Gwoździk 26.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Przyznaj sie, ze sam sie zbanowales, zeby troche fermentu wprowadzic. ... czułem się opuszczony i poszczułem pałką niech no Cie uściskam ... odwzajemniam Czy Tyh teraz już z nami nie gadasz, bo masz się za wyższa kastę - tych, co bana zaliczyli? wybaczcie ale dopiero po 22 wróciłem do domu i nie mam sił na odwiedziny ... nadrobię jutro lub w piątek Dzięki, Mistrzu. Już nam się udało, pomogło gruntowne odkurzenie! .... zapomniałem surku, że dzisiaj wracam późno, sorki ... ale dobrze, że się udało Przyniosłam ... bladego pojęcia nie mam o co kaman, ale może się przydadzą i ..... fajnie, że wróciłeś ... ja też nie miałem pojęcia ...ale fajnie, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Chciałem tak szybko dodać zanim nie zasnę, że poodwiedzam Was Wszystkich w najbliższym czasie - żeby podziękować za wsparcie (nie tylko duchowe) ... ale nie dzisiaj please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 masz darowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ... ale nie dzisiaj please no dobra... zaraz, zaraz, czy przypadkiem nie pracowałeś dziś z moim mężem?? jakoś podobnie mi to zabrzmiało!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no czekalim na powrót Twój, poczekamy aż odsapniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nie, no spoko, jak wiadomo ja ślepa jestem i net wolny okropnie mam. Jak pisałam, że masz się za kastę , to widziałam tylko, że ktoś zapodał, iż wróciłeś, a Twoich wpisów tutaj nie pokazało mi - pewnie pisałeś tuż przed moim wejściem albo w trakcie tegoż (u mnie otwieranie stronki trwa wieeeeeeki). Dobrze, że jesteś, kochaniutki, bo ta banicja naprawdę była absurdalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 z odpałkowanym coś nie chcą korespondować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Gwoździorek to za wczoraj miałeś usprawiedliwione wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 masz darowane:) dzięki zaraz, zaraz, czy przypadkiem nie pracowałeś dziś z moim mężem?? ... wysoki brunet? ... to chyba tak ... no czekalim na powrót Twój, poczekamy aż odsapniesz ... jeszcze sapię ... ale zaraz do Was zajrzę ... Dobrze, że jesteś, kochaniutki, bo ta banicja naprawdę była absurdalna! ... absurdalna to fakt, też mnie zdziwiła.... z odpałkowanym coś nie chcą korespondować ... chcą, tylko ja ostatnio nie mam kiedy odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Gwoździorek to za wczoraj miałeś usprawiedliwione wis wiem wiem ... działam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 widać widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ... wysoki brunet? ... to chyba tak ...no proszę, to się wydało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 widać widać no proszę, to się wydało! .. taki tap modl jak mówi teraz taka śmieszna pani w TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Cze Braciszek Właśnie tłumacze takiej jednej Zasznurkowanej , nasze koniugacje rodzinne aaaaale przyszłam za kwiaty podziękować....DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 cześc , a kto to jest "zasznurkowana" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nitka vel Nitubaga vel...... ale to bystra baba jest, rodzeństwo po róznych rodzicach w mig zatrybiła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nitka vel Nitubaga vel...... ale to bystra baba jest, rodzeństwo po róznych rodzicach w mig zatrybiła:D ... ale nie mówiłaś o pomyłce podczas in vitro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 podobno internet skraca dystans między ludźmi, ale żeby aż tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ożeszkurczejegogwoździkowa! Ale mnie jakaś rozróba ominęła! Gwoździk, przyznaj się komu siostrę szpilkę wbiłeś, że Cię zbanowali? Fajnie, że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ... łączy też rozbite rodziny - to odpowiedź dla Sure ...a Tobie Rasia kiedyś opowiem na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts