AgaJeżyk 24.04.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Gwoździk ...czy to możliwe, że one znowu wychodzą ... ? No ja chyba zacznę sikać do tej wody noooo ... Dzisiaj słoneczko przypiekło ...wczoraj tez troszkę i juz na brzegu cos sie zbiera ... Wyłowie ile sie da nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczór Jeżysiu przez chwile nie wiedziałam co i skąd wyłazi i po co sikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Wusia ... mam wrażenie, że nawet jakby mi całe forum nasikało do tej wody to szambo będę miała w pierwszym gatunku i to ... z glonami :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.04.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) ... kukły będzie ciukała szpilkami a ty będziesz kulał raz na lewą raz na prawą nogę ... ... w krzyżu mnie jakoś łupie ... i nawet wiem czemu szmaciany gwóźdź bleeeeeeeeeeeeeee ... wolałabyś drewniany, nie ... wtedy wbijałabyś gwoździe zamiast szpilek Gwoździku luzik ja jako choleryk nie mam w zwyczaju się gniewać ... długo może nie ... ale często to na pewno ... masz w sobie samczy magnetyzm...rzadko spotykany w dzisiejszych czasach ... to jedna z najelegantszych form powiedzenia "Jesteś stary piernik" Gwoździk ...czy to możliwe, że one znowu wychodzą ... ? .. WU nasłała .. za to co napisałaś Jeżysiu przez chwile nie wiedziałam co i skąd wyłazi i po co sikanie .. ja też kiedyś nie wiedziałem .. ale miałem wtedy ze 2 latka .. mam wrażenie, że nawet jakby mi całe forum nasikało do tej wody to szambo będę miała w pierwszym gatunku ... ulało by ci się ... Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.04.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dzisiaj "sadziliśmy" z Pinezką roślinki w stawie ... ledwo żyjemy ... ale jazda ... PS. Wusia na pewno musiała podtapiać szmacianą kukłę gwoździa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Gwoździk ty pierdoło Piękna kobieta zasadziła ci taki komplement ... a ty tu jawną , rażącą nadinterpretację uprawiasz ... Rzeczywiście chyba tetryczejesz ... Glony mam Opalały sie dzisiaj cały dzień na słonku ... wrzucę im jutro garanat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Gwoździczku wusia dziurki poprawiała ale nie w szmacianych czy drewnianych elementach i nie gniewam się ani długo ani często tylko krótko acz gwałtownie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.04.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Piękna kobieta zasadziła ci taki komplement ... a ty tu jawną , rażącą nadinterpretację uprawiasz ... ... ehh Aga ... to nie jest nadinterpretacja ... moja odpowiedź miała właśnie zabrzmieć "samczo-magnetycznie" ... (to czy zabrzmiała to inna sprawa ) PS. Babydream - oceń, czy mam tendencje do "rozmagnesowania" Glony mam ... gdzie ??? Gwoździczku wusia dziurki poprawiała ... ...gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 w ścianie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.04.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Drogi Gwoździku...myslę że niepotrzebną ideologię sobie dorabiasz do moich słów...a może to ja nie potrafię właściwie sprecyzować myśli?Wydaje mi się, że nikt tutaj nie ma w zamyśle wypominać Ci Twojego wieku, a już na pewno nie ja...Ty sam za wszelką cenę próbujesz udowodnić wszystkim, że już pierwsza młodość za Tobą. Może po prostu napisz ile masz lat, to każdy będzie miał szansę się odnieść do tematu jak należy. O wiem!..sondę zrób!Jaki jest Gwoździk?a. młodyb. stary Przepraszam jeśli uraziłam, ale Twój komentarz do mojej wypowiedzi lekko zbił mnie z toru...I nie mam zamiaru oceniać tu nikogo.... Tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Drogi Gwoździku...myslę że niepotrzebną ideologię sobie dorabiasz do moich słów....... Droga Babydream ... ten typ Gwoździk tak ma ... ... i robi to zawsze dla poddierżania razgawora ... Kto inny odpisałby Ci pewnie "Dzięki" "Miło mi" ... ale nie... ja mam inaczej ... O wiem!..sondę zrób! Jaki jest Gwoździk? a. młody b. stary. po cholerę ... skoro dokładnie wiem, ile mam lat :) ... na pewno nie jestem stary i to mnie cieszy Przepraszam jeśli uraziłam.... ... przepraszasz ???? za komplement ??? no co Ty, żartujesz .. ... Jestem na FM od 2004 roku .. i tylko jeden jedyny raz poczułem się urażony... (możesz sobie poczytać ... tekst jest jeszcze na forum) PS. mam nadzieję, że słowo "tymczasem" nie oznacza "spieprzaj dziadu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.04.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dawno mnie tu nie było . Więc tak sobie zaszłem . Z boczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dawno mnie tu nie było . Więc tak sobie zaszłem . Z boczku . I jak? Przeżyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Właśnie, nie ma tych pięknych cytatów i cytatów z cytatów! Może dlatego za nic nie mogę zorientować się o so chozi?? (jedno wiem, WD40 to jeszcze nigdy konia nie smarowałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 PS. mam nadzieję, że słowo "tymczasem" nie oznacza "spieprzaj dziadu" Zapewniam, że gdybym miała to na myśli wiedziałbyś o tym na pewno... P.S Przepraszałam nie za komplemet, a za ostatni mój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dawno mnie tu nie było........Z boczku . Na szczęście nie złączyłeś tych dwóch elementów I jak? Przeżyłeś? ... gdyby złączył .. to bym nie przeżył ... (jedno wiem, WD40 to jeszcze nigdy konia nie smarowałam ) ... się ma ... się wie ... ... się nie ma ... się nie wymądrza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Zapewniam, że gdybym miała to na myśli wiedziałbyś o tym na pewno... .... i to jest to, co chciałem usłyszeć Babydream :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A co Ty mnie tak tytułujesz "na grubo" Gwoździku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 .. Z szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/70.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts