AgaJeżyk 21.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Te rozmodlony ... a ile ci Pinezka z portfela wyszarpała na ten prezent No nie bądź gwóźdź ... chciaz widełki cenowe mi rzuć co bym wiedziała czy mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.04.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Idę sie zrobić z powrotem na blond. ... zostań ... nigdzie nie idź ..po prostu ilość Wat do oświecenia nie równa się ilości Wat do nagłośnienia (takie zboczenie głośnogrających) Te rozmodlony ... a ile ci Pinezka z portfela wyszarpała na ten prezent No nie bądź gwóźdź ... chciaz widełki cenowe mi rzuć co bym wiedziała czy mnie stać .. napisałem na priva ... (widełek się domyślam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Idzie ślepy na lewe oko i widzi na chodniku gooowienko psa. Wiesz ile goowien widzi? Odp. Dwa ... bo prawym okiem widzi gooowno a lewym gooowno widzi Na chodniku facet wpada na przechodnia. Ten sie oburza: - No co pan, nie widzi, czy co?! - No kiedy właśnie nie widzę... - Kurczę, no widzi pan, jak to bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej! Rude bydlę łazi mi po klawia tvvjjjjjjvvv77mmmmmp[phjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjj turze i mruczy jak traktor. Widzę, że robisz sobie akwariuma ze stawu! Jeszcze koniecznie oświetlenie podwodne załóż, żeby te roślinki było lepiej widać. No i gupiki wpuść Czy wszystkie koty darzą klawiatury taką miłością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Nie wiem czy to miłość do klawiatury czy do Ciebie i miejsc, w których przebywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej! Rude bydlę łazi mi po klawia tvvjjjjjjvvv77mmmmmp[phjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjj turze i mruczy jak traktor. Widzę, że robisz sobie akwariuma ze stawu! Jeszcze koniecznie oświetlenie podwodne załóż, żeby te roślinki było lepiej widać. No i gupiki wpuść Czy wszystkie koty darzą klawiatury taką miłością? Wszystkie ... Jak przegonię z klawiatury to usiądzie przed monitorem i centralnie tym chydym dupskiem wszystko zasłoni ... i ziewa ... a potem girki wyciąga i toaletę odstawia. Jedyny sposób to wstac i odejść od kompa - poleci za mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 nadrobiłam zaległości w Twoim dzienniczku..... łezka w oku się zakręciła jak zobaczyłam tyle ryb....szkoda....jedyne pocieszenie , ze staw większy i wkrótce będzie w nim jeszcze więcej rybek niż poprzednio... u kuzyna w stawach też sporo ryb tej zimy padło.... jak myslisz? jak zdał egzamin ten respirator w maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wszystkie ... Jak przegonię z klawiatury to usiądzie przed monitorem i centralnie tym chydym dupskiem wszystko zasłoni ... i ziewa ... a potem girki wyciąga i toaletę odstawia. Jedyny sposób to wstac i odejść od kompa - poleci za mną . A mój sobie po prostu siada na klawiaturze i gapi się we mnie. A zwłaszcza, jeśli mam jogurcik! Wtedy często następuje zamiana miejsc - kot w jogurciku, jogurcik na klawiaturze lub jakoś podobnie!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Na chodniku facet wpada na przechodnia. Ten sie oburza: - No co pan, nie widzi, czy co?! - No kiedy właśnie nie widzę... - Kurczę, no widzi pan, jak to bywa... ... no właśnie widzę Widzę, że robisz sobie akwariuma ze stawu! Jeszcze koniecznie oświetlenie podwodne załóż, żeby te roślinki było lepiej widać. No i gupiki wpuść ... taak ... i może jeszcze motorek se w dupkę zamontować, co ? Nie wiem czy to miłość do klawiatury czy do Ciebie i miejsc, w których przebywasz. ... NOOOO Depsia .... nie przypuszczałem, że napiszesz te słowa publicznie .... bo wiesz, na priva to nie to samo... PS. teraz przebywam w domu ... NIE PRZYJEŻDŻAJ !!! ...... usiądzie przed monitorem i centralnie tym chydym dupskiem wszystko zasłoni ... i ziewa ... a potem girki wyciąga i toaletę odstawia. Jedyny sposób to wstac i odejść od kompa - poleci za mną . Depsia - SORRY - nie bądź zazdrosna ... to taka przelotna, dość ostra znajomość ... jak zdał egzamin ten respirator ... .. nie wiem.....jeszcze nie potrzebowałem .. często następuje zamiana miejsc... ... matko .... teraz to już się nie wywinę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 . .. nie wiem.....jeszcze nie potrzebowałem nie o Ciebie pytam:Ptylko o ryby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ... ryb już nie ma .. więc .... "respirator" nic nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 PS. teraz przebywam w domu ... NIE PRZYJEŻDŻAJ !!! Phi! Ja się nie uganiam za nikim, najwyżej mogę pozwolić się adorować! Depsia - SORRY - nie bądź zazdrosna ... to taka przelotna, dość ostra znajomość Akurat... Idż powiedz to koniowi, ma dużą głowę, to posłucha... . ... matko .... teraz to już się nie wywinę ... No proszę, nastepne sprawki! Jak mawia Jeżysia, sodomia i gumoria! Nie wiem, nie wiem chyba Pinezce doniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 wiem ,ale co myślisz...jeśli byłoby ich znacznie więcej? dobry pomysł warto przekazać innym;)nie wiem jakie straty poniósł kuzyn ,wiem tylko, ze też sporo ryb poszło ....ciężko też to przeżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ... no właśnie widzę ... taak ... i może jeszcze motorek se w dupkę zamontować, co ? ... NOOOO Depsia .... nie przypuszczałem, że napiszesz te słowa publicznie .... bo wiesz, na priva to nie to samo... PS. teraz przebywam w domu ... NIE PRZYJEŻDŻAJ !!! Depsia - SORRY - nie bądź zazdrosna ... to taka przelotna, dość ostra znajomość .. nie wiem.....jeszcze nie potrzebowałem ... matko .... teraz to już się nie wywinę ... dobry wieczór no leżę i kwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ja też kwiczę... chociaż siedzę... I roślinek zazdraszczam... Ps. To kiedy u mnie byłeś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ... taak ... i może jeszcze motorek se w dupkę zamontować, co ? No w sumie... jeżeli lubisz... to czemu nie? Ale zdjęcie pokażesz? Z tym motorkiem znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jaaaasooooo.... co tu się dzieje !!!! Ale podoba mi się Gwoździk, czy Ty wiesz co, czego ja nie wiem, że tak mnie o obrazę oskarżasz http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Nie wiem, nie wiem chyba Pinezce doniosę. ... najlepiej wyślij DePeSzę nie wiem jakie straty poniósł kuzyn ,wiem tylko, ze też sporo ryb poszło ....ciężko też to przeżył... .. nienawidzę Pana Mroza !!! no leżę i kwiczę ... wrzuć na youtuba .. ciekaw jestem Ps. To kiedy u mnie byłeś...??? ... dwa dni temu i cztery dni temu .... oczywiście w komentarzach Ale zdjęcie pokażesz? Z tym motorkiem znaczy... ... w dooopie mam nie tylko motorek ale i zdjęcia ... dlatego nie pokażę Jaaaasooooo.... co tu się dzieje !!!! .... "Oddział Zamknięty LIVE" ... J Gwoździk, czy Ty wiesz co, czego ja nie wiem, że tak mnie o obrazę oskarżasz OBraza przyszła ... !!! Witaj ! ... (gra słów moja droga ... tak jak równo z góry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jedziesz po bandzie coraz bardziej, Gwoździku. Chyba się zmieniasz. Albo właśnie się ujawniasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ... ja wiem ?.. zawsze taki byłem ... ... Nie, no coś straciłem na nowym forum ... już nie jestem oryginalny odpisując w charakterystycznych tasiemcowych odpowiedziach ... bo teraz każdy ma multicytat i nagle full tego się pojawiło ... a ja przez tyle lat kopiuj wklej i... tak do dzisiaj (pomimo tego że mam też multi-cytat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts