Agduś 02.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No to ja wymiękam - jeszcze tego nie urządziliśmy... Co nie znaczy, że mam zamiar ZAWSZE tu mieszkać. O nie! Już mam w głowie projekt domku w górach na południowym stoku (tuż poniżej grzbietu góry), z widokiem na Babią. Ywentualnie mieszkanie w Bornym Sulinowie. Albo po prostu mieszkanko w Krakowie na zimę i wypasiony kamper na resztę roku. Bo mnie nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 I najbardziej podoba mi się opcja z kamperem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nieeee no wymiękam ... Jak to tak ... Fabrykę Gwoździ .... za mamonę .... http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/emot66.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ludzie co się Wam porobiło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No to ja wymiękam - jeszcze tego nie urządziliśmy... Co nie znaczy, że mam zamiar ZAWSZE tu mieszkać. O nie! Już mam w głowie projekt domku w górach na południowym stoku (tuż poniżej grzbietu góry), z widokiem na Babią. Ywentualnie mieszkanie w Bornym Sulinowie. Albo po prostu mieszkanko w Krakowie na zimę i wypasiony kamper na resztę roku. Bo mnie nosi. No nie wiem. Kiedyś mieszkałam w Bornym Sulinowie przez 5 dni, w stylowym mieszkaniu z widokiem na niebo. I tej opcji raczej nie wybiorę, przynajmniej przed emeryturą! A jak mnie będzie nosić, to już na pewno nie, bo deprywacja sensoryczna grozi "wybuchem"... ale może jakiś loft w jakimś miejskim gąszczu, tak dla odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Gwoździk Ty poważnie chcesz opchnąć Gwoździkową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 04.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Słońce...znaczy Gwoździku... przepraszam, że mnie nie ma systematycznie...internet na mojej wsi wystęuje bardzo sporadycznie...średnio 2 razy w tygodniu i to o różnych porach dnia lub nocy, a jak już jest to często wywala, próbowałam już kilka razy napisać, ale jak widzę ani razu moja wiadomość nie dotarła...a szkoda...tak tu miło... A tak ogólnie jest cudnie na mojej wsi...kotek się mizia o nogi, piesek wita jak wracam z pracy, ciątam sobie o ogródku i podglądam...bo tam mi zakwitło,a tu wyrosło...tylko pracować mi sie nie chce...może krowy se kupie Tylko tego cholernego netu mi brak...znaczy marudzenia tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Sure, no jasne, że Borne to dopiero na emeryturę. Tak samo zresztą jak ten domek z widokiem na Babią i koniecznie wyciągiem narciarskim w pobliżu. A może też wreszcie nauczę się jeździć na biegówkach.Nuda w Bornym??? Zamiast wgapiać się w niebo trzeba było zobaczyć, jakie tam piękne lasy do jazdy konno i na rowerze! Jakie rzeki do spływów kajakowych! Jakie jeziora do żeglowania! Że o grzybach i innych dobrach nie wspomnę!Loft wielkomiejski raczej nie - po przeżyciu syndromu pustego gniazda mam zamiar zmniejszyć metraż, coby mieć więcej czasu, a lofty kojarzą mi się z dużą, urokliwą i kłopotliwą przestrzenią. Edytowane 4 Września 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ależ skąd, z tą "dużą, kłopotliwą przestrzenią" to na pewno nie masz racji - przestrzeń nie może być za duża. Ja się już prawie przyzwyczaiłam do pustego gniazda, bo Młody zazwyczaj bywa poza domem,, a nic a nic mi pustka nie przeszkadza Akurat ani konia, ani roweru ze sobą w Bornym nie miałam, rzeczywiście może byłoby inaczej. Ale miałam psa, dzięki temu poznałam takie mnóstwo ludzi, jak nigdy - na spacerze każdy zagadywał i przy okazji nasłuchałam się wielu historii. Chyba rzeczywiście (dla ludzi niepracujących) miasteczko do mieszkania jest super! A jakie pieękne okolice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzień dobry państwu .... W cyklicznym gwoździkowym programie przedstawiamy państwu opinie Matek-Polek na temat ich mężów ... Oto najciekawsze odpowiedzi na zadawane pytania ... Reporter ® - Drogie Panie ... co sądzicie o mężach ? ...... pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie. ..... Reporter ® - czy mamy w tym gronie kogoś takiego ? nooo, mój już będzie trzeci Reporter ® - Brawo za odwagę malka !!! A skoro już ma się tego trzeciego ... to gdzie byście z nim zamieszkały ? Kurczę, a ja wciąż mieszkam w domu dla wroga... ..... Reporter ® - Czyli z pierwszym mężem ??? Co sądzicie o mieszkaniu w mieszkaniu ...? eeee mieszkania się nie liczą... Reporter ® - A czemu się nie liczą ? Można chłopa nawet mieć w kamperze ... No to ja wymiękam ..... mnie nosi. Reporter ® - ktoś jeszcze ? I najbardziej podoba mi się opcja z kamperem Reporter ® - no proszę ... ... ... no no ... komu jeszcze śni się gość w kamperze ... ? Nieeee no wymiękam ... .... .... za mamonę .... Reporter ® - Za pieniądze ???? ludzie co się Wam porobiło Reporter ® - No właśnie ... za pieniądze ???? Przecież można to robić charytatywnie ... No nie wiem....... deprywacja sensoryczna grozi "wybuchem"... Reporter ® - Gdyby nie wyszło wam z facetem to co byście robiły ... ? ...może krowy se kupie .... może też wreszcie nauczę się jeździć na biegówkach. .... Reporter ® - .... i najbardziej smutna odpowiedź na ostatnie pytanie .... .... Ja się już prawie przyzwyczaiłam do pustego gniazda,.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 oj Gwoździku normalnie trza uważać co się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gwozdzik!! Ty zardzewial lbie!! Co to za pomysly!!:mad: to o czym ja bede czytac? ....chyba ze inna Gwozdziownie planujesz..... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 oj Gwoździku normalnie trza uważać co się pisze ... masz rację ... Napisałem, że zamierzam sprzedać Gwoździkową ... i mi od razu odpłaciła ... Gwozdzik!! Ty zardzewial lbie!! Co to za pomysly!!:mad: to o czym ja bede czytac? ...... .... jeżeli się uda to zacznę pisać od nowa ... chyba obiecuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gwoździk mądrą tą chałupę masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Och!! Nie wierzę.... To jak sztylet prosto w serce! Tyle razem z Gwoździkową przeszliście... Ty draniu Ty! Brutalu jeden!! To chociaż w umowie kupna-sprzedaży napisz, że nowi właściciele mają się zapisać na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 nic nie powiem, bo zmanipuluje drań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Och!! Nie wierzę.... To jak sztylet prosto w serce! Tyle razem z Gwoździkową przeszliście... Ty draniu Ty! Brutalu jeden!! To chociaż w umowie kupna-sprzedaży napisz, że nowi właściciele mają się zapisać na FM.... No i w ten sposób stracimy Gwoździka, ale Gwoździkowa z nami zostanie! Pamiętaj tylko, że nowy właściciel ma być "pisaty", coby było co czytać! I daj mu namiar na dziennik Gwoździkowej. PS. A jaki nick sobie wymyślisz, kiedy przestaniesz być Gwoździkiem z Gwoździkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć Gwozdku... czyżby ocynk Ci zlazł i rdza wylazła łebkiem...? Co ja czytam!?? Gwoździkowa na sprzedaż????:jawdrop: Czy to może efekt udaru słonecznego???? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 To chyba jednak prawda - najlepszy dowód, że komentarze znalazłam na szóstej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.09.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Gwoździk mądrą tą chałupę masz.. ... to, że "chałupa" chciała mnie zabić nazywasz mądrością ??? Och!! Nie wierzę.... Tyle razem z Gwoździkową przeszliście... Ty draniu Ty! Brutalu jeden!! ..... ... cóż takie życie ... Ty też na pewno zakochałaś się pierwszy raz w kimś, za kogo nie wyszłaś ... nic nie powiem, bo zmanipuluje drań .. tym razem nie będzie manipulacji ... gwoździkowa wystarczająco zmanipulowała mój upadek ze schodów .. No i w ten sposób stracimy Gwoździka, ale Gwoździkowa z nami zostanie! ... Gwoździk zostanie ... Gwoździkowa nie ... jeżeli się sprzeda ... w co wątpię ... PS. A jaki nick sobie wymyślisz, kiedy przestaniesz być Gwoździkiem z Gwoździkowej? ... Popapraniec Cześć Gwozdku... czyżby ocynk Ci zlazł i rdza wylazła łebkiem...? Co ja czytam!?? Gwoździkowa na sprzedaż... ... masz rację .. ocynk mi zlazł ... ale chciałbym spróbować ... To chyba jednak prawda - najlepszy dowód, że komentarze znalazłam na szóstej stronie... .. jedna szóstka to mało ... powinny być trzy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts