wu 12.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ej Gwozdek no pewnie że chałupa mądra jak ją do wiatru wystawić chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Wciąż czekamy na krwisty opis sytuacji. Bezstronny, oczywiście!Może być z punktu widzenia Gwoździkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie mam pojęcia, na której stronie teraz wylądowałeś. Szukałam przez stopkę w jakimś wpisie. Sprzedałeś Gwoździkową i pijesz z rozpaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 albo ze szczęścia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ciekawe, czy Wacusie zabierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Nie wiem, co wpłynęło na tak nagłą i radykalną decyzję, ale odczuwam wyraźny żal - szkoda byłoby tyle wysiłku Waszego. Pewnie macie swoje powody, ale przemyślcie to jeszcze, tam właśnie zaczęło się pięknie robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ja tak nieśmiało tylko przypomnę,że już wrzesień się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ale wątek do końca nie opustoszał, jak widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Gwoździk testuje naszą wytrzymałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 jak zwykle ja już nie wytrzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No! Tak się nie odzywać, to już przesada! Należy nam się jakaś wiadomość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No komu, jak komu, ale nam się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 może Gwoździa trzeba wyciągnąć http://www.narzedzia4u.pl/galerie/l/lom-600mm-800mm-04a260_1332_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.10.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem.... Wynika to z faktu nielogowania się na FM chyba od połowy września. We wrześniu miałem ważne rzeczy na głowie i zawiesiłem laptop "na kołki" ... i tak wisiał aż do wczoraj wieczorem, kiedy to Pinezka zwróciła mi uwagę abym się odezwał albo się zupełnie zamknął .... ....na forum oczywiście No więc się odzywam ... z chęcią i przyjemnością ej Gwozdek no pewnie że chałupa mądra jak ją do wiatru wystawić chciałeś .... jeśli myślisz o moim zjeździe z drabiny to tak ... jeszcze nie dałem ogłoszenia Wciąż czekamy na krwisty opis sytuacji. Bezstronny, oczywiście! Może być z punktu widzenia Gwoździkowej. ... na razie jest bezkrwawo .... Opis z punktu widzenia Gwoździkowej - fajny pomysł - pomyślę .... Sprzedałeś Gwoździkową i pijesz z rozpaczy??? .... nie piję z rozpaczy ... piję z kufla albo ze szczęścia ... a da się do tego nalać ? Ciekawe, czy Wacusie zabierze... .... nie mam zamiaru ich odkopywać Nie wiem, co wpłynęło na tak nagłą i radykalną decyzję, ale odczuwam wyraźny żal - szkoda byłoby tyle wysiłku Waszego. Pewnie macie swoje powody, ale przemyślcie to jeszcze, tam właśnie zaczęło się pięknie robić... .... wysiłku zawsze szkoda ... a radykalne decyzje będziemy podejmować dopiero wtedy, gdy ktoś będzie chciał to kupić .... Ja tak nieśmiało tylko przypomnę,że już wrzesień się kończy .... odwlekam w czasie sprzedaż aby dać Ci fory ale wątek do końca nie opustoszał, jak widzę.... ... dzięki Wam Gwoździk testuje naszą wytrzymałość .... no może czasami ... ale nie tym razem .... ja już nie wytrzymam! ... to (po)puść ..... to już przesada! Należy nam się jakaś wiadomość!!! Główny Inspektor Sanitarny odwołany ....pierwsza z brzegu No komu, jak komu, ale nam się należy ... to może coś ze sportu ... Smuda: rozsypała się defensywa, dam nagrodę za lewego obrońcę może Gwoździa trzeba wyciągnąć http://www.narzedzia4u.pl/galerie/l/lom-600mm-800mm-04a260_1332_m.jpg .... i Ty z hakiem na mnie ??? ... a ja tak pięknie napisałem o Tobie w ostatnim poście dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 O a ja nie gadam tylko podczytuję.... aczkolwiek dużo tego nie było Dobrze, że odwiesiłeś z kołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 e Gwoździku przeca nowe Wacusie zapodałeś sobie?? a jak kolano Syna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.10.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 O a ja nie gadam tylko podczytuję.... aczkolwiek dużo tego nie było .... .. no za dużo nie było bo i za dużo się nie działo ... Dzięki, że podczytujesz e Gwoździku przeca nowe Wacusie zapodałeś sobie?? a jak kolano Syna?? .... nowe wacusie są przez małe wu .... Junior już "działa", dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ale wacuś przez małe "w" to mnie się zupełnie z czym innym kojarzy. A czy Ty masz aż tyle wacusiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 no ja wiem małe wacusie małe "w":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale wacuś przez małe "w" to mnie się zupełnie z czym innym kojarzy. A czy Ty masz aż tyle wacusiów? No i tutaj wielu by się obraziło, bo oni właśnie te skojarzenia honorowaliby największym "w". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts