Agduś 22.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No to gdzie ja mam w końcu zaglądać??? Do starego dziennika, czy do nowego czyli bloga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Skuszona, zajrzałam wreszcie i ja do dziennika (starego). Z prawdziwą przyjemnością obejrzałam postępy prac i zmiany w terenie - ogrom pracy wykonaliście i zmiany są naprawdę spektakularne - gratuluję!!! Rośnie Wam imponujący ogromny ogród, a nie wątpię, że i dom będzie imponujący i ogromny. Super!!! Pozytywnie zbudowana udaję się dalej, aby dorównać Wam choć w części postępem prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 zmiany widać i to jakie...szczególnie w zestawieniach przed i po...Gratuluję postępu prac! a canny to u mnie będą też w ogródku;) pierwszy raz, bo podarowane ,ale będą i sama jestem ciekawa jakimi kolorami zakwitną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mhm, to znaczy teraz dziennik "stary" jest wiodący? Gwożdzik,, a te najzwyklejsze, najbardziej zielone funkie to jak się nazywają? Chcę sobie takie koniecznie posadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dobry wieczórcze Gwoździorek i reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.06.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 och kurcze to ja nie wiedziałam, ze funkie też maja nazwy:rolleyes: ja brałam po kilka z każdego dostepnego rodzaju, z 6-7 różnych mam...tak sie pięknie rozrastają, że z zeszłorocznych już brałam do nowych nasadzeń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Bry wieczornonocne czułeś się zaniedbany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczórraczej zaniedbujący:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczór raczej zaniedbujący:( A to akurat nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 cze kuzyn tysz wróciliśmy stamtont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 tak przelotem dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Gwoździku, Ocynkowany Przyjacielu, kaj Ty???? Możecie wyjeżdżać, kiedy Wam się podoba. Agduś będzie od poniedziałku:wiggle:Czy stary dziennik obowiązuje??? Bo u mnie tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 PRZEPRASZAM, ŻE DOPIERO TERAZ !!!! Gwoździkpokaż Kambodżę NIGDY!!! Zbyt mocno zarośnięta! .... jak wykarczuję to pokażę, a właściwie nie, bo to już nie będzie "Kambodża" No to gdzie ja mam w końcu zaglądać??? Do starego dziennika, czy do nowego czyli bloga??? ..do starego ... podobno mają się ostać, więc do odwołania piszę tylko tam ... zmiany są naprawdę spektakularne - gratuluję!!! ..... nie wątpię, że i dom będzie imponujący i ogromny. !!! dzięki .... PS. "dom" jest ogromny ..... swobodnie przez drzwi wjeżdża kombajn ... Gratuluję postępu prac! a canny .........sama jestem ciekawa jakimi kolorami zakwitną... również dziękuję ... PS. ... jak poświęcisz to na żółto-biało Mhm, to znaczy teraz dziennik "stary" jest wiodący? Gwożdzik,, a te najzwyklejsze, najbardziej zielone funkie to jak się nazywają? ...... stary jest wiodący ... PS. zapytam dzisiaj po południu i na pewno odpiszę u Ciebie czułeś się zaniedbany ? to raczej ja zaniedbałem Czytelników raczej zaniedbujący ... najpewniej tak to można odebrać ... ale winni tylko się tłumaczą A to akurat nic nowego ... no no ... bez przesady cze kuzyn tysz wróciliśmy stamtont Cześć ! skont ? tak przelotem dzien dobry ... o dobrze, że jesteś ... ja juz tam na blogu na razie nie piszę ... więc wpadaj teraz tu Gwoździku, Ocynkowany Przyjacielu, kaj Ty???? Możecie wyjeżdżać, kiedy Wam się podoba. Agduś będzie od poniedziałku Cześć! Dzięki za propozycję, ale na pewno nie w lipcu ... Na pewno Was nie zaskoczymy, bo nie mamy tego w zwyczaju... Jak wszystko się poukłada to damy znać, a jak nie będzie możliwości to innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 o rany objawienie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ... jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Gwoździa widzę http://www.kirilenko.pl/grafika/slides/Kartka-gwozdz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Malka a cóż tak krwawo jak świętować trza co się Gwoździk odnalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no Gwoździku fiuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuu aleś pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Pozaglądałam. Jak na warunki w fabryce, to nawet bardzo nieźle! Brawo - tempo prac jest naprawdę imponujące, jestem pewna, że zamieszkacie na pewno przed 2020 r.! O 2027 to nawet mowy nie ma! A tak poważnie - suiper, jak tak będzie dalej szło, to nie wiem, czy w przyszłym roku nie będzie wprowadzki! No to pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dobry Gwoździk - ty się nastepnym razem o kanapki nie pytaj.... tylko je zrób....... punkty nabijesz a warunki - świetne nawet szafka pod telewizorem się uśmiecha buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts