malgos2 05.10.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Czesc Gwozdziku wygwozdziowany. Slyszales nowa plyte Santany? Tak mi sie jakos z Toba skojarzyla, nie mam pojecia dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.10.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale wacuś przez małe "w" to mnie się zupełnie z czym innym kojarzy. ....: ... no no ... to z czym ??? no ja wiem małe wacusie małe "w" powiedz to Depsi ... No i tutaj wielu by się obraziło..... ...a o kim myślisz ? Czesc Gwozdziku wygwozdziowany. Slyszales nowa plyte Santany? Tak mi sie jakos z Toba skojarzyla, nie mam pojecia dlaczego... cześć, O cholera !!! czyżby ten dupek Santana znów wykorzystał moje sample ..bo. podobny do niego na pewno nie jestem ... poza małym szczegółem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ... ...a o kim myślisz ? O tzw. "typowym facecie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ... no no ... to z czym ??? He he, sam zgadnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ech to męskie ego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Gwoździczku wbijasz się to tu to tam a do Siebie nie zaglądasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dzień dobry Gospodarz szwenda się gdzieś po miedzy, chyba zagubił drogę do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jassooooo .... ale ta Gwoździkowa śliczna się zrobiła!!!! I podoba mi się jej zemsta:wiggle:(jak tam żeberka????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 O tzw. "typowym facecie". wy kobitki guzik o tym wiecie ... He he, sam zgadnij... ... a Ty se wpadnij ech to męskie ego ... a Ty znowu czego? Gwoździczku wbijasz się to tu to tam .... ... bo ja zawsze o Was dbam .... chyba zagubił drogę do siebie ... znajdzie drogę jak będzie w potrzebie ... .... ale ta Gwoździkowa śliczna się zrobiła.... ... no i tutaj ma wena niestety się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Gwoździk wszedł z impetem. Czy to wystarczy, by wynagrodzić długą nieobecność i czy jest potrzeba wynagradzania to już oczywiście inna sprawa. Ja tylko chciałam jakoś zobrazować ten proces.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ... czy jest potrzeba wynagradzania to już oczywiście inna sprawa..... ....już spiewał o gwoździku Bułat Okudżawa ... Zaczynają się miasta od garści gwoździ. Pierwszy gwóźdź — obietnicą domu... Potem przyjdzie czas na klucze i gości, A gość w dom — to Bóg w dom, wiadomo! A gość w dom — to wiadomo: i brat, i swat... Pierwszy dom oblewamy... Dnieje... Pierwszy gwóźdź w pierwszym balu rdzewieje. — Sto lat! — Gwóźdź rdzewieje. — Sto lat! — Gwóźdź rdzewieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Czy to możliwe, jest jakiś tekst Okudżawy, którego nie znałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ....... jest jakiś tekst Okudżawy, którego nie znałam? .... dopisać mogłaś ... "dopóki Gwoździa nie poznałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 .... dopisać mogłaś ... "dopóki Gwoździa nie poznałam"Dopiszę... "dopóki Gwoździa nie poznałam... wirtualnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 słowo Twe ostatnie nie rymuje się normalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 to znaczy, "po częstochowsku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ... raczej makaron po włosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Zaraz tam długo , mnie to dopiero wessało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 a makaron to raczej po rurce.... Fenix, a ty znowu z tych popiołów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.10.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Nie z budowy . Zajmuje cały mój wolny czas . A jak wracam to mi się już nic nie chce. Szczególnie to coś wklejać na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts