Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trudno do Ciebie trafić, nawet wirtualnie - przestrzeń w kierunku bramy masz niesamowitą i to mają być okolice naszej stolicy ? Nie chodzi Ci przypadkiem o okolice Wilna?

aka

Aciu - po litewsku znaczy "dzięki" (albo "na zdrowie", nie pamiętam dobrze, ale tez fajnie brzmi :D )

Trudno trafić w realu - to prawda i tak chciałem.

Trudno trafić wirtualnie - tyż prawda - ale i mój (Pół)dziennik taki "niebudowlany" na razie, stąd i oglądalność mniejsza.

PS. Zostało jeszcze w "gwoździkowej" tak ze 6 kilo gwoździ różnej wielkości. Jak chcesz to Ci prześlę jakieś "demo" :D

Czego straszysz porzadnych ludzi ? ? ? ? Na pierwszy rzut oka mylalam, ze to krokodyl ! ! !

A to tylko kolega turkuc. 8) 8) 8)

a wiesz co ja zrobiłem, jak wykopałem bydlę - od razu założyłem buty i ... nie zdjąłem ich do końca dnia (może by taki palca odgryzł - chociaż na zaspanego wyglądał) Przerzuciłem go do sąsiada. Jakoś dziwnie po godzinie sąsiad chodził w gumofilcach :D

a ja zajrze bo przegapiłem narodziny, ale jakos koło weekendu literacko sobie pofolguję bo teraz sajgon jest z robotą :)

OZ spiewał...rób swoje i na innych nie oglądaj się..." - będziesz miał czas to zapraszam

• 2 weeks później...

Dzięki aka za "monitoring prasy".

"Delektuję się" .... ale remontem kuchni w mieszkaniu.

Do "Gwoździkowej" jeździłbym codziennie, gdyby był czas - ale nie ma.

Jutro przychodzi pan od gazu , pojutrze transport starego agd na "Gwoździkową" (jeżeli "transporter" jest słowny). Umówiony pan od poprawy komina na przyszły tydzień ..... itd itd.

Jeżeli wyjdzie z zamiarów chociaż 1/3 to i tak nieźle nadrobię nieobecność w (Pół)dzienniku.

Monitowałem u Moderatora o ewentualne przesunięcie mnie z "Dzienników budowy" na jakieś "Miesięczniki siedliskowe" lub coś podobnego...bo moja "gwoździkowa" to ani regularna budowa, ani regularny remont itp ..........ale nie było odzewu. :(

.... więc będę pisał tu dalej. :D

A Wasze komentarze jeszcze bardziej zachęcają mnie do tego. :D :D :D

PS. Jutro jadę lać wodę dla Wacków z wodociągowego kranu (bo wody w "stawiku" ubywa). Studniarz może "wywiercić ogrodówkę" dopiero za tydzień.

Wacki wytrzymają!!! Ostatecznie moja krew!

:D :D :D

Jak zawsze z przyjemnością po własnych (dosłownie) trudach budowlanych czekam na ciąg dalszy historii Gwoźdikowej.

Ale, że Benek Terminator popija to mi nie dziwne - robotę ma ciężką: w słońcu i deszczu stoi to i napić czasem się musi... W końcu Wacusiom też polewasz... :wink:

Pozdrawiam

aka

• 2 weeks później...

Witam serdecznie.

(Pół)dzienniczek BOMBA, uśmiałam sie po pachy, po pas i po wiele innych rzeczy :lol: Nawet na głos małżowi czytałam ( bardzo chetnie słuchał chociaż Tvn Turbo na wizji :lol: :lol: ).

Gratuluję odwagi i świetnego podejścia do życia.

Wacki, nawalony na maxa Terminatorek i opis zakupionych sprzętów położył mnie na łopatki...

Pozdrawiam i podglądam.