sure 25.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja jeszcze nie czytałam, żeby Gwoździk kogoś wymieniał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 tytuł "Gwóźdź roku" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ooooo, albo Palka Stulecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja jeszcze nie czytałam, żeby Gwoździk kogoś wymieniał.... tu tez wkleję Gwoździk pozdrawia Małgoś i innych i dziękuje za wsparcie. Mówi,ze ma się dobrze i ,że współczuje ludziom pozbawionym poczucia humoru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 dobra to kaj się Gwóźdź ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a nad tytułem trzeba pomyslec, tylko z daleka od wirusów, jeden cholernie zjadliwy - wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 dobra to kaj się Gwóźdź ujawnił Wiesz Wusia, jest jeszcze życie poza forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 patrz nie domyśliłabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Banita 25.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ...OOOooo ... mam pałki !!! ... a myślałem, że już awatara z pałką w ręku nigdy nie dostanę Cześć Wam ... Dziękuję Wszystkim za duchowe wsparcie w tej kuriozalnej banicji ... Niestety wątek (3-postowy) został usunięty więc nie znacie kontekstu wypowiedzi. Opisałbym Wam jak to było krok po kroku .... ale mnie znów zbanują Wrócę za 30 minut ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no to mój pierwszy ... i ostatni post jako banita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Banito możesz zrobić opis i pocztą posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Gwozdz programu wrocil, moge isc spokojnie spac. cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a ja poczekam na rozwój wypadków, bo jeszcze muszę trochę powspierać potomka w naprawie notebooka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 O, jest jeszcze jakies zycie po palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ..... Proponuję puścić się w pogoń za weną!!!!! ...taką miałem wenę, że mnie źle zrozumieli i zbanowali No i musiałes z tą pałką tak szaleć?... ... perkusiści tak mają ... no i jak ja mam Ci teraz na priwa odpowiedzieć ... pisz do banity ... on Cię wysłucha (ale tylko raz...bo potem zniknie na zawsze Nie przejmuj sie Gwozdzik, uratujemy Cie. Nie poradzisz, ze niektorych ego wyprzedza. ...nie przejmuję się ... no i nie poradzę ... może by się do redakcji udać o odbanowanie no bo ja się nie zgadzam ja też nie ... ale to już historia ... ojej, za co ten ban?? ... za pałkę perkusyjną... która została odebrana nie jako przyrząd tylko jako narząd ... za przerośnięte ego jednej paniusi i jej osobiste chore skojarzenia .... ... dobrze, że nie napisałem o Wacusiu... bo zanim bym wyjaśnił to byłby ban stulecia ja znowu nic nie wiem ... ... szybko nadrobisz bo umiesz czytać ze zrozumieniem ... widzę, że już nie ma tych wpisów i też nic nie rozumiem... ktoś mnie oświeci?? ... ... błogosławieni ci, którzy nie widzieli a uwierzyli ... .... Mnie też się wszystko z gołą dupą kojarzy . Ale to wszyscy wiedzą i nikt z tego sprawy nie robi .... szczęściarz Ojeeeeej, przeciez wiadomo, ze zart smieszny nie byl .......: ... no cóż ... pałki wyrwane z kontekstu mogą przybierać różne kształty no coby nie było mnie się to nie podoba ... już po sprawie (chyba) Dziwne , że mnie jeszcze nie zbanowali ? ... załatwimy to OOOOOOOOOOOO Gwoździk wrócił z pałkami obiema ... Nooo ... aż dziwne, że tak szybko Gwoździk daj głos:) ... a jaki odgłos wydaje rdza ? Inni Cię pozdrawiają, chyba poczuli się urażeni, że tylko Małgos z imienia wymieniłeś ...pisałem szybko z ukrycia ... myślałem o Wszystkich tak samo ciepło czesc Gwozdziku. ciesze sie ze jestes. znalazles palki? ... ja też Hmmmm... Moze powinnismy wystapic o tytul dla Gwozdzia? może nie dzisiaj, co ... ??? tytuł "Gwóźdź roku" ? bez komentarza ... Ooooo, albo Palka Stulecia. 3 razy bez komentarza dobra to kaj się Gwóźdź ujawnił ... patrz niżej. Wiesz Wusia, jest jeszcze życie poza forum ... no właśnie to miałem powiedzieć ... ...OOOooo ... mam pałki !!! ... a myślałem, że już awatara z pałką w ręku nigdy nie dostanę Cześć Wam ... Dziękuję Wszystkim .... ... to mój prawnik ... Banito możesz zrobić opis i pocztą posłać ... kiedyś może ... Gwozdz programu wrocil, moge isc spokojnie spac. cmok ... ja też ... a ja poczekam na rozwój wypadków, bo jeszcze muszę trochę powspierać potomka w naprawie notebooka... ... powspieram Cię jutro w tym temacie ... O, jest jeszcze jakies zycie po palce. ... jest jest ... i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Przyznaj sie, ze sam sie zbanowales, zeby troche fermentu wprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 niech no Cie uściskam http://www.plum.infocoig.pl/uscisk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Czy Tyh teraz już z nami nie gadasz, bo masz się za wyższa kastę - tych, co bana zaliczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ... powspieram Cię jutro w tym temacie ... Dzięki, Mistrzu. Już nam się udało, pomogło gruntowne odkurzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Przyniosłam ... bladego pojęcia nie mam o co kaman, ale może się przydadzą i ..... fajnie, że wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts