Gosiek33 12.06.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 rzeźbiarzem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 O nieeeeee! ale to na chwilę czy na zawsze?! tak do nałogu pełna gębą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 ciekawe skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam http://www30.patrz.pl/u/f/08/32/18/83218.jpg to na razicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 A Gwoździk siedzi gdzieś, przyłazi tu od czasu do czasu poczytać, sprawdza, czy publika dopisuje, czy napięcie rośnie... Kiedy wyczuje punkt kulminacyjny, odezwie się multicytując i... rzecze, co poczuł. Wszyscy odetchną z ulgą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 przed i po .....zdjecia rewelka....ciekawe kiedy takie beda mogla sama zrobic z mojej kupy piasku.... a w sprawie papierosow.....a fe!!! taki duzy i ciagle kurzy!!! a fe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Gwoździk przestań się nareszcie wstydzć i chodź tu Stłuczkę miałam...żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczórniech się wstydzi mięcak jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Niczego nie wyjaśnił. Jak zwykle coś zasugerował, kazał się zastanawiać i... poszedł sobie. ... wyjaśnił, wyjaśnił ... i nie poszedł tylko pojechał ... Posikałeś się ? ... podobno tylko kobiety robią to .....ze śmiechu ... Nie wiem co poczułeś ... Ja poczułabym sie jak najgorszy szkodnik i pasożyt tej ginącej Planety ... Ale to ja ... normalni ludzie tak nie reagują ... ... proszę o wyjaśnienie Aga ... bo nie wiem co odpisać STAW ci "przyprowadziłam" ... z całą jego ewolucją ... i efektami ostanich ulew ...też .... ... obejrzałem ... wygląda średnio na jeża Skoro poczuł ... zbyt mocno ... to albo się pos...ł albo Mu korzonki nawalają ... ... no no coraz większe działa. Widzę, że całą kupą na mnie .. rzeźbiarzem będzie ... w kupie raźniej O nieeeeee! ale to na chwilę czy na zawsze?! tak do nałogu pełna gębą?! ... jak zwykle na jakiś czas ... ciekawe skojarzenia ... tak jak "równo z góry" palenie jest do dupy fakt, ale jedno mnie cieszy ... ... mam ładniejszą twarz A Gwoździk siedzi gdzieś, przyłazi tu od czasu do czasu poczytać, sprawdza, czy publika dopisuje, czy napięcie rośnie... Kiedy wyczuje punkt kulminacyjny, odezwie się multicytując i... rzecze, co poczuł. Wszyscy odetchną z ulgą... ...a Ty co? ... żona Kaszpirowskiego ? .....a fe!!! taki duzy i ciagle kurzy!!! a fe!!! ... nie ciągle ... z przerwami Stłuczkę miałam...żyję ... to dobrze .. tzn. dobrze,że żyjesz ... Stłuczka kojarzy mi się z brakiem zagrożenia dla zdrowia, wypadek już nie. Mam nadzieję, że to była tylko stłuczka. niech się wstydzi mięcak jeden;) ... ale za co mam się wstydzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.06.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 O, nie ma mnie na liście cytatów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Skoro "poczułeś" i od razu zapaliłeś, znaczy miałeś pety na podorędziu, znaczy przewidziałeś to, znaczy kit wciskasz o "nagłym i niespodziewanym" poczuciu. Jestem zdegustowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 O, nie ma mnie na liście cytatów! wybacz ... zawsze cytuję od swojego ostatniego wpisu Skoro "poczułeś" i od razu zapaliłeś, znaczy miałeś pety na podorędziu, znaczy przewidziałeś to, znaczy kit wciskasz o "nagłym i niespodziewanym" poczuciu. Jestem zdegustowana. .... Pinezka miała papierosy ... jak zawsze ... ... ... nie nadajesz się na psychologa ... za szybko wyciągasz wnioski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Nigdy nie marzyłam o psychologii.Na szczęście...... bo na psychologów to ludzie tak dziwnie patrzą...... i uważają, co mówią w ich towarzystwie...... a już szczególnie dokładnie przyglądają się ich dzieciom...A zdegustowana i tak jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Nigdy nie marzyłam o psychologii. Na szczęście... ... bo na psychologów to ludzie tak dziwnie patrzą... ... prawdopodobnie Ci ludzie patrzą dziwnie także na ludzi niepełnosprawnych ... i uważają, co mówią w ich towarzystwie... .. prawdopodobnie mają jakiś poważny problem, skoro uważają ... a już szczególnie dokładnie przyglądają się ich dzieciom... ... a to ciekawe A zdegustowana i tak jestem. Agduś, o jakich ludziach Ty mówisz? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No to Cie podsumowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Moja znajoma psycholożka twierdziła, że "ludzie dziwnie na nią patrzą i jakoś nienaturalnie zachowują się w jej towarzystwie, jakby mieli wrażenie, że ona cały czas prowadzi jakieś badania na nich". Ciekawe, czy coś w tym jest, bo moja znajoma dentystka przyznała, że ZAWSZE patrzy na zęby rozmówcy, ja zauważam błędy językowe (przyznaję bez bicia), koleżanka matematyczka poprawiała stwierdzenia nielogiczne, znajomy okulista natychmiast zauważał soczewki kontaktowe i jakieś cechy świadczące o wadach wzroku, kumpel chirurg od razu zauważył, że miałam kiedyś "coś" z kolanem, a moje stopy są nietypowe... Taż koleżanka psycholożka rzeczywiście miała... oryginalne dzieci. Jakoś nie wiązałam tego z jej zawodem, ale inna koleżanka nauczycielka stwierdziła kiedyś po kolejnej akcji z tymiż dziećmi "aaaa, bo psycholodzy to zawsze mają takie porąbane dzieci..." Szczerze mówiąc - wcięło mnie, ale... zaczęłam się przyglądać i... rzeczywiście mieli specyficzne dzieci... No ale ja psychologiem nie jestem, a dziecko przynajmniej jedno też mam specyficzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 PS A zdegustowana jestem faktem sięgnięcia po papierosa, a nie Twoim zawodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Absolutnie się wpraszam... na palenie trawki;)! Jejuśku! Ależ Wy tam macie ślicznie!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ja się mogę schować z tym moim ogrodem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No to Cie podsumowala. ... spoko .... jak to mówi syn psychologa Moja znajoma psycholożka twierdziła, że "ludzie dziwnie na nią patrzą i jakoś nienaturalnie zachowują się w jej towarzystwie, jakby mieli wrażenie, że ona cały czas prowadzi jakieś badania na nich"...... ... powinna zmienić zawód ... i to od zaraz ... PS A zdegustowana jestem faktem sięgnięcia po papierosa, a nie Twoim zawodem ... spoko ... jak to mówi Gwoździk Absolutnie się wpraszam... na palenie trawki;)! Jejuśku! Ależ Wy tam macie ślicznie!!! ... za to w "fabryce" wielki burdel .... dlatego odkładam w czasie wszelkie wizyty Ja się mogę schować z tym moim ogrodem! ... nie przesadzaj ... różnica jest taka między naszymi ogrodami, że ty nie masz tyle trawy (której nie pokazuję) ....do wypalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts