sure 28.08.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 yes, yes, yes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ciekawe Surku czy nas Gwoździk pochwali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Albo chociaż Cię - niezłe wejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 pochwali pochwali ... Dziękuję WAM za 70-tkę PS. Jutro coś napiszę wieczorem po powrocie z gwoździkowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 no ale bez Ciebie to by też nie poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 moja wiara w Gwoździka nie była bezzasadna jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Gwozdzik rodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.08.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A myślałem że samiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 no samiec ale Nobla chce dostać to się zaparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A w jakiej dziedzinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 no ale bez Ciebie to by też nie poszło ...eee ja to mam w komentarzach mało do powiedzenia moja wiara w Gwoździka nie była bezzasadna jak widać ... zauważ, że żaden gwóźdź nie pęka .... może się ugnie, ale nie pęka A o co chodzi ? ...stuknęła mi 70-tka Gwozdzik rodzi? ... na szczęście kamienie mam tylko na polu A myślałem że samiec ... : ... po 70-tce nie chce mi się już nic zmieniać ... (chociaż mam pewien plan !!! ) no samiec ale Nobla chce dostać to się zaparł A w jakiej dziedzinie ? ... o Noblu kiedyś pisałem ... jako pierwszy policzyłem wszystkie ryby w stawie ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czesc Tasiemcorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Widzę, że tu wszyscy odgwizdują koniec urlopowych szaleństw, no to i ja sobie zagwiżdżę: fiuuuuuu! ... i po urlopie (Andrzejowym). Pojutrze koniec wakacji. Buuu... Chociaż chwilami to się cieszę (tymi chwilami, kiedy to progenitura wyraźnie znudzona swoim towarzystwem usiłuje się nawzajem pozabijać). Tatitopek jakoś dziwnie otwiera muratorowe strony, więc nie wiem, czy dobrze widzę, czy mi się ino wydaje (chociaż to nie ja jarałam trawę)... Gwoździkowa na sprzedaż??? Gwoździk dom dwurodzinny chce stawiać??? Eeee, podpuszcza nas jak zwykle... A teraz ciekawa jestem, czy mi się to uda wysłać, bo tatitopek niby ciągle jeszcze otwiera tę stronę. Czy, jeżeli kiedykolwiek kupimy mamitopka, to on też będzie się tak głupio zachowywał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć Brat.... widzę,ze plana wprowadzasz w życie. To co gotowi do startu..... kto pierwszy sprzeda, Ty gwoździkową , czy ja niebudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czesc Tasiemcorobie. cześć Tasiemcoczytaczko ........ czy dobrze widzę, czy mi się ino wydaje (chociaż to nie ja jarałam trawę)... Gwoździkowa na sprzedaż??? Gwoździk dom dwurodzinny chce stawiać??? Eeee, podpuszcza nas jak zwykle... .... ... tym razem całkowicie poważnie ... W poniedziałek rozpoczynam akcję zamieszczania ogłoszeń ... a co z tego wyjdzie to jeden Pan Bóg wie tylko chyba ... no poza mną Cześć Brat.... widzę,ze plana wprowadzasz w życie. To co gotowi do startu..... kto pierwszy sprzeda, Ty gwoździkową , czy ja niebudowę Tak, Założę się, że Tobie pierwszej uda się sprzedać Niebudowę ... chociaż nie bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Znaczy zgodnie z porzekadłem, że pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie.No to widzę, że jeszcze dłuuugo będziecie forumować. Zanim sprzedacie, wybudujecie nowe, urządzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Znaczy zgodnie z porzekadłem, że pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie. No to widzę, że jeszcze dłuuugo będziecie forumować. Zanim sprzedacie, wybudujecie nowe, urządzicie... nooo, mój już będzie trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Kurczę, a ja wciąż mieszkam w domu dla wroga... No chyba, żeby policzyć też urządzane własnoręcznie mieszkania... Z tych "samodzielnych", znaczy po wyprowadzce od rodziców, to by było czwarte. Bo cztery wcześniejsze urządzali rodzice, a jedno dziadkowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 eeee mieszkania się nie liczą... za łatwo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts