Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ale bez Ciebie to by też nie poszło

...eee ja to mam w komentarzach mało do powiedzenia :(

moja wiara w Gwoździka nie była bezzasadna jak widać;)

... zauważ, że żaden gwóźdź nie pęka .... może się ugnie, ale nie pęka :)

A o co chodzi ?

...stuknęła mi 70-tka

Gwozdzik rodzi? :rolleyes:

... na szczęście kamienie mam tylko na polu :)

A myślałem że samiec ... :

... po 70-tce nie chce mi się już nic zmieniać ... (chociaż mam pewien plan !!! )

no samiec ale Nobla chce dostać to się zaparł;)

A w jakiej dziedzinie ?

... o Noblu kiedyś pisałem ... jako pierwszy policzyłem wszystkie ryby w stawie ... niestety :(

;)

Widzę, że tu wszyscy odgwizdują koniec urlopowych szaleństw, no to i ja sobie zagwiżdżę: fiuuuuuu! ... i po urlopie (Andrzejowym). Pojutrze koniec wakacji. Buuu... Chociaż chwilami to się cieszę (tymi chwilami, kiedy to progenitura wyraźnie znudzona swoim towarzystwem usiłuje się nawzajem pozabijać).

Tatitopek jakoś dziwnie otwiera muratorowe strony, więc nie wiem, czy dobrze widzę, czy mi się ino wydaje (chociaż to nie ja jarałam trawę)... Gwoździkowa na sprzedaż??? Gwoździk dom dwurodzinny chce stawiać??? Eeee, podpuszcza nas jak zwykle...

A teraz ciekawa jestem, czy mi się to uda wysłać, bo tatitopek niby ciągle jeszcze otwiera tę stronę. Czy, jeżeli kiedykolwiek kupimy mamitopka, to on też będzie się tak głupio zachowywał???

Czesc Tasiemcorobie. :)

cześć Tasiemcoczytaczko :)

........ czy dobrze widzę, czy mi się ino wydaje (chociaż to nie ja jarałam trawę)... Gwoździkowa na sprzedaż??? Gwoździk dom dwurodzinny chce stawiać??? Eeee, podpuszcza nas jak zwykle...

....

... tym razem całkowicie poważnie ... W poniedziałek rozpoczynam akcję zamieszczania ogłoszeń ... a co z tego wyjdzie to jeden Pan Bóg wie tylko chyba ... no poza mną ;)

Cześć Brat.... widzę,ze plana wprowadzasz w życie.

To co gotowi do startu..... kto pierwszy sprzeda, Ty gwoździkową , czy ja niebudowę :)

Tak,

Założę się, że Tobie pierwszej uda się sprzedać Niebudowę ... chociaż nie bardzo mnie to cieszy ;)

Znaczy zgodnie z porzekadłem, że pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie.

No to widzę, że jeszcze dłuuugo będziecie forumować. Zanim sprzedacie, wybudujecie nowe, urządzicie...

nooo, mój już będzie trzeci :)

Kurczę, a ja wciąż mieszkam w domu dla wroga... No chyba, żeby policzyć też urządzane własnoręcznie mieszkania... Z tych "samodzielnych", znaczy po wyprowadzce od rodziców, to by było czwarte. Bo cztery wcześniejsze urządzali rodzice, a jedno dziadkowie...