AgaJeżyk 04.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Noooo to czego buczysz To jestes w kolorze ocynkowanego gwoździa - na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No i dobrze - taka kolej rzeczy. Pinezka jest - jest. Już ci włosy nie potrzebne a i szmponu mniej marnujesz ... ... jestes w kolorze ocynkowanego gwoździa - na życzenie ....z tym się zgadzam ... Noooo to czego buczysz ... z tym się nie zgadzam ... bo nie buczę ... nigdy nie buczałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ....z tym się zgadzam ... ... z tym się nie zgadzam ... bo nie buczę ... nigdy nie buczałem ... Z tym się nie zgadzam - RAZ BUCZAŁEŚ ... ( a CapsLock qrwa sama włączyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ...u mężczyzn wielkość się nie liczy ... ... chodzi mi o wielkość liter ... ...a ta wielkość liter nie oznacza ...buczenie ... tylko byczenie ... się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ...u mężczyzn wielkość się nie liczy ... ... chodzi mi o wielkość liter ... ...a ta wielkość liter nie oznacza ...buczenie ... tylko byczenie ... się No teraz to sie czepiasz ! Nie ta wielkość się u mężczyzn nie liczy ! A ty tu zaczynasz boczenie uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 .. teraz to każdy może je łatwo zrobić ... zaznaczając multi-cytat... Kiedyś, ta operacja wymagała ode mnie dużej ilości "wytnij wklej". Kultywowałem te piętra od dawna .... Aż nastał czas na nowe FM ... i multi-cytat teraz to pikuś ... PS. mam nieskromnie nadzieję, że Admin wziął ze mnie przykład ... To ja zapisuję się na korki do Ciebie, bo za Chiny Ludowe nie radzę sobie ze zwykłym podwójnym cytatem...(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No teraz to sie czepiasz ! .. ciężko czepiać się jeża .. To ja zapisuję się na korki do Ciebie... ... bo za Chiny Ludowe nie radzę sobie ze zwykłym podwójnym cytatem...(( ... jeżeli to jest podwójny cytat ... to korki masz za darmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Gwoździku, dziennik przeczytałam i chcę napisać, że ................................. pięknie tam u Was Staw, roślinki (szacun dla Gwoździkowej), rybki. Brdzo szkoda rybek , które straciły życie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... ... byłem czarno-biały ... przynajmniej tak wyglądam na starych zdjęciach.... . Wiesz... prawie każdy tak wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... przecież już dawno po Wielkanocy .... nie było żadnego postu .... no jak post miałes od foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cześć Gwoździku, dziennik przeczytałam i chcę napisać, że ................................. pięknie tam u Was Staw, roślinki (szacun dla Gwoździkowej)....... Witaj Megana ... Dziękuję PS. a dziennik to czytałaś w wersji bloga czy stary ? ... bo starego już nie prowadzę (niestety) Wiesz... prawie każdy tak wyglądał. ... no ci urodzeni w latach 60-tych na pewno no jak post miałes od foruma ... teraz kapuję .. jeden zero dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobry nie mówi Gwoździorku raz mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Gwoździku, przeczytałam Twój dziennik "forumowy - nowy " Nigdzie nie zobaczyłam domu w całości z obejściem, poproszę o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.05.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Gwoździku DLACZEGO NIE MA TWOJEGO STAREGO DZIENNIKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.05.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mnie też to NOWE ... średnio na jeża sie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.05.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 byłam w nowym...brakuje starego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no widzisz Gwoździu ........ babie nie dogodzisz mnie tam nowe nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 raz mi się udało... ... muszę znaleźć jakiś sposób na zremisowanie Gwoździku, przeczytałam Twój dziennik "forumowy - nowy " Nigdzie nie zobaczyłam domu w całości z obejściem, poproszę o zdjęcie ... bo to nie wygląda na dom .... ... to taka duża hala z częścią mieszkalną ... Gwoździku DLACZEGO NIE MA TWOJEGO STAREGO DZIENNIKA? .... już jest !!! ... skopiowałem z nowego ... WRESZCIE jest po staremu, ale podobno na krótko ... Mnie też to NOWE ... średnio na jeża sie widzi ... ... mnie też ... byłam w nowym...brakuje starego.... ... byłem w nowym ... wróciłem do starego ... znaczy się, mnie też brakuje no widzisz Gwoździu ........ babie nie dogodzisz .... święta racja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 DOPÓKI ADMIN NIE WYTNIE STARYCH DZIENNIKÓW ZAPRASZAM DO CZYTANIA WERSJI STAREJ ... i NOWEJ ps. A mówią, że tylko kobieta zmienną jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ha, zajrzałam do nowego, nie jest zły, wcale... Żaby przesłodkie, a ryby stały Ci w stawie nieruchomo po wpuszczeniu, bo pewnie była zbyt duża różnica temperatury między wodą z miski i wodą w stawie. Cza było nabrac tej stawowej i dolać im, żeby się pierw przyzwyczaiły, a potem wpuszczać. No ale na drugi raz będziesz już wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts