to są tzw. przecieki ... ( oczywiście wiem, że żartujesz ... ale to, co jest poza nawiasem zawsze się sprawdza) Oświeć mnie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Znaczy że co ? Że kupiłeś tyle tego ? Jeżogłówkę też ? Nooo zaszalałeś. Teraz pucuj sie gdzie to zanabyłeś i daj na PW jak bardzo rozpłakał sie ...portfel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_thumb.gifhttp://img687.imageshack.us/img687/558/tupie.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/93.gif Gwoździku, dlaczego ja widzę tylko jakąś kupę złomu i pałeczki, zamiast Ciebie http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 avatar mi sie podoba ! ... a mi nie .. i zamierzam to zmienić .. ciekawe jak Gwoździk z tego sensowny cytat zrobi:P NO COMMENT Oświeć mnie proszę. ... chcesz 100 czy 200 ??? ... perkusista oświeca tylko w decybelach Znaczy że co ? Że kupiłeś tyle tego ?... ... dostałem w prezencie imieninowym od Pinezki ... Gwoździku, dlaczego ja widzę tylko jakąś kupę złomu i pałeczki, zamiast Ciebie .. błogosławieni ci co nie nie widzieli a uwierzyli ..... PS. już myślałem, że się obraziłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Idę sie zrobić z powrotem na blond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts