Fenix999 30.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 A ty znowu erotycznie , wstydź się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 że niby kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dobry wieczóra co tu ludzi wyżarło czy jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 04.05.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nie ma właściciela to nikt się nie wprasza na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wszyscy pojechali na dłuuugi majowy DESZCZOWY weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jaki kurna weekend? Dzisiaj sie zaczyna weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ,... ja o tej 6.20 to z bólem wstaję..... ... jest na to sposób .... Na godzinę przed wstaniem weź Nurofen... Ranna zmiana jest przeje..a ... zależy co się zmienia Jak to...? Jak byłeś mały to nie byłeś murzynem... ... byłem czarno-biały ... przynajmniej tak wyglądam na starych zdjęciach.... No to przylazłam ... "w mordę jeża" nie będzie ....... ... a właśnie, że będzie - "w mordę jeża!!!" Będę machać wszystkim, bo ani nie wiem gdzie gwoździkowa, ani nie wiem który to ty... ... u mnie na wsi do dzisiaj ludzie opowiadają o jakiejś blondi, co to wszystkim machała ... (wszystkim co miała pod ręką ... nawet dziećmi ) a cóż taka cisza;) .. zaraz się zacznie ... sprowokuję: Malka, ile jest dwa dodać dwa ? no nie wiem A ty Jeżykowa wiesz ? No ja też nie wiem ... .. A ja guupi myślałem, że tylko gwoździe są nieostre !!! Babydream - masz zaje..istą stopkę ... stópkę się mówi ... A co, taka mała ? P.S Podziwiam ludzi mieszkających w Warszawie...ja bym się tam udusiła ... w Łodzi się za to można utopić ... PS. ja też dobre nósie nie som złe ...a ugotowane i z musztardką jeszcze lepsze A ty znowu erotycznie , wstydź się . .... wiedziałem, że tak się ta dyskusja skończy ... a co tu ludzi wyżarło żarłacz długi Nie ma właściciela to nikt się nie wprasza na siłę ... tym bardziej trzeba się wpraszać coby gwoździa łatwiej wyciągnąć Wszyscy pojechali na dłuuugi majowy DESZCZOWY weekend . ... i PRACOWITY .... Jaki kurna weekend? Dzisiaj sie zaczyna weekend. ... nie daj Boże ... na razie weekendów mam dosyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 04.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... u mnie na wsi do dzisiaj ludzie opowiadają o jakiejś blondi, co to wszystkim machała ... (wszystkim co miała pod ręką ... nawet dziećmi ) Taa...tylko trochę Ci nie wyszło...bo blondi to ja byłam, ale ne jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... ja tam nigdy nie byłem blondi ... zawsze byłem czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Bracie mojej Koleżanki! Ale smakowicie piętrowe te posty smażysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór no Gwoździk musiał się odkuć po poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... ja tam nigdy nie byłem blondi ... zawsze byłem czarny NIE BYŁEŚ W DZIECIŃSTWIE MAŁYM ŚLICZNYM BLONDYNKIEM ? qrwa kto ten capslock włączył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 04.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 NIE BYŁEŚ W DZIECIŃSTWIE MAŁYM ŚLICZNYM BLONDYNKIEM ? Blondynkiem to może i był, ale nie wadomo czy ślicznym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ale smakowicie piętrowe te posty smażysz... .. teraz to każdy może je łatwo zrobić ... zaznaczając multi-cytat... Kiedyś, ta operacja wymagała ode mnie dużej ilości "wytnij wklej". Kultywowałem te piętra od dawna .... Aż nastał czas na nowe FM ... i multi-cytat teraz to pikuś ... PS. mam nieskromnie nadzieję, że Admin wziął ze mnie przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no Gwoździk musiał się odkuć po poście ... przecież już dawno po Wielkanocy .... nie było żadnego postu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 NIE BYŁEŚ W DZIECIŃSTWIE MAŁYM ŚLICZNYM BLONDYNKIEM ? qrwa kto ten capslock włączył .... ZAWSZE BYŁEM CZARNY .... qrwa kto ten capslock włączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Blondynkiem to może i był, ale nie wadomo czy ślicznym;) ... od dziecka miałem kruczoczarne włosy .... ... aż do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 04.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... aż do teraz To źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 To źle? ... teraz jestem ... hmmm..... szpakowaty ... .... zawsze są jakieś plusy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... od dziecka miałem kruczoczarne włosy .... ... aż do teraz No i dobrze - taka kolej rzeczy. Pinezka jest - jest. Już ci włosy nie potrzebne a i szmponu mniej marnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts