marekmarian 09.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a ja zajrze bo przegapiłem narodziny, ale jakos koło weekendu literacko sobie pofolguję bo teraz sajgon jest z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.06.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Trudno do Ciebie trafić, nawet wirtualnie - przestrzeń w kierunku bramy masz niesamowitą i to mają być okolice naszej stolicy ? Nie chodzi Ci przypadkiem o okolice Wilna? aka Aciu - po litewsku znaczy "dzięki" (albo "na zdrowie", nie pamiętam dobrze, ale tez fajnie brzmi ) Trudno trafić w realu - to prawda i tak chciałem. Trudno trafić wirtualnie - tyż prawda - ale i mój (Pół)dziennik taki "niebudowlany" na razie, stąd i oglądalność mniejsza. PS. Zostało jeszcze w "gwoździkowej" tak ze 6 kilo gwoździ różnej wielkości. Jak chcesz to Ci prześlę jakieś "demo" Czego straszysz porzadnych ludzi ? ? ? ? Na pierwszy rzut oka mylalam, ze to krokodyl ! ! ! A to tylko kolega turkuc. a wiesz co ja zrobiłem, jak wykopałem bydlę - od razu założyłem buty i ... nie zdjąłem ich do końca dnia (może by taki palca odgryzł - chociaż na zaspanego wyglądał) Przerzuciłem go do sąsiada. Jakoś dziwnie po godzinie sąsiad chodził w gumofilcach a ja zajrze bo przegapiłem narodziny, ale jakos koło weekendu literacko sobie pofolguję bo teraz sajgon jest z robotą OZ spiewał...rób swoje i na innych nie oglądaj się..." - będziesz miał czas to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.06.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Zaglądam do Ciebie a tu cisza, pewnie delektujesz się z rodzinką "Gwoździkową", ale my - czytelnicy czekamy na ciąg dalszy Kiedyś obiecywali, że nastąpi - więc czekamy. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dzięki aka za "monitoring prasy". "Delektuję się" .... ale remontem kuchni w mieszkaniu. Do "Gwoździkowej" jeździłbym codziennie, gdyby był czas - ale nie ma. Jutro przychodzi pan od gazu , pojutrze transport starego agd na "Gwoździkową" (jeżeli "transporter" jest słowny). Umówiony pan od poprawy komina na przyszły tydzień ..... itd itd.Jeżeli wyjdzie z zamiarów chociaż 1/3 to i tak nieźle nadrobię nieobecność w (Pół)dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 19.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witam:)dziennik czytam zaśmiewając się do łez:) szkoda tylko, ze zadne ze zdjeci mi sie nie otworzylo, ale licze ze to chwilowa niedogodnosc i ze bede mogla obejrzec je kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.06.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Boże co za ohydztwo te turkucie, umrę jak takie coś znajdę u siebie. nienawidzę robali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 noo ja jestem usatysfakcjonowana ) super zdjęcia i super poczucie humoru gratuluje gwoździkowej, bo piękna będzie jak już ją odremontujecie i czytam czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.06.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziękuję nowym komentatorom za duchowe wsparcie. Starym też się kłaniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 23.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No... trzeba przyznać, że odwagi to Wam nie brakowało, żeby sobie kupić fabrykę gwoździ! Ale do odważnych świat należy! Ranczo będzie bez wątpienia fantastyczne i niepowtarzalne. Fajny dziennk! Powodzenia, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wykaże zero oryginalności ale ... usmiałam się po pachy Gratuluję (Pół)dziennika, gratuluję odwagi i poczucia humoru!!! P.S. Też bym założyła buty ... na wsi słuczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 fajnie mieć taką Gwoździkową! i Wacusie i Bobika i Benka że o Żonce Ogrodniczce i Synku Gitarzyście nie wspomnę powodzenia Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 lekkość pióra wpisu u Jasi i zajrzałam z ciekawości czy też tak miło w Twoim własnym Półdzienniku będzie no i nie zawiodłam się; polot i dowcip i super lekturka na wieczór. Trzymam mocno kciuki za Waszą wesołą rodzinkę i za Wacki bo upały nadciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 27.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jak ja lubię takie dzienniki mało budowlane Nieustannie kibicuję i podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monitowałem u Moderatora o ewentualne przesunięcie mnie z "Dzienników budowy" na jakieś "Miesięczniki siedliskowe" lub coś podobnego...bo moja "gwoździkowa" to ani regularna budowa, ani regularny remont itp ..........ale nie było odzewu. .... więc będę pisał tu dalej. A Wasze komentarze jeszcze bardziej zachęcają mnie do tego. :D PS. Jutro jadę lać wodę dla Wacków z wodociągowego kranu (bo wody w "stawiku" ubywa). Studniarz może "wywiercić ogrodówkę" dopiero za tydzień. Wacki wytrzymają!!! Ostatecznie moja krew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.06.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 krew mi się zmroziła, jak sobie pomyślałam o tej Twojej krwi w Wackach... znaczy że co? swoją krwawicą je pasiesz? czy też jesteś zimnokrwisty jak one? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 w koncu wiem co to te wacki sa w Twoim wykonaniu gratuluje posaidania fabryki a dziennik przeczytalam jednym tchem. bede podgladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Beniek nawalony, bo się robotą zmęczył!! wszak skalniak nie został ruszony?! znaczy się Beniek skutecznie machał... a Ty od razu, że się alkoholizuje! no wiesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jak zawsze z przyjemnością po własnych (dosłownie) trudach budowlanych czekam na ciąg dalszy historii Gwoźdikowej. Ale, że Benek Terminator popija to mi nie dziwne - robotę ma ciężką: w słońcu i deszczu stoi to i napić czasem się musi... W końcu Wacusiom też polewasz... Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam serdecznie. (Pół)dzienniczek BOMBA, uśmiałam sie po pachy, po pas i po wiele innych rzeczy Nawet na głos małżowi czytałam ( bardzo chetnie słuchał chociaż Tvn Turbo na wizji ). Gratuluję odwagi i świetnego podejścia do życia. Wacki, nawalony na maxa Terminatorek i opis zakupionych sprzętów położył mnie na łopatki... Pozdrawiam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 27.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mr.Jar, a cóż to taka cisza zapadła? Pewnie wykańczasz ściany, chcemy zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts