Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

...

Żaby przesłodkie, a ryby stały Ci w stawie nieruchomo po wpuszczeniu, bo pewnie była zbyt duża różnica temperatury między wodą z miski i wodą w stawie. Cza było nabrac tej stawowej i dolać im, żeby się pierw przyzwyczaiły, a potem wpuszczać.

No ale na drugi raz będziesz już wiedział. ;) :D

... Depsiu .... nie przeczytałaś wcześniejszego postu ....

No ale na drugi raz już będziesz wiedziała ;)

:)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mówią, że tylko kobieta zmienną jest ... ;)

Nie, nie tylko ... gwoździe też ... ;)

Kilogramami wybieramy je z ojcem z piasku wokół domu ... zagwoździły mi całą działkę ...

Jeden jeszcze ocynk ... inny już rdzawy ... jeszcze inny przerdzawy ... a kiedys pewnie wszystkie były świecące ...

Gwoździe zmienne są - ja to wiem ! :yes:

Nie, nie tylko ... gwoździe też ... ;)

Kilogramami wybieramy je z ojcem z piasku wokół domu ... zagwoździły mi całą działkę ...

Jeden jeszcze ocynk ... inny już rdzawy ... jeszcze inny przerdzawy ... a kiedys pewnie wszystkie były świecące ...

Gwoździe zmienne są - ja to wiem ! :yes:

... zawsze wiedziałem, że masz dryg do pisania... ale nie przypuszczałem, że w tak prostych słowach potrafisz tak celnie opisać życie gwoździ ....

.... podziwiam talent ... :)

Ale ja przeczytam dopiero jutro, ok? ;)

... OK ... Co do założenia dziennika to raczej pewne, że założysz go w wersji blogowej ... bo w starej już fizycznie się nie da ...

....

Rany! Gwoździku! Pierwszy raz trafiłam na Pana na tym forum, czytam, czytam i śmieję się na cały głos! Pana optymizm, poczucie humoru (to ten urok osobisty ;) ) i podejście do tej całej akcji pt. Gwoździkowa jest nie tylko godne podziwu, ale co ważniejsze: kompletnie zaraźliwe :) Już nic mi nie straszne! ;) Jestem na razie na 2 stronie i sukcesywnie będę podziwiać tą historię :)

Jeżyku jak ja kiedyś próbowałam przeczytać rodzicielce scenkę by Chmielewska jak przestawiali ogrodzenie szpitala żeby pralnia weszła to wyłam, kwiczałam i niemal na klęczkach ze śmiechu kończyłam czytanie:rotfl:

Wuśka ... dlatego moja rodzicielka mi dooopę strzaskała ... mogłam sie zadusic ze śmiechu pod ta kordłą ;)

Uwielbiałam czytać ...kiedyś ... teraz przyłapuje sie na tym, ze czytam ... a myśli wędrują gdzieś ... i juz nie wiem o czym czytam ...i wracam spowrotem ... i wkurzam się ...

A na koniec pierdut książke !

No to ja nie wiem, czegoś nie widziałam, bo wydawało mi się, że czytam co najmniej posty od 28.04. :rolleyes:

Chyba zbyt mało lotna jestem na dialogi z Tobą, nie chce mi się.

Wymyślać błyskotliwych ripost, bo gadać to mogę... ;)

Rany! Gwoździku! Pierwszy raz trafiłam na Pana na tym forum, czytam, czytam i śmieję się .....

... to się cieszę...:D WITAJ Aga ! ... kurczę, zaraz Agi mi się pomieszają ;)

Ty to zaraz byś chciał żeby o tobie kryminały pisać ...

... o tak tak ... nawet mam dla siebie rolę ... Różowa Pantera

"Wycinek wywiadu prasowego"

Wusia jak wyglądał twój pierwszy raz?

.... wyłam, kwiczałam i niemal na klęczkach ze śmiechu kończyłam .....

A Twój Jeżyku?

... mogłam sie zadusic ze śmiechu pod ta kordłą ;)

A na koniec pierdut ..

I co Ty na to Babydream ?

To nie wiem czy bym chciała (oczywiście teoretycznie;) ) Musiałabym się głęboko zastanowić...

Koniec "wywiadu"

..... ja też się łapię na tym że odpoczywać nie umiem

... widzę... od Foruma też nie ;)

... nie chce mi się. wymyślać błyskotliwych ripost, bo gadać to mogę... ;)

... gadaj gadaj ... lubię jak gadasz, a moje "riposty" puszczaj między uszami :D